POENGDELING I SISTE KAMP FOR LILLEGUTT

Postet av Steinar Jacobsen den 12. Mar 2016

Lillegutt avsluttet sesongen borte mot Snarøya. En kamp Snarøya startet best og ledet 2 - 0. Så begynte SBK å finne plassene sine på banen og som resultat av det så kom også finspillet. Siste kvarter av 1. omgang fungerte maksimalt og SBK snudde kampen og ledet til pause 4-2. Særpingen startet også andre omgang best og gikk opp i 5-2 ledelse. Etter dette ble vi slurvete med å spille på plassene vi skulle spille på og da var det til tider lett for Snarøya å komme igjennom SBKs lag. Snarøya hentet oss igjen og når det gjensto kun få sekunder var det 5-5 og Snarøya går i angrep og blir felt. Det blåses straffe, men hvorfor være engstlig når vi har Tobias i mål, en perfekt benparade redder straffen og kampen ender 5-5. Nå er sesongen over og vi kan se tilbake på en sesong med mye fin utvikling. Laget har utviklet seg spesielt godt på det å spille som lag. Nå bidrar alle spillere i alle ledd og det lover godt for fremtiden. Neste sesong venter 11er bandy. Spennende :)