VELKOMMEN TIL SARPSBORG CUP 8 OG 9 SEPTEMBER 2018

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 26. Mar 2018

Da er det åpnet for påmelding til vår tradisjonelle cup. Nytt av året er at Gutteklassen kun spiller bandy og ikke fotball. Resten av klassen går som vanlig med både fotball og bandy. Innbydelsen finner du her Sarpsborg_Cup_innbydelse.docx



INNKALLING TIL ÅRSMØTE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Mar 2018

Torsdag 5. april kl. 1900 på brakka.


Du innkalles til ordinært årsmøte i Sarpsborg bandyklubb. Alle medlemmer oppfordres til å komme!

 

Dagsorden:

1).        Valg av dirigent og referent.

2).        Valg av 2 representanter til å underskrive årsmøtets protokoll.

3).        Godkjenning av årsberetninger

4).        Godkjenning av årsregnskap.

5).        Innkomne forslag fra medlemmer:

            Innkomne forslag må være styret i hende senest torsdag 23.03.18

6).        Valg

            Basert på valgkommitèens innstillinger



SMÅGUTTENE BEST I ULLEVÅL CUP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 4. Mar 2018

I helgen har Sarpsborgs bandyfremtid kjempet og kriget seg gjennom Ullevål cup. Lørdag var det puljespill. Første kamp var mot Ready, her var det enveiskjøring i hele kampen, høyt tempo og knallgod bandy endte med 5-0 seier. Kamp nr 2 mot Ullern ble en krigerkamp hvor fokus på dommer, motstander og alt annet som ikke har med vårt eget spill å gjøre, taper 2-1 mot et lag vi burde vunnet mot. Siste puljekamp var mot hjemmelaget Ullevål, her startet kampen litt nervøst før vi fant tilbake til godbandyen og gikk seirende av banen med 6-0 seier. Det var nok til semifinaleplass.

Søndagens første kamp var semifinalen mot ØHIL, et lag som vi tapte i serien for sist onsdag og et lag som kom til kvartfinalen i NM. EN meget god motstander som vi visste at vi måtte spille nesten over evne for å slå. Første kvarteret var bandy vi knapt har sett maken tilfør i år, det var rett og slett helt utrolig bra, selv om ØHIL kom inn i kampen mer og mer etter hvert holdt vi hodet kaldt og sikret en finaleplass ved å slå de 2-1. I finalen ventet Hauger/Haslum nok et bra lag som spiller god bandy. Det ble en finale som inneholdt alt fra annulert mål, til straffe i mot som keeperen vår redder, utvisninger, ekstremt høyt tempo. En kamp som bølget frem og tilbake og som kunne bli vunnet av begge lag. Men denne gangen var endelig marginene på vår side og vi vinner finalen 1-0 etter 2X 20 minutter med nervepirrende bandy hele tiden.

Helgen ble avsluttet med bankett i Sarpsborg hvor det ble servert, pizza, kake og brus. En utrolig sesong er over for småguttelaget vårt. En super gjeng som har blitt veldig glad i hverandre og bandysporten. Et samhold å bygge videre på.

Nå tar vi en velfortjent ferie i Mars før barmarkstreningen starter opp i førsten av april


Klikk dere gjerne inn på Ullevåls egne sider for å se blant annet bilder fra cuppen: http://kxweb.no/portal/public/...