SUPER FØRSTE OMGANG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Feb 2017

Sesongens siste NM kamp for smågutt ble spilt på stadion søndag. I godt vintervær med lett snødrev skulle guttæne opp mot puljeleder Mjøndalen. En oppgave vi visste skulle bli tøff, men ikke umulig. Vi så bronsjefinalen i VM mellom Norge og Finland på storskjerm mens vi skiftet og gjorde oss klare.

Håpet var å se at de på toppnivå spiller på en litt annen måte enn oss. Mer pasningspill, tetter sammen i hver lagledd, corner og frislag er gode scoringsmuligheter. Og jaggu meg så det ut til at de lærte litt av det de så, første omgang var en meget god periode hvor vi spilte meget fin bandy. Det var nok den omgangen i årets sesong som var best som lag. 2-1 ledet MIF til pause. I andre omgang startet vi bra, også skjer det igjen, motstanderen får til et par meget gode enkeltprestasjoner, mål nr 3 og 4 til MIF var super gode skudd som sitter klistret rett under tverrliggeren og kunne begge vært kåret til årets mål. Da blir det selvfølgelig tøft å hente igjen, men vi gir ikke opp og forsøker videre, men mot slutten rakner det litt som det pleier å gjøre når motstanderen leder. Til slutt taper vi 8-1. Igjen gjør vi en bra kamp med flere lyspunkter, nå trenger vi litt stang inn slik at vi også får noen mål, kanskje kommer de hjemme mot Stabæk tirsdag?