Påmeldingen er åpnet til vår tradisjonsrike bandy og fotball cup

Innbydelse finner dere her: Sarpsborg_Cup_innbydelse.docx

PANGSTART ENDTE MED 0 POENG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 1. Mar 2017

Nok en gang gikk småguttelaget ut i god kjent stil og presset motstanderen høyt, og hadde selv flere nestensjanser i Tirsdagens siste seriekamp på stadion. Motstanderen i kveld var Ready. Ready et lag vi viste kunne knipe andreplassen ved seier i kampen mot oss. Vi hadde også mulighet på den andreplassen så klart vi var motivert til å vise oss frem. Men så skjer det igjen, etter ca 15-20 minutters bra spill kommer motstanderen inn i kampen pga at de scorer mål og ikke vi. Da detter laget litt fra hverandre og vi står ikke sammen som et lag. 0-3 til pause var ikke rettferdig ut fra spillet, men det er nå slik at det å score mål gjelder. Andre omgang var også jevnspilt og SBK måtte peppes med en timeout for å finne tilbake til det gode spilelt fra første omgang for det var Ready som også scoret først i 2. omgang og da var Time Outen god å ha, da fikk vi en 10 minutters periode som vi trykket til og scoret mål. Tidvis bra spill og bra jobbing som lag, det tyder på at vi kan og vil. kampen ender med seier 5-1 til Ready. Vi ligger pr dags dato midt på tabellen og vil nok ikke bevege oss mye bort fra det og skal si oss fornøyd med det.