Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 19. Okt 2021

Kapteinen er klar! Siste års bauta og kaptein Emil Olsen er klar for nok en sesong i Sarpsborg Bandyklubb. Emil har vært en trygghet bakerst i forsvaret i mange år. Han er en viktig og rutinert spiller som holder laget sammen både på og utenfor banen. Emil sin spilleforståelse og rutine gjør at det er vanskelig for motstander å komme gjennom Sarpsborgs forsvar. Når vi nå går inn i en sesong med nykomponert forsvar blir det viktigere enn på lenge å ha en rutinert kar bakerst som kan veilede og bygge trygghet.

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Okt 2021

Ilya Sysoev er klar for klubben. Han kommer fra Haparanda, i likhet med Jesper. Ilya er en meget rutinert spiller. Han har spilt for flere store klubber i Russland før han dro til Haparanda og og ble værende der de 10 sesongene. Ilya har vært spillende trener i Haparanda. Med Ilya får vi ikke bare en meget god bandyspiller men også en ledertype som kan være med på å utvikle våre spillere. Vi ønsker Ilya hjertelig velkommen til Sarpsborg og gleder oss til å se deg i kamp mot Blåsut om en uke!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Okt 2021

Det er med stolthet og glede vi kan presentere Jesper som ny spiller i Sarpsborg Bandyklubb. Jesper kommer fra den svenske klubben Haparanda SKT Bandy. Han er 21 år og har spilt bandy for Haparanda alle sine år. Jesper kan spille alle defensive plasser på banen, som vil si at han er en anvendelig spiller både som back og def midtbane. Han er en solid spiller med god fysikk og spilleforståelse. Klubben ønsker Jesper velkommen og er utrolig stolt over å ha fått han med på laget.

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Okt 2021

Magnus Bratland er den tredje junioren som signerer for kommende sesongs Eliteserielag. Magnus fikk flere kamper for Eliteserielaget sist sesong og viste en meget positiv utvikling. Magnus har med årene sakte men sikkert tatt steg på bandybanen. Magnus er en spiller som er meget fleksibel med tanke på plassering på banen, og har sine styrker offensivt på grunn av bra fart på skøyter og bra skudd. Dette gjør at Magnus blir en spiller som blir anvendt i flere posisjoner denne sesongen. Klubben forventer ytterligere positiv utvikling, og vi har troen på at han får sitt første Eliteseriemål. Når det første målet er i boks vil det helt sikkert komme flere også.

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Okt 2021

Nok et ungt talent har signert for klubbens Eliteserie-lag for kommende sesong. Philip Jacobsen som fikk sin Eliteserie-debut forrige sesong har nå blitt tatt opp i klubbens Eliteserie-stall. Philip har de siste årene vist at målbevisst trening gir resultater. Philip kombinerer bandy med skolegang på toppidrettslinjen på St. Olav Vgs. Philip er tenkt å være en del av den offensive delen av laget og vil være en spiller som vil bli brukt som angriper og offensiv midtbane. Han ble tatt ut som en spiller som skulle kjempe om en plass i NBF sin tropp for U17 landslaget før forrige sesong. Koronaen satte en stopper for landslagssamlinger, men nye muligheter kommer neste sesong og U19. Klubben er stolte av at nok en spiller fra egen junioravdeling er klar for Eliteserien og er i betraktning når NBF tenker ungdomslandslag.