MOTGANGEN TIL GUTTELAGET STOPPER IKKE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Jan 2019

Guttelaget fortsetter å være et lag i motgang. Mandag kveld kom Ready på besøk for å spille seriekamp. Etter en dårlig start mot Stabæk lørdag var vi enige om å være "på" fra første stund. Det klarer vi ikke og Ready scorer to relativt raske mål etter at vi ikke er tøffe nok i eget forsvar og Ready vinner lett duellene og scorer relativt lette mål. 4 stk scorer de før pause mens vi scorer et. I Pausen bestemmer vi oss for en mer offensiv "line up" og at vi skulle krige mer. Det virker bra og vi starter med høyt tempo og bra kriging og vi presser Ready og styrer det meste av spillet, også plutselig Scorer Ready på et gjennombrudd etter at vi har to skudd i tverliggeren. Føles veldig uretferdig der og det blir enda mer uretferdig når de får et meget heldig mål fra død vinkel. VI avslutter kampen med å score et mål. Ready vinner 6-2. Hadde ikke vært ufortjent med et poeng snart nå, men slik er det med et lag i motgang, alle marginer er mot oss.

NESTEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Jan 2019

Sesongens siste NM kamp for gutte laget var borte mot Stabæk lørdag. Stabæk er ubeseieret i vår gruppe og vi viste at det var knallhard motstand som møtte oss. Vi hadde trua alikavel og vill vise at vi kan spille bandy. De første 20 minuttene ødelegger alt av håp i denne kampen. Vi slår mange feilpasninger og beveger oss ikke på skøyter. Samtidig som Stabæk scorer 4 ganger i første omgang bommer vi på flere gode målsjanser. Det gjør at det er 4-0 til pause. I andre omgang gjør vi om litt på formasjonene og går over til å spille med flere spillere fremover på banen. Dette lykkes vi med og vi scorer 4 mål i 2. andre omgang, men dessverre klarer Stabæk også og score et mål i andre omgang som gjør at de vinner 5-4.

En kamp vi burde vunnet, men som det har vært denne sesongen så ødelegger det for oss at vi ikke er på fra første stund og gjør noen slurvete ting som gjør at vi må jage for å hente igjen motstanderen.

20 svake minutter og 60 meget bra minutter. Kan vi få til 80 sterke minutter i kveld mot Ready? Kom å se da vel klokken 1915 på stadion.

UKEPLAN UKE 5

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 25. Jan 2019

Her er oversikten over uke 5: Uke 5.docx

SBK-DRAMMEN 4-6

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 21. Jan 2019

Drammen tar også andre stikk. De leder 3-0 til pause, etter kanskje en av sesongens dårligste omganger av SBK.
 Vi kommer tilbake i andre omgang, og går opp til 3-3. Dessverre er kreftene brukt opp og Drammen vinner 6-4.
 Nå er det merkelig nok VM-pause, neste kvartfinale spilles derfor ikke før den 5 februar.

0-1 (2.min) Even Lervåg Thiset

0-2 (18. min) Erik Lungren (Erik Thomas Rasmus Alfredsson)

0-3 (41. min) Morten Langholmen Engen (Stian Hansen Stærkeby)

1-3 (49. min) Max Pherson (Christer Lystad)

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Jan 2019

Guttelaget har spilt to kamper i helgen. Lørdag var det Høvik borte og søndag Ullern/Snarøya hjemme.

Begge kampene viser vi at vi henger godt med i banespillet. Første omgang mot Høvik gir vi bort 3 mål pga slurvete pasningsspill, det gjør at vi må jage for å komme ajour i målprotokollen, det gjør vi og tross at vi ligger under 4-1 til pause henter vi opp til 4-3 og har flere gode muligheter til å gå forbi Høvik i målprotokollen, men stolper og utur gjør at vi ikke får ballen i mål, og så skjer det som dessverre har skjedd for ofte denne seongen Høvik får et heldig mål på slutten og vi taper 5-3. Kampen mot Ullern/Snarøya åpner på verst tenklig måte, gjestene går opp i en 2-0 ledelse og vi må igjen kjempe for å komme ajour med mål. Det gjør vi og det kriges godt og lagene følger hverandre langt ut i andre omgang og på 3-3 har vi flere store målsjanser, men vi får ikke ballen inn og så skjer det igjen Ullern/Snarøya scorer når vi presser og presser og da går luften litt ut av spillerene på slutten og kampen ender 3-6.

Små marginer i verdens raskete idrett, dessverre er ikke marginene på guttelages side denne helgen, men kanskje neste gang.

TAP TROSS JEVN KAMP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Jan 2019

Guttelaget tapte mandagens bortekamp mot ØHIL. Etter en tøff helg med mange timer med kretslagsturnering for de fleste guttene var det litt slitne bein som tok fatt på oppgaven å beseire ØHIL. Til tider sitter spillet og vi spiller bra bandy. Første omgang var under pari og guttene var ikke på sitt beste og da er pauseresultatet 3-1 til ØHIL fortjent forde om vi leder 1-0. Andre omgang øker trykket og vi spiller bedre og bedre bandy, men når vi klarer å lage tre straffer mot oss så er det ikke lett å vinne kamper når vi møter bra motstand. kampen ender med 7-4 tap.

Denne helgen spiller vi borte mot Høvik lørdag og hjemme mot Ullern/Snarøya søndag kl 1100, kom gjerne og hei på oss.

UKEPLAN UKE 4

her er uke 4s aktiviteter: Uke 4 Kunstibanen.docx

UKEPLAN UKE 3

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Jan 2019

her er oversikten over uke 3: Uke 3 Kunstibanen.docx

SBKere PÅ ALLE KRETSLAG

Anders (bak venstre), Magnus (bak høyre) og Philip foran er alle tatt ut til sine respektive kretslag i helgen.

I 2002 klassen er det ikke nok spillere til å stille et slagkraftig kretslag sammen med Hedemark så våre 2002 spillere har kriget om å ta plass på et meget godt Buskerudlag. Magnus klarte det og skal spille for Buskerud søndag på Vassenga.

I 2003 Klassen stiller Østfold lag sammen med Hedemark. De spiller sine kamper lørdag på Stabekkbanen. Her er Carsten Holter, Sander Jensen, Snorre Eriksen, Ole Robin Kåsa Kjellmann, Mikkel Hasslien,Jørgen Aune og Anders Røren tatt ut fra SBK.

i 2004 klassen stilles det også et HED/ØST lag, her er Henrik Ulland, Tobias Müller, Herman Gundelsby og Philip Jacobsen tatt ut fra SBK. De spiller sine kamper på Bogstad (Røa) søndag.

Dette gir trygghet for fremtiden at vi har mange gode spillere på gang i egne rekker som er på vei mot toppen i norsk bandy.

Sarpsborg bandy klubb er stolte av dere og ønsker dere lykke til i helgen.

MATHIAS NILSEN KLAR FOR U19 LANDSLAGET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Jan 2019

Mathias Nilsen er tatt ut til å representere Norge U19 under VM i Russland 25-27 Januar. Siver Byvold er hjemmeværende reserve.

Mathias er en seriøs idrettsutøver som til daglig går siste året på Toppidrett på St. Olav vgs. Han er et ekte Sarpeprodukt og har i alle sine år vært trofast i klubben vår. Han er et svar på at du kan nå toppen i Norsk bandy selv om du bor utenfor de sentrale bandyregionene i landet vårt. Vi gratulerer med plassen på lanslaget og ønsker lykke til i Russlnd og med serieinnspurten med SBKs A-lag.

ENDELIG FOR GUTTELAGET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Jan 2019

Endelig løsnet det for guttelaget. Mandag møtte de Ready hjemme på stadion til seriekamp. En kamp som ble preget av både snø og regn, men som ble en ok bandykamp tross det og en stor takk til banemannskapet for en meget bra jobb. Kampen startet jevnt som det pleier, forskjellen fra tidligere kamper denne sesongen var at hele laget fra keeper til spiss fungerte optimalt. Alle guttene stod på fra start til slutt og det gir resultater. Resultatet til pause var 3-1, ikke noe trygg ledelse i bandy men med fult trøkk i andre så rykket SBK fra Ready og vant til slutt 7-3. Veldig deilig med endelig poeng i sesongens serie, Mandag er det ØHIL på bortebane, kan et gode spille fortsette?

MANDAG 7. JANUAR STARTER BANDYSKOLEN OPP IGJEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Jan 2019

Værgudene er ikke helt med oss hvis vi skal stole på Yr.no men vi skal gjøre det vi kan for at det skal bli bra. Ønsker alle som var med før jul og nye velkomne til gøy på isen.

FRA LEDELSE TIL TAP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Jan 2019

Guttelaget var lørdag i Drammen for å måle krefter mot Drammen. Kampen var jevn og begge lag spilte bra bandy i første omgang. Drammen gikk opp i 1-0 ledelse etter 7 minutter spill. SBK holder motet oppe og kjemper seg tilbake i kampen og når det er spilt 31 minutter leder Sarpingene 3-1. Drammen svarer og SBK går til pause med  en 3-2 ledelse. Var det nå endelig sesongens første seier skulle komme? Ja absolutt var mulighetene for det der. Beklagligvis scorer Drammen 2 kjappet rett etter pause og vi mister litt taket på kampen. Drammen går opp i 5-3 ledelse og SBK reduserer til 5-4 ved Snorre Eriksen etter 18 minutter. Guttelaget kommer ikke nærmer og siste del av kampen preges av at enkeltspillere som skal avgjøre selv og laget fungerer ikke som et kollektiv noe Drammen av nytter og scorer 3 mål til og vi taper kampen 8-4.

Nye muligheter hjemme mot Ready mandag klokken 1915

SMÅTASSENE PÅ TOKT I HOVEDSTADEN

Lørdag 5. januar har våre knøttespillere vært på tur til Oslo og spilt Røa Energizercup. Nok en gang rapporteres det om gode prestasjoner og stor idrettsglede. Litt ekstra sommerfugler i magen til dagens debutant i mål Truls meldes det om, ingen grunn til sommerfugler der for gutten stod 3 meget bra kamper og kanskje er det en ny keeperkjempe på gang i SBK? Tette og jevne kamper ble det og resultaten ble: SBK- Ullern 3-5, SBK - Ready 4-0 og SBK - Røa 3-4. Bra jobbet småtasser og lykke til videre med sesongen.