Arkiv

• SBKere PÅ ALLE KRETSLAG

SBKere PÅ ALLE KRETSLAG

Anders (bak venstre), Magnus (bak høyre) og Philip foran er alle tatt ut til sine respektive kretslag i helgen.I 2002 klassen er det ikke nok spillere til å stille et slagkraftig kretslag sammen med Hedemark så våre 2002 spillere har kriget om å ta plass på et me

SMÅGUTTENE BEST I ULLEVÅL CUP

I helgen har Sarpsborgs bandyfremtid kjempet og kriget seg gjennom Ullevål cup. Lørdag var det puljespill. Første kamp var mot Ready, her var det enveiskjøring i hele kampen, høyt tempo og knallgod bandy endte med 5-0 seier. Kamp nr 2 mot Ullern ble en krigerkamp hvor fokus på dommer, motstander og

Les mer
  • TAP I SESONGENS SISTE SERIEKAMP

TAP I SESONGENS SISTE SERIEKAMP

Småguttelaget avsluttet sesongens siste seriekamp hjemme mot Øvrevoll/Hosle onsdag kveld. Blå 1-0 ledelse ble til 1-1, før de blå igjen tok ledelsen 2-1 men bortelaget kom tilbake og utlignet til 2-2. Og som før i sesongen seriekampene hadde vi heller ikke marginene med oss får en straffe mot oss i

Les mer
  • SMÅGUTTELAGET MED 4 STRAKE SEIERE

SMÅGUTTELAGET MED 4 STRAKE SEIERE

Småguttelaget tok sin fjerde strake seier etter å ha beseiret Snarøya 9-2 hjemme i kveldens interkretskamp. Småguttelaget er inne i god stim og gikk igjen av banen som vinner etter en god kamp fra start til slutt. Igjen gjør vi en god kamp deffensivt og slipper sjeldent til motstanderen. I kveld gjø

Les mer
  • SMÅGUTTENE ENDTE PÅ 2. PLASS I SIN NM PULJE

SMÅGUTTENE ENDTE PÅ 2. PLASS I SIN NM PULJE

Søndagens kamp hjemme mot Snarøya ble sesongens siste NM kamp. Vi hadde en teoretisk mulighet til å gå videre i NM, men var avhengig at Røa måtte gå på et stort tap mot Ullevål i sin siste NM kamp for å vinne puljen vår og da gå videre til NM sluttspill, som forventet vant Røa sin kamp og samti

Les mer
  • INNSATS ER VIKTIG

INNSATS ER VIKTIG

Fredag kveld var småguttene på tur til Høvik for å spille sesongens nest siste NM kamp. Høvik er en klubb som satser på å bygge et bandylag som spiller god bandy og ikke bygger sine prestasjoner på enkeltmannsprestasjoner. Det betyr at motstanderen må ha ekstremt fokus på å holde plassen sin på bane

Les mer
  • SMÅGUTTENE STORSPILTE

SMÅGUTTENE STORSPILTE

Søndag klokken 1300 er tradisjonelt eliteseriekamp tid på Sarpsborg kunstis. Så lenge Alaget vårt har eliteseriepause denne sesongen var det smågutt som var heldige å få denne tiden tildelt i dag. Og jaggu tok de vare på tiden og viste seg verdig tidspunktet. At det er storklubben Solberg som s

Les mer
  • TETT OG JEVN SMÅGUTTEKAMP

TETT OG JEVN SMÅGUTTEKAMP

Onsdag kveld var Ullern småguttenes motstander på hjemmebane i interkrets. Sterk vind fra sørøst satte sitt preg på rammen rundt kampen, men når vi hadde

Les mer
  • 0 POENG ER FASITETEN ETTER HELGENS KAMPER FOR SMÅGUTT

0 POENG ER FASITETEN ETTER HELGENS KAMPER FOR SMÅGUTT

Småguttelaget har i helgen spilt NM kamp hjemme mot Røa og seriekamp borte mot Stabæk.Lørdagens hjemmekamp i lett snødekke ble en kamp hvor vi ikke kom opp på nivå vi kan på vårt beste som vi på forhånd viste at vi måtte for å beseire Røa som har et bra lag og til tider bra bandyspill, en start

Les mer
  • KALASBANDY AV SMÅGUTTENE

KALASBANDY AV SMÅGUTTENE

Onsdagens NM kamp for småguttene ble en hyggelig opplevelse for de med blå øyer. Høyt tempo fra første stund, masse pasninger, meget gode styringer i forsvarspillet, flotte skudd, rett og slett kjempeunderholdende bandy.Dette ble en kveld hvor alt stemte og spillerene gjorde jobben eksemplarisk i al

Les mer
  • KRETSLAGSTURNERINGEN FOR 2003 ER OVER

KRETSLAGSTURNERINGEN FOR 2003 ER OVER

Gratulerer Akershus som vinnere av sesongens kretslagsturnering på Sarpsborg stadion 14. januar for 2003 kullet. Det vant alle sine 3 kamper og dermed var det tingen tvil om hvem som var best. Oslo kom på en andreplass med 2 seiere, Buskerud tok 3. plassen foran HED/ØST som de slo i den siste kampen

Les mer
  • Kretslagsturnering på stadion (+)

Kretslagsturnering på stadion (+)

Kommende helg er det klart for kretslagsturnering for unge bandyspillere på Sarpsborg kunstisbane.

Les mer
  • EN OMGANG ER IKKE NOK

EN OMGANG ER IKKE NOK

Småguttene spilte tirsdag kveld borte kamp mot Hauger/Haslum. De første 20 minuttene av kampen kommer godt opp på listen over gode perioder. Vi spiller til tider meget god bandy med høyt tempo og godt samhold i laget. Det er ikke lett å møte SBK når de henger sammen i alle ledd og har en keeper som

Les mer
  • KAN ET MÅL HA SÅ MYE Å SI?

KAN ET MÅL HA SÅ MYE Å SI?

Ja er svaret etter lørdagens Vassenga cup for småguttelag. SBKs småguttelag spilte lørdag Vassenga cup mot Stabæk, Ready og Høvik. En ekstrem jevn pulje med 4 knallgode lag. Kort oppsummert leverer vi en meget bra cup, vi taper 2-1 mot Stabæk, spiller 1-1 mot Høvik og 0-0 mot Ready. Ready vinner pul

Les mer
  • KRETSLAGSTURNERING 2003 ÅRGANGEN

KRETSLAGSTURNERING 2003 ÅRGANGEN

Søndag 14. Januar står SBK som arrangør av sesongens kretslagsturnering for 2003 kullet. Det er selvfølgelig en ære å bli plukket ut til dette og vi gleder oss stor. Sarpsborg stiller kretslag sammen med Hamar i denne turneringen under navnet HEDØST. Kampene spilles slik:Kl 10:00: Oslo-HedØst Kl

Les mer
  • FRA DVALE TIL TOPP BANDY

FRA DVALE TIL TOPP BANDY

Tirsdagens hjemmekamp for småguttelaget mot Høvik kan deles opp i to. Første omgang var preget av å ikke være på, ikke være på plassen sin, dårlig energi/humør i laget rett og slett bandy i

Les mer
  • SMÅGUTTELAGET TILBAKE PÅ VINNERSPORET

SMÅGUTTELAGET TILBAKE PÅ VINNERSPORET

Endelig kom sesongens første seier i serien. Onsdag kveld var det Ready som var motstander i interkretserien for smågutt. Gressbanen var blitt snøbanen og banemanskapet gjorde en kjempejobb med å få bort snø, men det lavet ned de første 10 minuttene noe som gjorde at banen ble hvit av snø hele kampe

Les mer
  • SMÅGUTTELAGET UTEN POENG

SMÅGUTTELAGET UTEN POENG

Småguttelaget har nå kommet i gang med serien og har spilt kamper mot Ready 2 og Røa. I seriesystemet spiller de mot de antatt beste lagene og vi er forbredt på god motstand. Det knyttes alltid litt spenning opp mot de første kampene i serien på hvor står vi i år opp mot de andre lagene. Både Ready

Les mer
  • SMÅGUTT MED PANGÅPNING PÅ ÅRETS SESONG

SMÅGUTT MED PANGÅPNING PÅ ÅRETS SESONG

Småguttelaget har aldri trent mer før en sesong enn det de har gjort før denne sesongen. Et par spente trenere og 12 klare gutter var klare for å endelig vise at trening gir framgang. Og jaggu har det virket, for en start på sesongen det ble. Dommeren hadde knapt blåst i gang kampen mellom Ullevål o

Les mer
  • SMÅGUTTELAGET HAR VÆRT PÅ KRETSLAGSSAMLING PÅ HAMAR

SMÅGUTTELAGET HAR VÆRT PÅ KRETSLAGSSAMLING PÅ HAMAR

Sist helg har småguttelaget vært på kretslagsamling på Hamar. Da Sarpsborg og Hamar er eneste klubb i hvert sitt fylke så har de bestemt seg for å danne et felles kretslag i kretslagsturneringen som skal avvikles i Sarpsborg Januar 2018. Håpet er å samle de beste spillerne fra hver klubb og danne et

Les mer
  • MANGE UNGE SARPINGER PÅ BANDYSKOLE I VÄNERSBORG

MANGE UNGE SARPINGER PÅ BANDYSKOLE I VÄNERSBORG

Hele 12 spillere fra Sarpsborg bandyklubb sin junioravdeling har i uke 32 vært på bandyskole i Vänersborg. 3 stk fra guttelaget og 9 stk fra småguttelaget.Her ser vi spillerne sammen med 4 av innstuktørene bakerste rad fra høyre ser vi Mikko Lukkarila og nr 3 fra høyre den norske landslagspilleren F

Les mer
  • PANGSTART ENDTE MED 0 POENG

PANGSTART ENDTE MED 0 POENG

Nok en gang gikk småguttelaget ut i god kjent stil og presset motstanderen høyt, og hadde selv flere nestensjanser i Tirsdagens siste seriekamp på stadion. Motstanderen i kveld var Ready. Ready et lag vi viste kunne knipe andreplassen ved seier i kampen mot oss. Vi hadde også mulighet på den andrepl

Les mer
  • SMÅGUTTENE VAR NÆRE SEIER MOT SERIELEDEREN

SMÅGUTTENE VAR NÆRE SEIER MOT SERIELEDEREN

Tirsdagens kamp for småguttelaget på Bogstad kunstis ble ulidlig spennende. I komlige brakker gjorde vi de beste forbredelser og var heltente på å kunne vise at vi ikke er noe dårligere enn serielederen. Dagens motstander Røa hadde ikke avgitt poeng hittil i sesongen og hadde sterke 32-13 i målforsk

Les mer
  • SEIER OVER STABÆK SMAKER ALLTID GODT

SEIER OVER STABÆK SMAKER ALLTID GODT

Tirsdagens seriekamp for smågutt på hjemmebane skulle vise seg å bli en meget jevn kamp. Vi viste på forhånd at vi kom til å møte et lag som var helt på høyde med oss på vårt beste, og at vi ikke kunne gi de noe som helst rom for da ville vi straffe oss raskt. Taktikkpraten før kampen handlet mye om

Les mer
  • SUPER FØRSTE OMGANG

SUPER FØRSTE OMGANG

Sesongens siste NM kamp for smågutt ble spilt på stadion søndag. I godt vintervær med lett snødrev skulle guttæne opp mot puljeleder Mjøndalen. En oppgave vi visste skulle bli tøff, men ikke umulig. Vi så bronsjefinalen i VM mellom Norge og Finland på storskjerm mens vi skiftet og gjorde oss klare.H

Les mer
  • TAP I EN MEGET JEVNSPILT KAMP

TAP I EN MEGET JEVNSPILT KAMP

Tirsdagens bortekamp på Bærum idretspark for småguttelaget mot ØHIL skulle vise seg å bli en jevn kamp. Vi var helt på høyde spillemessig gjennom hele kampen. Ingen av lagene klarte å dominere kampen og det var to lag som spilte god bandy og var flinke til å holde sine plasser på banen og gi motstan

Les mer
  • JEVN KAMP OG NOK ET NM POENG

JEVN KAMP OG NOK ET NM POENG

I kveldens NM kamp på Frogner stadion i flomlys og lett snødrev var det Ready og Sarpsborgs småguttelag som skulle gjøre opp om 2 nye NM poeng.Sarpsborg tok kommandoen de føsrste minuttne som de har gjort de siste kampene og fører kampen i starten noe som også resulterer i mål etterhvert jevner kamp

Les mer
  • TIRSDAGENS SMÅGUTTEKAMP SVINGTE SOM EN BERG OG DALBANE

TIRSDAGENS SMÅGUTTEKAMP SVINGTE SOM EN BERG OG DALBANE

Etter kun et par minutter ledet Sarpsborg 2-0 etter en pangåpning. Vi holdt trykket oppe og storspilte i 15 minutter. De siste 15 minuttene av første omgang tom kveldens motstander Snarøya over mer og mer og 2-2 var pauseresultatet. I pausen ble vi enige om å gå mye på skøyter og ta tilbake inisiati

Les mer
  • SMÅGUTTELAGET KRIGET TIL SEG 2 POENG MOT ULLERN

SMÅGUTTELAGET KRIGET TIL SEG 2 POENG MOT ULLERN

Håpet om seier var der, men det å møte laget som ligger som nr 2 på tabellen når man selv ligger nest sist gjør at man ikke alltid tror man har mulighet. Guttæne ville vinne i dag det så vi med en gang, ut i bra tempo og med en krigersk innstilling ville de vise at nest sisteplassen i NM serien er d

Les mer
  • GULL TIL ALLE SBKs KRETSLAGSPILLERE

GULL TIL ALLE SBKs KRETSLAGSPILLERE

I helgen har Iver N Dilling (2002), Mathias Nilsen (2000), Sivert Byvold (2000), Sindre Bratland (2000) og Andreas Torget (2000) vært på kretslagsturnering for sine årsklasser og spilt på Buskerud sitt lag da vi i Østfold er for få til og stille eget lag. Begge lag spilte meget bra og tok gull i hve

Les mer
  • SPENNENDE HELG FOR VÅRE UNGE TALENTER

SPENNENDE HELG FOR VÅRE UNGE TALENTER

Denne helgen spilles det kretslagsturnering for 2000, 2001 og 2002 årgangen. Som eneste lag i vår krets er det ikke noe hensikt å stille lag fra Østfold. Derfor har SBKs største talenter innen sin årsklasse fått mulighet til å spille på Buskeruds kretslag. På 2000 laget spiller blant annet Sivert By

Les mer
  • URETTFERDIG!

URETTFERDIG!

Hvorfor vinner ikke det laget med flest målsjanser? Hvorfor vinner ikke det laget som går mest på skøyter? Hvorfor vinner ikke laget som styrer kampen? Hvorfor vinner ikke det beste laget? Det finnes sikkert 1000 flere HVORFOR spørsmål etter gårsdagens kamp for småguttelaget som ble spilt b

Les mer
  • FORELDRENE FIKK SOM FORTJENT

FORELDRENE FIKK SOM FORTJENT

Årets siste småguttekamp var mot foreldrene torsdag kveld på kunstisen. Foreldrelaget var toppet for anledningen med alt fra Stavanger Oilsers sin kaptein til tidligere stjerner som Joachim Eriksen og Per Olav Thorsen. Og som ventet gikk foreldrelaget ut i et høyt tempo og scoret det første målet, s

Les mer
  • MESTERLIG OPPHENTING MEN INGEN POENG

MESTERLIG OPPHENTING MEN INGEN POENG

Småguttelaget spilte i kveld mot Ullevål på stadion og kjempet om 2 viktige NM poeng. Ullevål ledet kampen 1-0 lenge i 1. omgang hvor spillet var meget jevnt, ikke ufortjent var det at vi utlignet til 1-1 rett før pause. Litt rotete start på 2. omgang ga Ullevål ledelsen 4-1, ikke fortjent at de sk

Les mer
  • SMÅGUTTELAGET TOPPER TABELLEN

SMÅGUTTELAGET TOPPER TABELLEN

Småguttelaget tok i mot Høvik på hjemmebane tirsdag kveld. Etter en forykende innsats sist uke mot Ready var det knyttet litt spenning til hvor gode vi egentlig er denne sesongen. Var det et blaff av overprestasjon eller er vi faktisk blitt så gode? En pangåpning ga oss svar på at vi er gode, mye sk

Les mer
  • MAGISK BANDY PÅ NIH TIRSDAG KVELD

MAGISK BANDY PÅ NIH TIRSDAG KVELD

Tirsdagens forestilling fra Småguttelaget får terningkast 6 uten tvil. Guttene gikk ut i et forykende tempo og ledet kjapt 2-0 etter et meget bra trykk i første del av første omgang. Godspillet fortsatte tross at Ready kom på et par soloangrep som de fikk scoring på og resultatet plutselig var 2-2 s

Les mer
  • ENDELIG POENG FOR SMÅGUTTENE

ENDELIG POENG FOR SMÅGUTTENE

Søndag kveld klokken 1800 var det sesongens andre NM kamp for småguttene som sto på programmet.Etter å ha sett Alaget få bank av Høvik hjemme i Sarpsborg var det en tent gjeng som dro til Drammen for å vise at vi kan spille bandy i Sarpsborg.Planene for kampen var enkel holder vi plassene og gir alt

Les mer
  • SMÅGUTTELAGET HOLDT IKKE HELT INN

SMÅGUTTELAGET HOLDT IKKE HELT INN

Alt lå til rette for en perfekt kamp på stadioen i dag. Sol, nypreppet speilblank is, bra med publikum og et tent SBK lag.Kampen åpnet som vi hadde ønsket og blitt enige om. Laget hang bra sammen og farten fremover var der, innsatsen og viljen til å vinne ble vist i duellene. 2-0 ledet vi til nesten

Les mer
  • TO AV SBKs LAG SKAL KJEMPE OM POENG SØNDAG 27. NOVEMBER

TO AV SBKs LAG SKAL KJEMPE OM POENG SØNDAG 27. NOVEMBER

Først ut er småguttelaget som åpner sesongen hjemme mot Stabæk klokken 1300 på kunstisen. Senere på Søndagen er det A-laget som skal kjempe mot Ready på Gressbanen klokken 1800.Småguttelaget skal spille NM kamp og er godt forbredt for sesongen og har som mål å nå sluttspillet i NM, derfor er det vik