Molly Johansson tatt ut til U17 VM!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 17. Feb 2023

Norges Bandyforbund har tatt ut troppen til VM Jenter-17! Gratulerer så mye til Molly Johansson som skal få spille med flagget på brystet🇳🇴 VM er 24.-26. februar i Oslo. Ønsker Molly og de andre bandyjentene masse lykke til💙Vi heier på deg!


Molly Johanson har blitt tatt ut på U-17 jenter landslagssamlig!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 24. Nov 2022

SBK er utrolig stolte av Molly Johanson, 14 år, som har blitt tatt ut på U-17 jenter landslagssamling. Molly har spilt bandy i mange år, og har vært den eneste jenta på laget. Hun er en stor motivator for de yngre jentene (og gutta) i klubben. Nå krysser vi fingrene for at du blir tatt ut på U-17 jentelandslaget. Vi heier på deg!
Sarpsborg Cup 2022

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Sep 2022

Mer informasjon finner du her: https://www.cupmate.nu/cup/sarpsborg-cupInnkalling til årsmøte i Sarpsborg Bandyklubb 2022

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Mar 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Sarpsborg Bandyklubb. 

Årsmøtet avholdes onsdag 30. mars kl. 19:00 i klubbhuset ved Sarpsborg kunstis. Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 17. mars på mail til sarpsborgbk@gmail.com. Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet, ta kontakt via mail til sarpsborgbk@gmail.com om ønsket. For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sarpsborg Bandyklubb i minst en måned, fylle 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sarpsborg Bandyklubb.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen
Styret Sarpsborg Bandyklubb