KNØTTENE AVRUNDER SESONGEN MED CUP PÅ SARPSBORG STADION

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Feb 2018

Lørdag 3 mars avsluttes sesongen for knøttene med en minicup på hjemmebane, kom gjerne innom og se SBK fremtid og gi de støtte fra tribunene



TAP I SESONGENS SISTE SERIEKAMP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Feb 2018

Småguttelaget avsluttet sesongens siste seriekamp hjemme mot Øvrevoll/Hosle onsdag kveld. Blå 1-0 ledelse ble til 1-1, før de blå igjen tok ledelsen 2-1 men bortelaget kom tilbake og utlignet til 2-2. Og som før i sesongen seriekampene hadde vi heller ikke marginene med oss får en straffe mot oss i sluttminuttene som ØHIL setter i mål og går seirende av banen med 3-2 seier.

Nok en gang gjør vi en solid kamp mot en motstander som er topp 8 i Norge, ØHIL kom til kvartfinalen i NM og er et godt lag. Vi står på og holder høyt tempo og meget bra innsats i 2x30 minutter. Til tider sitter spillet hvor bevegelse og pasninger er i høy klasse. Det er ingen tvil om at hadde vi spilt på det nivået vi nå gjør fra seriestart hadde vi innehatt en høyere plass på tabellen, vi har utviklet spillet som lag og er mye mer komplett nå en når vi startet serien.

Vi ender på 8. plass i serien etter 8 kamper med en målforskjell på -6 mål som sier at de fleste kampene har vært jevn og at vi ikke er så lang unna de beste.

Lørdag drar vi til Oslo for å avslutte sesongen i Ullevål cup, er det lov å håpe på litt stang inn?



UKEPLAN UKE 9

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 23. Feb 2018

Siste uke før isen forsvinner: Uke 9 Kunstisbanen.docx



UKEPLAN UKE 8

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Feb 2018

Litt redusert uke pga vinterferie men en del treninger alikavel: Uke 8 Kunstisbanen.docx



SMÅGUTTELAGET MED 4 STRAKE SEIERE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Feb 2018

Småguttelaget tok sin fjerde strake seier etter å ha beseiret Snarøya 9-2 hjemme i kveldens interkretskamp.

Småguttelaget er inne i god stim og gikk igjen av banen som vinner etter en god kamp fra start til slutt. Igjen gjør vi en god kamp deffensivt og slipper sjeldent til motstanderen. I kveld gjør vi også en offensiv god kamp, vi ruller opp det ene gode angrepet etter hverandre og i dag scorer vi mer enn vi pleier på sjansene våre og da blir vi vanskelige å slå. Kjempesolid kamp av alle spillere i alle ledd. En liten ekstra honnør til knøttekeeperen vår Sander som stepper inn og debuterer med stil da vår faste keeper var ute pga sykdom. Godt å se at det er nye keepertalenter på vei opp i klubben vår.



ALAGET GIKK UBESEIRET GJENNOM SESONGENS 1. DIVISJON

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Feb 2018

SBKs Alag vinner sesongens siste kamp 11-3(6-2) over Snarøya, vi er dermed ubeseiret denne sesongen!... Mathias Nilsen(1) Petter Nicolaisen(1) Christer Lystad(1) Magnus T Pettersen(1) Sigurd Strømnes (1)

SBK vil takke alle fantastiske sponsorer som gjør det mulig for oss å drive med det vi elsker! Vi vil også takke publikum og alle som på en eller annen måte har støttet SBK! Vi håper å se dere alle på stadion neste sesong!



SMÅGUTTENE ENDTE PÅ 2. PLASS I SIN NM PULJE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Feb 2018

Søndagens kamp hjemme mot Snarøya ble sesongens siste NM kamp. Vi hadde en teoretisk mulighet til å gå videre i NM, men var avhengig at Røa måtte gå på et stort tap mot Ullevål i sin siste NM kamp for å vinne puljen vår og da gå videre til NM sluttspill, som forventet vant Røa sin kamp og samtidig puljen. Vi gjorde jobben og slet oss til en 3-0 seier over Snarøya. Kampen ble en slite kamp hvor vi ikke kom helt opp på topp i det å la ballen gjøre jobben. Deffansivt gjør vi en knalljobb, sjeldent eller aldri kom Snarøya til store muligheter, dagens største sjanse for de grønne var nok straffen de fikk, men er vel egentlig ikke en kjempesjanse når vi vet at vi har Tobias mellom stengene som nå er oppe i ca 90% redningsprosent på straffer i år. Selvfølgelig redder han i dag også og holder i tillegg nullen. Så totaltsett er den defensive jobben meget bra. Fremover har vi noe å jobbe med, vi roter oss litt for ofte inn i en klynge av motstandere og de angrepene vi skaper er som regel enkeltmansraid. Enkeltmansraidene skal man ha og det er en del av bandyen det å kunne skape ting alene til tider, men som et komplett lag bør man kunne variere litt mer i det å gjøre ting alene og sammen som lag, men det kommer. Vi skal selvfølgelig være veldig fornøyd med kampen i dag og vi skal være stolte av at vi kun går på et tap i årets NM serie og det er mot et verdig vinner som vi vet er meget god.

Onsdag kommer Snarøya på besøk igjen, denne gang i interkretserien, vi satser på nok en knallkamp og seier.



KNØTTENE ER PÅ VEI TIL NOE STORT

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Feb 2018

De minste SBKerne har lørdag vært i hovedstaden for å kjempe i cup mot store klubber som Solberg, Stabæk og Drammen. Et spekter på 3 årstrinn gjør at de må melde seg på i en klasse hvor de møter et år eldre spillere for mange. Men alder er  kun et tall tror jeg de små SBKerne tenker for de har gitt motstanderen utrolig hard kamp i alle 3 kampene som ble spilt Lørdag. Solberg og Stabæk ble det tap mot som for ventet, men avtanden til de har krympet, fra å tape med 10 mål så taper de nå med 4/5 mål og det kun etter noen få måneder med trening, plutselig er vi forbi de :) Drammen møtte sine overmenn og tapte mot robuste SBK med 4-3. Gøy med gode spillere som er på vei opp, klubben gleder seg til å følge dere videre



REKRUTT HAR MARKERT SEG I BARTELAND

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Feb 2018

Over ser vi kveldens rekrutter som har vært i Trøndelag og herjet

Guldberg maner sine gutter til kamp og for et fyrverkeri av kamp det ble. En meget jevnspilt kamp hvor 1-1 var pauseresultatet ender med 3-3 mot NTNUI. Riktig nok gikk vi opp i 3-1 ledelse i 2. omgang men trønderene kjemper seg inn i kampen og kriger seg til uavgjort. Dagens målscorere er Byvold, Nilsen og Torget. Må også nevnes at Stig Brattland, mangeårig keeper i Borgen og Tveter fotballklubber debuterer med stil og oppleves som en levende vegg i bandymål i ettermiddag. Han var helt umulig og holdt SBK inne i kampen. I tillegg må det nevnes at Jon Ebeltoft som er mest kjent for sin innsats i klubben administrativt debuterte i en alder av farlig nærme 50 år og ble omtalt som bartedødaren etter kampen, topp innsats og bra resultat av rekruttene



INNSATS ER VIKTIG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Feb 2018

Fredag kveld var småguttene på tur til Høvik for å spille sesongens nest siste NM kamp. Høvik er en klubb som satser på å bygge et bandylag som spiller god bandy og ikke bygger sine prestasjoner på enkeltmannsprestasjoner. Det betyr at motstanderen må ha ekstremt fokus på å holde plassen sin på banen og gi 100% i hver duell. Det lykkes SBK med,  utrolig utholdenhet og fokus på å tette hver luke ble suksessfaktoren denne kvelden. Høvik kom sjeldent eller nesten aldri til muligheter da vi hele tiden kjempet og kriget på hver kvadratmeter på isen og det var nesten ingen rom for Høvik å gå i. Seieren ble 3-1 til Særpingene, mer rettferdig resultat burde vært 10-1, utallige sjanser som kan katigoriseres som 100% sjanser ble ikke omsatt til mål, stenger og en dyktig keeper gjorde det til en mer spennende kamp en det burde vært. Vi klatrer opp på 2. plass på NM tabellen i vår pulje, Søndag er det Snarøya som er motstander i NM og fortsetter vi trykket vi hadde Fredag skal Snarøya slite.



UKEPLAN UKE 7

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Feb 2018

Her er oversikten over uke 7: uke 7 kunstisbanen .docx



UKEPLAN UKE 6

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 3. Feb 2018

her er uke 6 aktivitetene Uke 6 Kunstisbanen (003).pdf



YES!!! DET BLE KUN EN SESONG I FØRSTE DIVISJON

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 1. Feb 2018

Vi vinner dagens kamp over Frigg 19-1(11-0) og er dermed seriemester av 1.divisjon 2017/18 med to kamper igjen av serien! Nå er det bare til å se fremover mot neste sesong - vi gleder oss! Endelig har Sarpsborg by et eliteserielag i bandy igjen!

Her kan du lese hva SA skriver om kampen

https://www.sa.no/sarpsborg-ba...