INNKALLING TIL ÅRSMØTE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Mar 2018

Torsdag 5. april kl. 1900 på brakka.


Du innkalles til ordinært årsmøte i Sarpsborg bandyklubb. Alle medlemmer oppfordres til å komme!

 

Dagsorden:

1).        Valg av dirigent og referent.

2).        Valg av 2 representanter til å underskrive årsmøtets protokoll.

3).        Godkjenning av årsberetninger

4).        Godkjenning av årsregnskap.

5).        Innkomne forslag fra medlemmer:

            Innkomne forslag må være styret i hende senest torsdag 23.03.18

6).        Valg

            Basert på valgkommitèens innstillingerSMÅGUTTENE BEST I ULLEVÅL CUP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 4. Mar 2018

I helgen har Sarpsborgs bandyfremtid kjempet og kriget seg gjennom Ullevål cup. Lørdag var det puljespill. Første kamp var mot Ready, her var det enveiskjøring i hele kampen, høyt tempo og knallgod bandy endte med 5-0 seier. Kamp nr 2 mot Ullern ble en krigerkamp hvor fokus på dommer, motstander og alt annet som ikke har med vårt eget spill å gjøre, taper 2-1 mot et lag vi burde vunnet mot. Siste puljekamp var mot hjemmelaget Ullevål, her startet kampen litt nervøst før vi fant tilbake til godbandyen og gikk seirende av banen med 6-0 seier. Det var nok til semifinaleplass.

Søndagens første kamp var semifinalen mot ØHIL, et lag som vi tapte i serien for sist onsdag og et lag som kom til kvartfinalen i NM. EN meget god motstander som vi visste at vi måtte spille nesten over evne for å slå. Første kvarteret var bandy vi knapt har sett maken tilfør i år, det var rett og slett helt utrolig bra, selv om ØHIL kom inn i kampen mer og mer etter hvert holdt vi hodet kaldt og sikret en finaleplass ved å slå de 2-1. I finalen ventet Hauger/Haslum nok et bra lag som spiller god bandy. Det ble en finale som inneholdt alt fra annulert mål, til straffe i mot som keeperen vår redder, utvisninger, ekstremt høyt tempo. En kamp som bølget frem og tilbake og som kunne bli vunnet av begge lag. Men denne gangen var endelig marginene på vår side og vi vinner finalen 1-0 etter 2X 20 minutter med nervepirrende bandy hele tiden.

Helgen ble avsluttet med bankett i Sarpsborg hvor det ble servert, pizza, kake og brus. En utrolig sesong er over for småguttelaget vårt. En super gjeng som har blitt veldig glad i hverandre og bandysporten. Et samhold å bygge videre på.

Nå tar vi en velfortjent ferie i Mars før barmarkstreningen starter opp i førsten av april


Klikk dere gjerne inn på Ullevåls egne sider for å se blant annet bilder fra cuppen: http://kxweb.no/portal/public/...KNØTTENE AVRUNDER SESONGEN MED CUP PÅ SARPSBORG STADION

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Feb 2018

Lørdag 3 mars avsluttes sesongen for knøttene med en minicup på hjemmebane, kom gjerne innom og se SBK fremtid og gi de støtte fra tribuneneTAP I SESONGENS SISTE SERIEKAMP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Feb 2018

Småguttelaget avsluttet sesongens siste seriekamp hjemme mot Øvrevoll/Hosle onsdag kveld. Blå 1-0 ledelse ble til 1-1, før de blå igjen tok ledelsen 2-1 men bortelaget kom tilbake og utlignet til 2-2. Og som før i sesongen seriekampene hadde vi heller ikke marginene med oss får en straffe mot oss i sluttminuttene som ØHIL setter i mål og går seirende av banen med 3-2 seier.

Nok en gang gjør vi en solid kamp mot en motstander som er topp 8 i Norge, ØHIL kom til kvartfinalen i NM og er et godt lag. Vi står på og holder høyt tempo og meget bra innsats i 2x30 minutter. Til tider sitter spillet hvor bevegelse og pasninger er i høy klasse. Det er ingen tvil om at hadde vi spilt på det nivået vi nå gjør fra seriestart hadde vi innehatt en høyere plass på tabellen, vi har utviklet spillet som lag og er mye mer komplett nå en når vi startet serien.

Vi ender på 8. plass i serien etter 8 kamper med en målforskjell på -6 mål som sier at de fleste kampene har vært jevn og at vi ikke er så lang unna de beste.

Lørdag drar vi til Oslo for å avslutte sesongen i Ullevål cup, er det lov å håpe på litt stang inn?UKEPLAN UKE 9

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 23. Feb 2018

Siste uke før isen forsvinner: Uke 9 Kunstisbanen.docxPowered by: Bloc