GUTTELAGET AVSLUTTET SESONGEN MED Å KLATRE TIL 3. PLASS PÅ TABELLEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 27. Feb 2017

Etter en knusende seier 9-2 over Ullevål på bortebane i kveldens siste seriekamp for gutt klatret laget til en 3 plass på tabellen, Det er kun Snarøya som kan ødelegge bronsjeplassen som står med 2 kamper mindre spilt, tar de mer enn 3 poeng i gjennstående kamper blir det 4. plass som også er meget bra. En veldig bra gjennomført sesong av guttelaget

UKEPLAN UKE 9

Siste uke med is Uke 09. 2017.doc

UKE 8

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 19. Feb 2017

En uke preget av vinterferie men noe aktivitet er det, hva som skjer ser dere her Uke 08. 2017.doc

SMÅGUTTENE VAR NÆRE SEIER MOT SERIELEDEREN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Feb 2017

Tirsdagens kamp for småguttelaget på Bogstad kunstis ble ulidlig spennende. I komlige brakker gjorde vi de beste forbredelser og var heltente på å kunne vise at vi ikke er noe dårligere enn serielederen. Dagens motstander Røa hadde ikke avgitt poeng hittil i sesongen og hadde sterke 32-13 i målforskjell. Kunne det være mulig å hamle opp mot et slikt godt lag for oss som kommer fra utkant bandyNorge?

Selvfølgelig kan vi det, etter en litt forsiktig og nervøs start og 1-0 til Røa kjapt, våknet vi og tok over kommandoen mot serielederen. Plutselig gikk vi til pause med 4-3 ledelse etter en kjempeomgang. En velfortjent pause ble brukt til å prate om viktigheten av å stå høyt og ikke gi de fart fra egen banehalvdel, det fungere meget bra og vi ledet kampen helt til nest siste spilleminutt. En Røa spiller kommer til skuddmulighet og plasserer ballen perfekt nederst i hjørnet utagbart for alle utespillere og vår keeper og fastsetter sluttresultatet til 5-5. Der og da veldig bittert men ser vi tilbake på kampen og prestasjonen som ble gjort på isen og mot seriemesteren må vi være veldig fornøyde. Vi er eneste lag som har tatt poeng fra de og vi har scoret 5 av deres 18 innslupne mål og kun slept inn 5 mål av deres totale 37 scorede mål. Det bringer oss opp på 4. plass på tabellen kun to poeng bak 2. plassen som er Ready som har og er vår neste og siste motstander denne sesongenKan vi klare 2. plassen?

FREMGANGEN FORTSETTER FOR KNØTTENE

Knøttelaget forsetter fremgangen og i Ullern cup i helgen ble det 2 seier og et tap. Gøy med fremgangen disse har vist under årets sesong, både med tanke på utviklingen på isen og ikke minst at det kommer nye til og gjør at gruppen blir større. Neste år er de kanskje klar for seriespill og vil få enda mer kamptrening og utviklingen kan bare forsette for vi trenger dere i fremtiden for å opprettholde bandy på toppnivå i Sarpsborg

SESONGEN ER OVER FOR ALAGET

Etter mange år i øverste divisjon må vi innse at neste år spiller våre beste menn i 1. divisjon. Fredagens kamp mot Hamar endte med tap mens Ullevål klarte å vinne mot Ready. Da ender vi sist i årets eliteserie og må ta den tunge veien ned en divisjon. I følge Alagets Anders Olson er det ikke noen som umiddelbart har sagt de gir seg av spillerne, eneste usikkerhet er rundt årets nye svenske innslag Kusela som vurderer å reise hjem igjen til Sverige. Det lover bra for neste sesong med tanke på at rutinerte fortsatt vil være med samtidig som flere unggutter kan spille seg inn på laget. Vi satser på et kort opphold i førstedivisjon og at vi straks er tilbake i det beste selskap

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Feb 2017

Tirsdagens seriekamp for smågutt på hjemmebane skulle vise seg å bli en meget jevn kamp. Vi viste på forhånd at vi kom til å møte et lag som var helt på høyde med oss på vårt beste, og at vi ikke kunne gi de noe som helst rom for da ville vi straffe oss raskt. Taktikkpraten før kampen handlet mye om å holde formasjonene våre og være tro mot plassen på banene. De første 20 minuttene fungerte dette helt ypperlig og vi var klart det beste laget, på slutten av første omgang tok kreftene litt slutt og Stabæk kom mer inn i kampen og ledelsen på 1-0 som vi hadde ble til pausereultat 1-1. 2. omgang var vi enige om at vi måtte holde oss til planen og jobbe alt vi orket. Det viste seg og skulle holde 1-1 ble til 2-2 som endelig ble til 3-2 i vår favør etter et elegant gjennomspill fra forsvar til spiss med iskald avslutning. Dette var en lagseier hvor alle bidrar 100% og jobber som et lag for å få seieren mot kveldens motstander Stabæk. Nå er vi på 5. plass på tabellen og har igjen to veldig tøffe kamper mot de som ligger som nr 1 og 2 på tabellen. Men små SBKere som gir alt så er alt mulig.

GODT GJENNOMFØRT KAMP FRA START TIL MÅL

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Feb 2017

Mandagens hjemmekamp for guttelaget var en godt gjennomført kamp. To lag som det kun skilte et poeng på tabellen viste at det var viktig å vinne for å klatre på tabellen. Bortelaget Hauger/Haslum hadde et poengs ledelse på tabellen før kveldens kamp. Guttelaget vårt ville vise at de ville snu det og de ville ha et poengs ledelse på motstanderen. Det klarte de, de kjempet gjennom hele kampen med høyt tempo kombinert med fine ballvekslinger gjorde at SBK vant kampen 5-3 etter å ha ledet 2-1 til pause. Herlig laginnsats som ble kronet med klatring til 5. plass på tabellen.

SUPER FØRSTE OMGANG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Feb 2017

Sesongens siste NM kamp for smågutt ble spilt på stadion søndag. I godt vintervær med lett snødrev skulle guttæne opp mot puljeleder Mjøndalen. En oppgave vi visste skulle bli tøff, men ikke umulig. Vi så bronsjefinalen i VM mellom Norge og Finland på storskjerm mens vi skiftet og gjorde oss klare.

Håpet var å se at de på toppnivå spiller på en litt annen måte enn oss. Mer pasningspill, tetter sammen i hver lagledd, corner og frislag er gode scoringsmuligheter. Og jaggu meg så det ut til at de lærte litt av det de så, første omgang var en meget god periode hvor vi spilte meget fin bandy. Det var nok den omgangen i årets sesong som var best som lag. 2-1 ledet MIF til pause. I andre omgang startet vi bra, også skjer det igjen, motstanderen får til et par meget gode enkeltprestasjoner, mål nr 3 og 4 til MIF var super gode skudd som sitter klistret rett under tverrliggeren og kunne begge vært kåret til årets mål. Da blir det selvfølgelig tøft å hente igjen, men vi gir ikke opp og forsøker videre, men mot slutten rakner det litt som det pleier å gjøre når motstanderen leder. Til slutt taper vi 8-1. Igjen gjør vi en bra kamp med flere lyspunkter, nå trenger vi litt stang inn slik at vi også får noen mål, kanskje kommer de hjemme mot Stabæk tirsdag?

UKE 6

3 hjemmekamper denne uken for SBKs lag, den viktigste spilles Fredag klokken 1800 for vårt alag mot Hamar på kunstisen, har du ikke sett en kamp i år bør du se denne. Resten av planen finner du her Uke 06 2017.doc

VI ØNSKER MATHIAS NILSEN LYKKE TIL I VM I FINLAND

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 1. Feb 2017

Denne sesongen er det kun en SBK spiller å finne på landslag uansett alder. Mathias skal spille for Norge under U17 VM i Finland.

Vi ønsker Mathias lykke til og er stolt over å ha med en av våre unge talenter i et VM.

TAP I EN MEGET JEVNSPILT KAMP

Tirsdagens bortekamp på Bærum idretspark for småguttelaget mot ØHIL skulle vise seg å bli en jevn kamp. Vi var helt på høyde spillemessig gjennom hele kampen. Ingen av lagene klarte å dominere kampen og det var to lag som spilte god bandy og var flinke til å holde sine plasser på banen og gi motstanderen lite rom å briljere på. Målene mot i denne kampen kom på corner og at vi var uheldig å glippe litt i formasjonene våre noen ganger, de gangene vi glapp var ØHIL giftige og utnyttet at vi glipper i noen få sekunder. Målene vi scorer er på corner og at vi kriger fremover og spiller oss frem gjennom de små hullene i ØHILS lag. Som dere sikkert skjønner var dette en kamp vi like gjerne kunne vunnet som tapt og uavgjort hadde vært rettferdig, men med vår flaks ble det tap 5-3 hvor vi lå under 2-1 til pause. Totalt sett meget fornøyd med alle spillerne og de viser igjen at det kun er marginer mot som gjør at vi ikke reiser hjem med 2 poeng i verdens raskeste lagidrett.