Steinar Jacobsen

Steinar Jacobsen

SERIESTARTEN BLE IKKE SOM LILLEGUTT HÅPET PÅ

Postet av Steinar Jacobsen den 17. Nov 2014

Det var en gjeng med små blå gutter som gledet seg til seriestart i kveld. Pga manglende is på stadion var kampen flyttet inn i Sparta amfi. Røa som var motstander synes også det var kjekt å komme i gang og at det i en ishockey hall satt ingen demper på gleden.

Røa startet frisk og brukte skøytene til det de skal brukes til nemlig å bevege seg på isen. SBKerne var ikke "på" og innsatsen som vi vet bor i de var ikke tilstede i første omgang. Det gjorde at Røa dro fra i målprotokollen og ledet komfortabelt til pause. I andre omgang var det mer tæl og innsats i Særpingene, det resulterte i en mer jevnspilt andreomgang. Røa vant med god margin når de to gode dommerne Kenneth Larsen og Anders Olson blåste av kampen. Hadde vi hatt mer innsats gjennom hele kampen hadde det nok vært mer jevnt i målprotokollen.

Vi må ta med oss det at når vi møte gode lag i bandy må vi gi alt fra første stund. Lærdom gjør oss bedre og jeg er sikker på at til helgen når vi reiser til Hamar ser vi gutter som vil vise at de kan og vil.

Nå er serien i gang og vi ser fremover, det bor mye godt i guttene som vi gleder oss til å se mer av i vinterKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline