REKRUTT HAR MARKERT SEG I BARTELAND

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Feb 2018

Over ser vi kveldens rekrutter som har vært i Trøndelag og herjet

Guldberg maner sine gutter til kamp og for et fyrverkeri av kamp det ble. En meget jevnspilt kamp hvor 1-1 var pauseresultatet ender med 3-3 mot NTNUI. Riktig nok gikk vi opp i 3-1 ledelse i 2. omgang men trønderene kjemper seg inn i kampen og kriger seg til uavgjort. Dagens målscorere er Byvold, Nilsen og Torget. Må også nevnes at Stig Brattland, mangeårig keeper i Borgen og Tveter fotballklubber debuterer med stil og oppleves som en levende vegg i bandymål i ettermiddag. Han var helt umulig og holdt SBK inne i kampen. I tillegg må det nevnes at Jon Ebeltoft som er mest kjent for sin innsats i klubben administrativt debuterte i en alder av farlig nærme 50 år og ble omtalt som bartedødaren etter kampen, topp innsats og bra resultat av rekruttene