DET ER MÅL SOM TELLER IKKE MÅLSJANSER

Postet av Steinar Jacobsen den 5. Des 2015

Lillegutt startet i dag sesongens serie mot Haslum. Tross sommertemperatur og sterk vind var isen på Rud Hauger bra men noe tung. Lilleguttene startet bra og offensivt og hold Haslum til 3-3 lang ut i første omgang. På slutten av omgangen gikk Haslum opp i 6-3 ledelse etter et flere fine kontringsmål. I pausen fikk guttene beskjed om å gå med Haslum spillerne og demme opp for farlige kontringer, det fungerte bra siste 15 minutter av 2 omgang. SBK hadde mage flotte målsjanser som en meget god Haslum keeper reddet. Haslum keeperen reddet minst 5 100% sjanser og stod en meget god kamp. Sluttresultatet ble 8-4 til Haslum. Seieren var ikke ufortjent men om det hadde blitt 6-6 hadde nok det spillemessige vært mer rettferdig.