Sesongens første spillersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Mai 2021

Det er gledelig å kunne presentere neste sesongs første spillersignering. Andrei Glazer har signert en ny kontrakt med Sarpsborg Bandyklubb. Andrei kom til klubben forrige sesong og viste raskt at han var en meget god skøyteløper. Han er en fysisk sterk spiller med høy fart og god kontroll på ballen. Glaz som han blir kalt scoret 2 mål og hadde 7 assist sist sesong. Klubben er storfornøyd med å få med Glaz en sesong til og håper på at dette er en signering som vil hjelpe oss oppover på tabellen til vinteren.




Muligheter for å spille bandy i Sarpsborg

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 12. Mai 2021

Visste du at Nedre Glomma-regionen har et rikt utvalg av studie- og arbeidsmuligheter? Har du planer eller ønsker å flytte til "gamle Østfold" en periode er det greit å vite at du kan spille bandy både på Eliteserie- og mosjonsnivå i Sarpsborg. Vi i Sarpsborg Bandyklubb bistår gjerne med å skaffe jobb og bosted hvis du ønsker. Send gjerne noen ord om deg selv på en mail til steinarjacobsen28@gmail.com så tar vi kontakt.



Trenerduoen for sesongen

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Mai 2021


Planleggingen av sesongen 2021/22 er i gang og vi er glade for å kunne presentere trenerduoen for sesongen. Christer Lystad og Anton Olsson har har takket ja til å trene klubbens Eliteserielag kommende sesong. Det er veldig hyggelig for klubben å kunne benytte lokale ressurser. Christer og Anton har begge lang erfaring og god kompetanse som klubben vil nyte godt av. Barmarkstreningen er i gang og det legges foreløpig opp til to fellestreninger i uken.

Trenerne er godt i gang med å kartlegge troppen for neste sesong. Det jobbes både med spillere fra forrige sesong, egne unge talenter og eventuelt forsterkinger utenfra. De er opptatt av å ha en rutine, men samtidig også tørre å satse på egne talenter i klubben. Det blir spennende å følge utviklingen og hvordan spillerstallen tar form de neste ukene. Vi vil ha som mål å informere fortløpende når spillere blir klare.


Innkalling til årsmøte i Sarpsborg Bandyklubb

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Mai 2021

  • Torsdag 27. mai
  • kl. 1900
  • Klubblokalene ved Sarpsborg kunstis ev. digitalt


Det innkalles til ordinært årsmøte i Sarpsborg bandyklubb. Styret håper så mange som mulig av klubbens medlemmer ønsker å delta, vel møtt! Påmelding sendes på e-post til: sarpsborgbk@gmail.com

Dagsorden:

  1. Møtet åpnes.
  2. Godkjenning av stemmeberettigede. 
  3. Valg av dirigent og referent. 
  4. Valg av 2 representanter til å underskrive årsmøtets protokoll. 
  5. Godkjenning av saksliste. 
  6. Godkjenning av årsberetninger.
  7. Godkjenning av årsregnskap samt budsjett for 20/21. 
  8. Innkommende forslag fra medlemmer: Innkomne forslag må være styret i hende senest tirsdag 20.05.21 
  9. Fastsette medlemskontingent. 
  10. Valg av styre og komitéer. Basert på valgkomitéens innstillinger


Sarpsborg 6 mai 2021
Anders Olsson leder, Sarpsborg Bandyklubb