NESTE SESONGS ALAG BEGYNNER Å TA FORM

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 25. Apr 2018

SBK har blitt enig med Tobias Johansson og Tobbe kommer også sesongen 18/19 og være hovedtrener for klubbens A-lag. Dette var en viktig brikke som har gjort at allerede er flere spillere er klare for neste sesong.

Kenneth er en av spillere som er klare for neste sesong, dette er en hyggelig og viktig signering. Endelig er Kenneth tilbake i klubben vår etter bla. etter spill i Svensk bandy. Dette skaper en trygghet å ha en rutinert og god keeper med videre.

Andreas Torget er en av våre egenproduserte unge spillere som er klar for en ny sesong.

Andreas fikk dessverre store deler av forrige sesong ødelagt grunnet en lyskeskade. De kampene han spillet viste han at han er en god spiller både som back og defensiv midtbane.Han er treningsvillig, og vi er sikker på at Andreas vil ta store skritt neste sesong.

SBK har også sikret seg følgende spillere for sesongen 2018/19:


#1 Thomas Fjellgaard (keeper)

Thomas kom opp på a-laget i fjor der han viste seg som et stort keepertalent! Vi håper også at den fine utviklingskurven fortsetter neste sesong.


#15 Sivert Byvold (forsvar)

Sivet ble fjorårets store overraskelse og ble under oppryksfesten kåret til «årets comet»! Fortsetter Sivert denne utvikling bør en plass på det norske u19 landslaget ikke være langt bort


#79 Max Pherson (midtbane)

Vi er utrolige fornøyde med at Max har valgt å satse videre i eliteserien.... Max var i fjor lagets beste målscorer med sine 35 mål på 11 spilte kamper i 1. divisjon. Vi håper hans fine målform også holder kommende sesong!

#18 Magnus Tuftedal Pettersen(midtbane) Magnus kom inn i laget fra Nordre Sande i fjor. Han fant fort sin naturlige plass i laget. Vi er veldig glade for at Magnus blir med opp i eliteserien.Han har en ekstrem arbeidskapasitet, noe vi trenger.

#99 Emil Øby Olsen(libero) Emil er en meget viktig brikke i forsvarsspillet. Han har tidligere vært med på landslaget, og med en god sesong i eliteserien 18/19, bør han få bli med landslaget til VM i Vänersborg i starten av februar.

#7 Petter Nicolaisen(ytterhalf) Petter startet forrige sesong som spiss endte etter noen kamper ned å spillet ytterhalf. Han spilte meget bra i denne posisjon og vi håper han kan ta ytterligere fremskritt kommende sesongen

#20 Ola Braathe(midtbane) Ola fikk store deler av forrige sesong ødelagt av skader. Han har en ekstrem god skøyteteknikk og fart, noe vi håper på å få nytte av. Vi satser på at Ola holder seg skadefri neste sesong.


#4 Anton Olsson (ytterhalf)

Anton går nå inn i sin niende sesong for SBK siden han flyttet til Sarpsborg fra Vänersborg i 2009. Med Antons signering har vi en meget god pasningsspiller og kanskje en av eliteseriens beste ytterhalfer!?


#10 Mathias Nilsen (spiss)

Mathias er en av våre unggutter født 2000. Han er en av de største talentene i sitt kull og vi har troa på at han i år kommer til å ta store skritt. Han viste også i fjor at han vet hvor målet står og scorte hele 21 mål i 1. divisjon .


SBK jobber i disse dager med flere spillere og håper å signere nye navn i de neste ukene. En god stamme er på plass, noe som gjør at vi allerede kan se lyst på neste sesong.VELKOMMEN TIL SARPSBORG CUP 8 OG 9 SEPTEMBER 2018

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 26. Mar 2018

Da er det åpnet for påmelding til vår tradisjonelle cup. Nytt av året er at Gutteklassen kun spiller bandy og ikke fotball. Resten av klassen går som vanlig med både fotball og bandy. Innbydelsen finner du her Sarpsborg_Cup_innbydelse.docxINNKALLING TIL ÅRSMØTE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Mar 2018

Torsdag 5. april kl. 1900 på brakka.


Du innkalles til ordinært årsmøte i Sarpsborg bandyklubb. Alle medlemmer oppfordres til å komme!

 

Dagsorden:

1).        Valg av dirigent og referent.

2).        Valg av 2 representanter til å underskrive årsmøtets protokoll.

3).        Godkjenning av årsberetninger

4).        Godkjenning av årsregnskap.

5).        Innkomne forslag fra medlemmer:

            Innkomne forslag må være styret i hende senest torsdag 23.03.18

6).        Valg

            Basert på valgkommitèens innstillingerSMÅGUTTENE BEST I ULLEVÅL CUP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 4. Mar 2018

I helgen har Sarpsborgs bandyfremtid kjempet og kriget seg gjennom Ullevål cup. Lørdag var det puljespill. Første kamp var mot Ready, her var det enveiskjøring i hele kampen, høyt tempo og knallgod bandy endte med 5-0 seier. Kamp nr 2 mot Ullern ble en krigerkamp hvor fokus på dommer, motstander og alt annet som ikke har med vårt eget spill å gjøre, taper 2-1 mot et lag vi burde vunnet mot. Siste puljekamp var mot hjemmelaget Ullevål, her startet kampen litt nervøst før vi fant tilbake til godbandyen og gikk seirende av banen med 6-0 seier. Det var nok til semifinaleplass.

Søndagens første kamp var semifinalen mot ØHIL, et lag som vi tapte i serien for sist onsdag og et lag som kom til kvartfinalen i NM. EN meget god motstander som vi visste at vi måtte spille nesten over evne for å slå. Første kvarteret var bandy vi knapt har sett maken tilfør i år, det var rett og slett helt utrolig bra, selv om ØHIL kom inn i kampen mer og mer etter hvert holdt vi hodet kaldt og sikret en finaleplass ved å slå de 2-1. I finalen ventet Hauger/Haslum nok et bra lag som spiller god bandy. Det ble en finale som inneholdt alt fra annulert mål, til straffe i mot som keeperen vår redder, utvisninger, ekstremt høyt tempo. En kamp som bølget frem og tilbake og som kunne bli vunnet av begge lag. Men denne gangen var endelig marginene på vår side og vi vinner finalen 1-0 etter 2X 20 minutter med nervepirrende bandy hele tiden.

Helgen ble avsluttet med bankett i Sarpsborg hvor det ble servert, pizza, kake og brus. En utrolig sesong er over for småguttelaget vårt. En super gjeng som har blitt veldig glad i hverandre og bandysporten. Et samhold å bygge videre på.

Nå tar vi en velfortjent ferie i Mars før barmarkstreningen starter opp i førsten av april


Klikk dere gjerne inn på Ullevåls egne sider for å se blant annet bilder fra cuppen: http://kxweb.no/portal/public/...KNØTTENE AVRUNDER SESONGEN MED CUP PÅ SARPSBORG STADION

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Feb 2018

Lørdag 3 mars avsluttes sesongen for knøttene med en minicup på hjemmebane, kom gjerne innom og se SBK fremtid og gi de støtte fra tribunene