GØY Å SE FREMGANG

Postet av Steinar Jacobsen den 9. Jan 2016

Lørdag var lilleguttene på besøk i Bærum for å spille årets første seriekamp. Stabæk 2 var motstander. I tett snødrev møtte vie en bra preppet Plassen (navnet på Stabeæks hjemmebane) og alt lå til rette for en fin kamp. Bernts taktikk prat funket veldig bra i første omgang, guttene kjempet bra og gikk på kryss som vi var enige om. En jevnspilt første omgang endte 2-1 i Stabæks favør da de scoret ledermålet i siste sekund. Andre omgang var det frosne tær som var fokus og Stabæk gikk rakt opp i ledelse 5-1, da våknet SBK og dagens enste målscorer Anders som puttet et par raske mål og vips så var det 5-3. Da var troen tilbake og kampen var igjen levende. Men det varte ikke lenge, da skulle plutselig hver enkelt vinne kampen alene og soloraid etter soloraid ble stoppet av et godt Stabæklag som kontret inn noen raske mål og punkterte kampen. Kampen endte til slutt med seier til hjemmelaget med 8-4. På dette nivået skal man ikke trekke frem enkeltspillere, men er vanskelig å ikke nevne vår keeper Tobias som har spilt bandy i drøye 2 måneder som redder flere 100% sjanser og straffe, ille gøy :)

Store skritt i riktig retning spillemessig, Mandag er det ny kamp hjemme mot Høvik. Blir det årets første seier? Stikk innom stadioen mandag kl 1915 og få svaret.