TIRSDAGENS SMÅGUTTEKAMP SVINGTE SOM EN BERG OG DALBANE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 25. Jan 2017

Etter kun et par minutter ledet Sarpsborg 2-0 etter en pangåpning. Vi holdt trykket oppe og storspilte i 15 minutter. De siste 15 minuttene av første omgang tom kveldens motstander Snarøya over mer og mer og 2-2 var pauseresultatet. I pausen ble vi enige om å gå mye på skøyter og ta tilbake inisiativet i kampen, det lykkes vi ikke med og bortelaget ledet 4-2 på stadion, da våknet vi og fant tilbake til det gode spillet og reduserte til 3-4. Nå hadde vi trykket og var det beste laget og vi var ved flere annledninger nære å få inn 4-4, men så skjer det. Snarøya kontrer og scorer et par kjappe mål på slutten av kampen og vinner til slutt 6-3

Oppsummert en kamp som svingte som en bra berg og dalbane, til tider topp bandy og til tider svak bandy. Søndag er det nye muligheter bort mot Ready. Bildet over viser keeperen vår som igjen reddet straffe igjen og var med på å holde spenningen i kampen oppe.