Ukeplan for uke 10

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 27. Feb 2020



Ukeplan for uke 9

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 23. Feb 2020



Knøttelaget på sin første cup

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Feb 2020

Sarpsborg bandyklubb’s minste var på sin første cup på Snarøya 1. februar. Strålende god innsats av knøttene våre. Det ble 3 tap, men vi fikk 2 baller i riktig mål, noen strålende redninger og supert jobba av alle 15 spillere. Det er et lag med nesten halvparten gutter og jenter, så det er en herlig blanding av laget.

Nå trener vi videre og ser frem imot nye kamper. En fin dag og positiv opplevelse for både spillere, trenere og foreldre.
Heia SBK 💙




Ukeplan for høstferien (uke 8)

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Feb 2020

Forbehold om endringer. Toalettene som ligger i tilknytning til kunstisen, følger bandykiosken sine åpningstider. Bandykiosken har sitteplasser både ute og inne. Vi har TV, radio og gratis wifi. Vi anbefaler å ha på kalosjer, da bevares både skøytestålet og gulvene!



Ukeplan for uke 7

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Feb 2020



SARPSBORGS "UTENLANDSPROFF" PÅ U17 LANDSLAGET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 3. Feb 2020

Før denne sesongen valgte Sarpingen Ole Robin Kaasa Kjellman å sette kursen til nabolandet Sverige for å kombinere skole med satsing på bandy. Det har vist seg å gi resultater, ikke bare spiller han fast for IFK Vänersborg sitt P17 lag men har også fått mulighet til å våre med på P19 laget til samme klubb.Det er meget hyggelig og vi i Sarpsborg bandy klubb synes det er stas når vi ser en spiller med røtter i SBK ta steget og etablere seg i en av de beste klubbene i Sverige.

I dag kom det nok en hyggelig beskjed til Ole Robin, han er tatt ut på på U17 landslaget til Norge som skal spille VM i Sverige 13. - 15. Mars.

Blå og Stolt, lykke til i VM Ole Robin