ETTER MANGE ÅR I ELITESERIEN SKAL VI I ÅR SPILLE 1. DIVISJON

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Sep 2017

Serieoppsett for 1. divisjon bandysesongen 2017/2018 finner dere på denne linken: https://wp.nif.no/PageTourname...

SARPSBORG CUP 2017 ER HISTORIE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Sep 2017

Roen har senket seg etter nok en Sarpsborg cup. Full fart fra morgen til kveld på is, kunstgress og dugnadsgruppa. Hele klubben har vært i sving for å gi bandyspillere fra hele Norge en super opplevelse og en markering av at bandysesongen snart er her igjen.

Alle resultatene fra helgen kan dere finne her:

resultater.xlsx

Stor takk til alle som har bidratt både på og utenfor banene denne helgen, håper vi ser dere igjen neste år

RESULTATER ETTER LØRDAGENS SARPSBORG CUP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Sep 2017

Slik ser det ut i smågutt:

poeng
Røa 1 12
Røa 2 7
Sarpsborg 6
ØHIL 2 4
ØHIL 1 3

Resultatene fra alle kampene lørdag finner dere her: resultater.xlsx

SARPSBORG CUP 2017

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Sep 2017

Da er endelig helgen vi har ventet på hele sommeren her, hele klubben er i sving på is, fotballbaner, kiosker osv både ung og voksen er på plass for at helgen skal bli en opplevelse og en perfekt markering av bandysesongens start.

kampprogram finner dere her: kampoppsett versjon 4.xlsx

Regler og div info finnes her: info til lagene med reglement.doc

Vil du se mye fin ungdom/barn utøve idrettsglede, møt opp i Sparta amfi og Spartabanen i helgen.

MANGE UNGE SARPINGER PÅ BANDYSKOLE I VÄNERSBORG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Aug 2017

Hele 12 spillere fra Sarpsborg bandyklubb sin junioravdeling har i uke 32 vært på bandyskole i Vänersborg. 3 stk fra guttelaget og 9 stk fra småguttelaget.

Her ser vi spillerne sammen med 4 av innstuktørene bakerste rad fra høyre ser vi Mikko Lukkarila og nr 3 fra høyre den norske landslagspilleren Felix Calander.

Spillerne har bod på Quality hotel Vänersborg hvor de har fått servert 4 måltider hver dag.

Fra mandag morgen til Torsdag ettermiddag har de trent hardt både barmark og 2 timer is hver dag. Nærmer 5 timer med trening hver dag før de avsluttet uken med cup på fredag. Her blandet de årsklassene og vi hadde med 4 stk i finalen.

Over ser vi Herman, Snorre, Mikkel og Iver som spilte finalen i cuppen fredag. De to sistnevnte var mest fornøyde da de vant finalen.

De fleste tilbakemeldingene fra guttene har vært meget positive og det virker som flere allerede gleder seg til neste sommer. Men først står en spennende vinter på programmet for denne gjengen. Neste høydepunkt er Sarpsborg cup hvor det spilles fotball og bandy.