Innkalling til årsmøte i Sarpsborg Bandyklubb 2022

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Mar 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Sarpsborg Bandyklubb. 

Årsmøtet avholdes onsdag 30. mars kl. 19:00 i klubbhuset ved Sarpsborg kunstis. Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 17. mars på mail til sarpsborgbk@gmail.com. Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet, ta kontakt via mail til sarpsborgbk@gmail.com om ønsket. For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sarpsborg Bandyklubb i minst en måned, fylle 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sarpsborg Bandyklubb.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen
Styret Sarpsborg Bandyklubb
Rekrutt-trenerne klare

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 25. Jun 2021

Kommende sesong stiller SBK med rekruttlag i 2. divisjon. Klubben er veldig fornøyd med å allerede fått på plass trenerteamet for dette laget. 

Det nye trenerteamet består av Joachim Eriksen og Marius Haglund. Joachim har de siste 4 årene vært smågutt- og guttetrener i klubben. Han kjenner stammen i laget veldig godt, som består av mange juniorspillere. Marius har vært borte fra bandymiljøet noen år, men har spilt bandy i klubben fra han var barn til senior. Kombinasjonen av Joachims erfaring med klubb og spillergruppe kombinert med Marius sin glede for bandysporten og gode humør vil gi en meget bra trenerduo. 

Begge to er opptatt av humør og utvikling av spillere og lag. Dette gir oss tro på et godt rekruttlag til vinteren.

Selv om stammen i laget er ungt ryktes det at flere spillere som har hatt pause noen sesonger er på vei tilbake og vil gi en fin mix av spillere. 

Lykke til gutter!


Muligheter for å spille bandy i Sarpsborg

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 12. Mai 2021

Visste du at Nedre Glomma-regionen har et rikt utvalg av studie- og arbeidsmuligheter? Har du planer eller ønsker å flytte til "gamle Østfold" en periode er det greit å vite at du kan spille bandy både på Eliteserie- og mosjonsnivå i Sarpsborg. Vi i Sarpsborg Bandyklubb bistår gjerne med å skaffe jobb og bosted hvis du ønsker. Send gjerne noen ord om deg selv på en mail til steinarjacobsen28@gmail.com så tar vi kontakt.Innkalling til årsmøte i Sarpsborg Bandyklubb

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Mai 2021

 • Torsdag 27. mai
 • kl. 1900
 • Klubblokalene ved Sarpsborg kunstis ev. digitalt


Det innkalles til ordinært årsmøte i Sarpsborg bandyklubb. Styret håper så mange som mulig av klubbens medlemmer ønsker å delta, vel møtt! Påmelding sendes på e-post til: sarpsborgbk@gmail.com

Dagsorden:

 1. Møtet åpnes.
 2. Godkjenning av stemmeberettigede. 
 3. Valg av dirigent og referent. 
 4. Valg av 2 representanter til å underskrive årsmøtets protokoll. 
 5. Godkjenning av saksliste. 
 6. Godkjenning av årsberetninger.
 7. Godkjenning av årsregnskap samt budsjett for 20/21. 
 8. Innkommende forslag fra medlemmer: Innkomne forslag må være styret i hende senest tirsdag 20.05.21 
 9. Fastsette medlemskontingent. 
 10. Valg av styre og komitéer. Basert på valgkomitéens innstillinger


Sarpsborg 6 mai 2021
Anders Olsson leder, Sarpsborg Bandyklubb