Har du barn som liker å stå på skøyter?

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Nov 2023

Har du barn som liker å stå på skøyter, så er bandy en veldig fin idrett 💙 

Sesongen er fra november til begynnelsen av mars. Den kan fint kombineres med andre idretter. Bandy er ganske likt fotball, men her er fotballsko byttet ut med skøyter og det spilles med kølle og en liten ball. Denne sesongen har vi 4 aldersbestemte lag, bestående av jenter og gutter. De yngste er født i 2014, og de eldste 2007. Lagene er med i serier, deltar på cup'er og sosiale sammenkomster.

Det meste blir dekket av treningsavgiften (kr 1000.- til 2000.-) og inntekter fra kiosken som driftes på dugnad. Utstyr som trengs er skøyter, hjelm og noe beskyttelse.

Ta gjerne kontakt for mer info: Ida Johansson, mob 97033292
Molly Johansson tatt ut til U17 VM!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 17. Feb 2023

Norges Bandyforbund har tatt ut troppen til VM Jenter-17! Gratulerer så mye til Molly Johansson som skal få spille med flagget på brystet🇳🇴 VM er 24.-26. februar i Oslo. Ønsker Molly og de andre bandyjentene masse lykke til💙Vi heier på deg!


Molly Johanson har blitt tatt ut på U-17 jenter landslagssamlig!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 24. Nov 2022

SBK er utrolig stolte av Molly Johanson, 14 år, som har blitt tatt ut på U-17 jenter landslagssamling. Molly har spilt bandy i mange år, og har vært den eneste jenta på laget. Hun er en stor motivator for de yngre jentene (og gutta) i klubben. Nå krysser vi fingrene for at du blir tatt ut på U-17 jentelandslaget. Vi heier på deg!
Sarpsborg Cup 2022

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Sep 2022

Mer informasjon finner du her: https://www.cupmate.nu/cup/sarpsborg-cup