Ukeplan for uke 51

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Des 2019

SBK - Stabæk │ Lillegutt │ 02.12.19

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 2. Des 2019

Nok en gang så får vi en treg start på kampen og ligger under med 4-0 etter første omgang.

I andre omgang kommer vi oss lenger opp i banen og produserer flere gode sjanser uten å få uttelling. Kampen ender til slutt med 0-6 og Stabæk tar en fortjent seier.

Lørdag drar vi til Oslo og møter Haslum. Da skal årets første seier på plass 💙🏑

Se bilder fra kampen her →

UKEPLAN UKE 49

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Nov 2019

UKEPLAN FOR UKE 48

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 22. Nov 2019

Her er ukeplan for: uke-48 kunstibanen.docx på kunstisen.

(Guttelaget) SBK - Stabæk

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Nov 2019

En jevnspilt kamp. Kampen bølger frem og tilbake og det handler mye om å få det første målet. Stabæk er sikre på at de skal gå opp i ledelsen når det er spilt 20 minutter og de får straffe, men SBKs keeper Tobias Müller redder på mesterlig vis. En jevnspilt kamp ser ut til å gå til pause uten mål, men etter 26 minutter går Stabæk opp i ledelsen. Etter 36 minutter dobler de, før Magnus Brattland klinker ballen oppe i nettaket og lagene går til pause med 2-1 i Stabæks favør. Andre omgang preges av litt mer slitne SBK spillere og Stabæk øker fort til 4-1 før SBK kommer inn flytsonen og reduserer 2 ganger ved Carsten og Magnus. Når vi tror vi har grepet om kampen så gjør vi noen slurvete småting som Stabæk straffer oss hardt for. De scorer 2 til før kampen er slutt og vinner til slutt 6-3 mot et guttelag som tar steg spillemessig men må bli litt flinkere med pasninger og råere i angrep.

«Tobbe»: – Noen tap er bedre enn andre

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Nov 2019

MÅL: Anton Olsson scoret et flott mål mot Stabæk. Foto:

(SBK-Stabæk 3-6) Sarpsborg Bandyklubb holdt lenge følge med suverene Stabæk i målprotokollen, men gjestene avgjorde kampen i andre omgang.

– Det er aldri kult å tape, men noen tap er bedre enn andre tap. I dag tror jeg guttene våre gikk av banen med en god følelse selv om vi tapte, sier trener Tobias «Tobbe» Johansson.

SBK møtte nemlig en veldig tøff motstander i sin første hjemmekamp. Stabæk er store favoritter til å vinne eliteserien også denne sesongen, og de vant hele 15–4 mot Ullern i seriepremièren. Men det var hjemmelaget som startet best. Allerede etter fire minutters spill tok SBK ledelsen 1–0 ved russeren Ivan Fedorkov på et velplassert skudd.

Ni minutter senere doblet SBK ledelsen ved Anton Olsson på et fantastisk soloraid. Han fikk ballen på egen banehalvdel og driblet halve Stabæk-laget før han scoret på et flott skudd.

Uavgjort ved pause

Sarpingene forsvarte seg bra i første omgang, og de holdt nullen helt til det var spilt 32 minutter. Da fikk Magnus Høgevold hull på byllen for gjestene. Vertene så ut til å beholde ledelsen til pause, men på overtid i første omgang utlignet Christian Røndsborg til 2–2.

– Jeg synes de første 20 minuttene var gode. Da var vi rolige med ballen og fikk fart på spillet vårt, sier Johansson, som ikke var like fornøyd med siste del av omgangen.

– I de siste 20–25 minuttene virker det som om vi ikke våger å holde på ballen. Da tar Stabæk mer og mer over. Vi ble for stillestående og presset langt tilbake på banen, sier han.

Stabæk scoret to kjappe mål tidlig i andre omgang, og da ble det vrient for SBK. Unggutten Mathias Nilsen reduserte til 3–4 etter 57 minutters spill, men SBK kom aldri nærmere i målprotokollen. Kampen endte til slutt 3–6.

– Vi bestemte oss i pausen for å vi måtte våge å spille vårt spill, og det synes jeg vi klarer bra. Stabæk vant hele 15–4 i sin første kamp, mens vi slipper unna med 3–6. Vi slipper dessverre inn tre enkle mål i andre omgang der vi mister markeringen. Tar vi bort de feilene klarer vi å match Stabæk bra. Jeg synes det var mye positivt i andre omgang selv om vi taper med tre til slutt, sier Johansson.

Nøkkelspillere skadet

SBK har en tynn tropp og hadde kun tre utespillere som innbyttere. Anders Olsson (kneskade) og Christer Lystad (strekk på baksiden av låret) måtte begge stå over grunnet skader, men forhåpentligvis er begge snart tilbake.

SBKs neste kamp spilles mot Drammen på Stadion førstkommende søndag.

Kampfakta

Bandy, eliteserien

Sarpsborg BK – Stabæk 3–6 (2–2)

Sarpsborg stadion

Mål:

1–0 (4 min.) Ivan Fedorkov (uassistert)

2–0 (13 min.) Anton Olsson (Johan Krosse)

2–1 (32 min.) Magnus Høgevold (Petter Løyning)

2–2 (45 min.) Christian Randsborg (Jan Olav Løyning)

2–3 (49 min.) Björn Buskqvist (Petter Løyning)

2–4 (51 min.) Markus Fremstad (Björn Buskqvist)

3–4 (57 min.) Mathias Nilsen (uassistert)

3–5 (70 min.) Björn Buskqvist (Jan Olav Løyning)

3–6 (81 min.) Björn Buskqvist (Petter Løyning)

Hoveddommer: Mats Gunnar Eriksson.

Utvisninger: SBK 2 x 10 min., Stabæk 1 x 10 min.

Tilskuere: ca. 60

Lagoppstilling

SBKs lag:

Målvakt: Rikard Thorkildsen (Thomas Fjellgaard).

Utespillere: Anton Olsson, Sigurd Strømnes, Emil Øby Olsen, Sivert Byvold, Max Pherson, Jan Christoffer Halvorsen, Johan Krosse, Ola Braathe, Aleksei Popov, Mathias Nilsen, Ivan Fedorkov, Petter Nicolaisen, Magnus Pettersen.

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Nov 2019

Lilleguttlaget har denne helgen spilt cup i Vikingskipet. Resultatmessig en ok lørdag for de unge håpefulle. Summen ble en seier en uavgjort og to tap. Motstandere var Hamar, Ready, Haslum og Stabæk. Det meldes om god stemning og topp innsats i fra Norges eneste innendørs bandybane. En god generalprøve for Lilleguttlaget som denne sesongen stiller lag i serien for første gang. Det er en fin gjeng med flere gode bandyspillere men fortsatt plass til flere som ønsker å gå på skøyter og bedrive verdens raskeste lagidrett. Vil du bli en del av denne gjengen er det bare å møte opp på stadion og teste ut idretten.

Ventet i 30 år på noe eget

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 4. Nov 2019

Gleder seg: leder i Sarpsborg bandyklubb Anders Olsson gleder seg til åpningen av klubbrommet på lørdag. Foto:

Sarpsborg bandyklubb var 14 juni 30 år og i alle år har de ventet på noe eget. Endelig får de sitt eget rom på stadion og mer fasiliteter enn noen gang.

Lørdag er det en stor milepæl som ser dagens lys for Sarpsborg bandyklubb. Da skal klubbens eget klubbrom med tilstøtende kjøkken som de deler med Bymisjonen. Dette er noe som har vært etterlengtet for klubben, og de håper på at aktiviteten skal bli enda større.

Første steg

- Det er litt spesielt å sitte her i dette lokalet å vite at det er vi som skal disponere. Dette blir viktig for mange både bandyspillere, skøytegåere og andre, mener leder i Sarpsborg bandyklubb Anders Olsson.

For 30 år siden så Sarpsborg bandyklubb dagens lys for første gang, etter at de hadde vært en underavdeling av Sarpsborg fotballklubb. Fire år tidligere hadde nærmest Sarpsborg kunstisbane sett dagens lys etter iherdige dugnadsjobbing fra bandy, kunstløp og hurtigløpsfolket.

– Vi har det fint her på Sarpsborg stadion, og etter hvert fått nærmest egne garderober i stadions fasiliteter. Fotballen har etter hvert blitt store, noe som betyr at først får skikkelige forhold etter at sesongen er over. Det er mange som deler på de garderobene som er på stadion, sier Olsson.

Drømmer videre

Lørdag er det klart for å ta i bruk de nye rommene.

– Vi er på det nærmeste ferdig med det som skal gjøres, og det har vært en veldig dugnadsiver i klubben som har gjort at vi blir ferdige til åpningen.

Det er ikke bare bandyklubbens egne medlemmer som skal bruke dette nye flotte rommet.

– Vi ønsker å ha dette åpent så lenge det er åpent på kunstisen. Det er mange som har savnet et sted å varme seg når man enten er med noen som går på skøyter eller gjør det selv. Foreldre som er med barna på bandyskole og treninger, får det langt mer hyggelig framover.

– Hva drømmer du om videre?

– Det er å få egne garderober som vi kan ha vårt utstyr i hele året, samt toaletter og dusjer i tilknytning til dette. Gjerne så nærme kunstisbanen som mulig. Det ville skape et enda bedre miljø for den sporten vi holder på med, sier Anders med drømmende blikk.

Kjøkkenet: Det blir gode muligheter for slag og litt ekstra inntekter når det er oppe. Kjøkkenet er Anders godt fornøyd med. Foto:

Av (Sarpsborg Arbeiderblad)

VELKOMMEN TIL SARPSBORG STADION LØRDAG 2. NOVEMBER

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 1. Nov 2019

Lørdag 2. November er vi endelig ute i det fri igjen og isen ligger klar til å ta i mot verdens beste idrett. Guttelaget slipper først til og spiller treningskamp mot ØHIL kl 1045, Alaget spiller treningskamp mot ØHIL kl 1300. Dette er begge lags siste finpuss før seriestart for begge lag om ca en uke. Samtidig er det duket for åpning av Dumpa Aktivtetspark som er en del av vårt nye klubb lokale kl 1130. Her blir det servering av pølser, aktiviteter for alle så det er bare å komme og nyte dagen på og rundt isen i morgen. Ordføren, Eidsberg Sparebank og mange flere kommer, kommer du?

Vi ønsker alle velkommen til en fantastisk dag i friluft Lørdag 2. November fra klokken 1045

Fra ca klokken 1500 er det mulighet for Sarpsborgs befolkning å nyte isen til frigåing

DA ER VI I GANG IGJEN

Her er ukeplan for uke 45: uke-45-kunstibanen.docx

SESONGKORT 2019/20

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 22. Okt 2019

Sesongkort inklusive eventuelt sluttspill 800,-

Kjøpes ved å ta kontakt på mail: sarpsborgbk@gmail.com, Ingang ved første hjemmekamp eller ved åpning av Dumpa aktivitetspark 2. november.

LANDSLAGSAKTUELLE SARPINGER

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 17. Sep 2019

Sarpsborg Bandyklubb er igjen stolte over å ha landslagsaktuelle spillere i sin ungdomsavdeling. I dag kom den gledelige beskjeden om at Mikkel Norvald-Hasslien er tatt ut til landslagssamling for U17. Samlingen er på Marienlyst 25. september. Første samling er i tillegg til teori testing av eksplosivitet og 3000 meter. Det er lagt opp til 7 samlinger frem mot VM som denne sesongen vil foregå i Sverige i tidsrommet 13-15 Mars 2020.

Mikkel betegnes som en hardtarbeidende spiller med stor utholdenhet og meget gode defensive kvaliteter. I tillegg til Mikkel er også Sarpingen Ole-Robin K Kjellmann som denne sesongen har startet på bandygymnas i Vänersborg men har spilt hele sin tid i SBK tatt ut til samme troppen som teller 30 spillere.

Sarpsborg Bandyklubb ønsker dere begge lykke til med sesongen og håper den blir kronet med en plass i den endelige troppen som skal spille VM i Sverige.

12:30Røa 1 - Røa 2gutt (A semifinale)
12:55Ready 1 - Ready 2gutt (A semifinale)
13:20Sarpsborg 1 - Sarpsborg 2gutt (B semifinale)
13:45Mjøndalen - Hauger Haslumgutt (B semifinale)

KAMPOPPSETT SARPSBORG CUP 2019

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 21. Aug 2019

Her kan du se årets kampoppsett: Kampoppsett Sarpsborg cup 2019.xlsx

ENDA ET SBK TALENT TIL SVERIGE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 24. Jul 2019

Ole Robin Kåsa Kjellmann forlater SBK for å utvikle seg som bandyspiller i Sverige.

Ole Robin er en SBKer som har spilt i klubben i alle sine barne og ungdomsår.  Han bodde i Lier når hans storebror vekket interessen for bandy som guttunge. Storebror og far bodde i Sarpsborg på den tiden og SBK var heldige som fikk gutten til å spille med blå drakt selv om bandybyen Drammen hadde mange klubber han kunne spilt for.

Ole Robin spilte både fotball og bandy i sine barneår, men han var tidlig klar på at det var bandyspiller han skulle bli og skulle han bli best i bandy er det Sverige som er fremtiden når han skal gå på videregående og bandygymnas i Sverige har hele tiden vært det store målet. Nå er det målet nådd. Både Vänersborg og Rättvik har tilbytt den unge Sarpingen tilbud om bandy og skolegang. Det er veldig gøy for SBK at flere store klubber ønsker våre talenter i sine klubber.

Ole Robin har valgt å flytte til en av Sveriges beste bandyklubber Vänersborg og tar utfordringen med å spille mot og med noen av verdens beste ungdomspillere. Ole Robins neste mål er å bli proff i Russland. Vi håper at målet blir nådd og at nok en særping blir proff i Russland.

Ole Robin er en ureddspiller med ekstremt konkurranseinnstinkt og vinnermentalitet som trolig vil være med å nå hans mål om å spille i en av verdens beste ligaer.

De neste ukene mens de fleste ligger på stranden og soler seg trekker Ole Robin inn i en is hall og driver bandy. Uke 32 er det bandycamp, uke 33 er det kick off med J17 Vänersborg og fult kjør på is.

SBK ønsker Ole Robin lykke til i Sverige og gleder oss til å følge utviklingen.

Under ser vi bildet av en ung gutt fra Lier som er klar for å gi maks for å bli en av Norges beste bandyspiller

EPOST FUNGERER IGJEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Jul 2019

Da er vår epostadresse oppe å går igjen og trenger du kontakt med oss er det bare å sende mail til webmaster@sarpsborgbandyklubb.no

SARPSBORG CUP 2019

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 24. Apr 2019

her er innbydelsen: Sarpsborg_Cup_innbydelse.pdf

Ikke nøl med å melde deg på, ses i Sarpsborg i september

vår epost ute av drift

webmaster@sarpsborgbandyklubb fungerer ikke for tiden og har vært nede en stund, kontakt oss vi kontaktskjema eller direkte epost til de forskjellige.

UKEPLAN UKE 9

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 25. Feb 2019

her er oversikten over uke 9: Uke 9 kunstisbanen.docx

LITE TÆL MOT HØVIK

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Feb 2019

Mandag 11 februar gjestet Høviks guttelag Sarpsborg stadion for sesongens siste hjemmekamp for vårt guttelag. Vi vet at når vi er på topp kan vi gå seirende ut av kamper mot Høvik. Da må selvfølgelig hele laget fungere som et lag og ikke minst må humøret være på topp. Spillemessig henger vi bra med og skaper muligheter noe også Høvik gjør. Forskjellen på oss og Høvik er at de setter ballen i mål noe vi sliter med om dagen. 0-3 til pause er ingen umulighet og vi starter andre omgang bra og reduserer til 1-3, så skjer det igjen vi får en lett straffe mot oss og Høvik går opp i 4-1 ledelse herfra og ut henger flere med hode og vi prøver å skylde på alle andre og da blir vi lett bytte for Høvik som går seirende ut av kampen med hele 7-1

GUTTELAGET VELDIG NÆRE SEMIFINALE I SOLBERG CUP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Feb 2019

Helgen i uke 6 var guttelaget på cup på Solbergbanen. Laget møtte Ullevål (tap 3-2) Stabæk (seier2-1), Mjøndalen (tap 1-0) Solberg (tap5-4) og Drammen (tap 4-0) Laget gjennomførte en meget bra turnering og viste at de kan levere bandymessig bra bandy. Dette ble en opptur i en ellers tøff sesong.  Det at vi vinner over Stabæk som vant bronsje og ledere nesten til slutt mot Solberg som vinner cuppen er et tegn på vi ikke er så langt etter nå vi er på toppnivå og spiller som et lag og har en innsats som det spruter av. Dessverre kom vi ikke til semifinale pga en meget marginal svakere målforskjell enn Stabæk.

Da ble det kamp om 5/6 plassen mot Ullevål som vi dessverre taper fortjent. Virket som motviasjon datt litt bort når vi ikke kunne spille om pallplaseringer og det ble ingen god kamp.

Alt i alt en opptur og en fin turnering som flere bør melde seg på neste år. Må også nevnes at Amund og Tobias Müller ble begge kåret til banens beste i hver sin kamp. Det er gøy og fortjen å vinne slike kåringer, gratulerer gutter.

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Feb 2019

Iver N Dilling er tatt ut på U17 landslaget som skal spille VM. VM spilles i Arkangelsk, Russland i tiden 14.-16. mars 2019.

Iver er en ekte Særping som for tiden utvikler seg som bandyspiller i Sandviken i Sverige. Der kombineres videregående skole med bandy.

Iver blir nr 2 fra Sarpsborg som trer på seg landslagsdraktene denne sesongen for et ungdomslandslag. Mathias Nilsen har som kjent for mange allerede representert Norge i U19 VM. Det som er litt ekstra gøy med Mathias og Iver at de er naboer og oppvokst tett på hverandre. Burde gaten få nytt navn? Bandygaten?

Sarpsborg bandyklubb gratulerer med plassen og er igjen stolte over å ha fått frem en topp bandyspiller.

TAP

Onsdagens hjemmekamp mot Ullevål starter bra og Guttelaget spiller bra bandy og virker til å henge godt med. Så skjer det igjen småslurv og ikke 100% på i alle situasjoner og vipps så er det 4-0 til Ullevål til pause. Vi går igjen over til en mer offensiv formasjon i andre omgang. det viser seg å fungere og vi presser på og scorer mål, også kommer en unødvendig utvisning og vi mister trykket igjen. Vi klarer å score 3 mål i andre omgang det samme gjør også Ullevål og kampen ender med tap 7-3. Igjen en ok kamp som kunne vært jevnere i målprotokollen.

SESONGEN OVER FOR ALAGET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Feb 2019

Tredje kvartfinale endte med tap i Drammen. Resultatmessig jevn kamp som måtte avgjøres på straffekonkuranse.

full rapport her:

MOTGANGEN TIL GUTTELAGET STOPPER IKKE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Jan 2019

Guttelaget fortsetter å være et lag i motgang. Mandag kveld kom Ready på besøk for å spille seriekamp. Etter en dårlig start mot Stabæk lørdag var vi enige om å være "på" fra første stund. Det klarer vi ikke og Ready scorer to relativt raske mål etter at vi ikke er tøffe nok i eget forsvar og Ready vinner lett duellene og scorer relativt lette mål. 4 stk scorer de før pause mens vi scorer et. I Pausen bestemmer vi oss for en mer offensiv "line up" og at vi skulle krige mer. Det virker bra og vi starter med høyt tempo og bra kriging og vi presser Ready og styrer det meste av spillet, også plutselig Scorer Ready på et gjennombrudd etter at vi har to skudd i tverliggeren. Føles veldig uretferdig der og det blir enda mer uretferdig når de får et meget heldig mål fra død vinkel. VI avslutter kampen med å score et mål. Ready vinner 6-2. Hadde ikke vært ufortjent med et poeng snart nå, men slik er det med et lag i motgang, alle marginer er mot oss.

NESTEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Jan 2019

Sesongens siste NM kamp for gutte laget var borte mot Stabæk lørdag. Stabæk er ubeseieret i vår gruppe og vi viste at det var knallhard motstand som møtte oss. Vi hadde trua alikavel og vill vise at vi kan spille bandy. De første 20 minuttene ødelegger alt av håp i denne kampen. Vi slår mange feilpasninger og beveger oss ikke på skøyter. Samtidig som Stabæk scorer 4 ganger i første omgang bommer vi på flere gode målsjanser. Det gjør at det er 4-0 til pause. I andre omgang gjør vi om litt på formasjonene og går over til å spille med flere spillere fremover på banen. Dette lykkes vi med og vi scorer 4 mål i 2. andre omgang, men dessverre klarer Stabæk også og score et mål i andre omgang som gjør at de vinner 5-4.

En kamp vi burde vunnet, men som det har vært denne sesongen så ødelegger det for oss at vi ikke er på fra første stund og gjør noen slurvete ting som gjør at vi må jage for å hente igjen motstanderen.

20 svake minutter og 60 meget bra minutter. Kan vi få til 80 sterke minutter i kveld mot Ready? Kom å se da vel klokken 1915 på stadion.

UKEPLAN UKE 5

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 25. Jan 2019

Her er oversikten over uke 5: Uke 5.docx

SBK-DRAMMEN 4-6

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 21. Jan 2019

Drammen tar også andre stikk. De leder 3-0 til pause, etter kanskje en av sesongens dårligste omganger av SBK.
 Vi kommer tilbake i andre omgang, og går opp til 3-3. Dessverre er kreftene brukt opp og Drammen vinner 6-4.
 Nå er det merkelig nok VM-pause, neste kvartfinale spilles derfor ikke før den 5 februar.

0-1 (2.min) Even Lervåg Thiset

0-2 (18. min) Erik Lungren (Erik Thomas Rasmus Alfredsson)

0-3 (41. min) Morten Langholmen Engen (Stian Hansen Stærkeby)

1-3 (49. min) Max Pherson (Christer Lystad)

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Jan 2019

Guttelaget har spilt to kamper i helgen. Lørdag var det Høvik borte og søndag Ullern/Snarøya hjemme.

Begge kampene viser vi at vi henger godt med i banespillet. Første omgang mot Høvik gir vi bort 3 mål pga slurvete pasningsspill, det gjør at vi må jage for å komme ajour i målprotokollen, det gjør vi og tross at vi ligger under 4-1 til pause henter vi opp til 4-3 og har flere gode muligheter til å gå forbi Høvik i målprotokollen, men stolper og utur gjør at vi ikke får ballen i mål, og så skjer det som dessverre har skjedd for ofte denne seongen Høvik får et heldig mål på slutten og vi taper 5-3. Kampen mot Ullern/Snarøya åpner på verst tenklig måte, gjestene går opp i en 2-0 ledelse og vi må igjen kjempe for å komme ajour med mål. Det gjør vi og det kriges godt og lagene følger hverandre langt ut i andre omgang og på 3-3 har vi flere store målsjanser, men vi får ikke ballen inn og så skjer det igjen Ullern/Snarøya scorer når vi presser og presser og da går luften litt ut av spillerene på slutten og kampen ender 3-6.

Små marginer i verdens raskete idrett, dessverre er ikke marginene på guttelages side denne helgen, men kanskje neste gang.

TAP TROSS JEVN KAMP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Jan 2019

Guttelaget tapte mandagens bortekamp mot ØHIL. Etter en tøff helg med mange timer med kretslagsturnering for de fleste guttene var det litt slitne bein som tok fatt på oppgaven å beseire ØHIL. Til tider sitter spillet og vi spiller bra bandy. Første omgang var under pari og guttene var ikke på sitt beste og da er pauseresultatet 3-1 til ØHIL fortjent forde om vi leder 1-0. Andre omgang øker trykket og vi spiller bedre og bedre bandy, men når vi klarer å lage tre straffer mot oss så er det ikke lett å vinne kamper når vi møter bra motstand. kampen ender med 7-4 tap.

Denne helgen spiller vi borte mot Høvik lørdag og hjemme mot Ullern/Snarøya søndag kl 1100, kom gjerne og hei på oss.

UKEPLAN UKE 4

her er uke 4s aktiviteter: Uke 4 Kunstibanen.docx

UKEPLAN UKE 3

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Jan 2019

her er oversikten over uke 3: Uke 3 Kunstibanen.docx

SBKere PÅ ALLE KRETSLAG

Anders (bak venstre), Magnus (bak høyre) og Philip foran er alle tatt ut til sine respektive kretslag i helgen.

I 2002 klassen er det ikke nok spillere til å stille et slagkraftig kretslag sammen med Hedemark så våre 2002 spillere har kriget om å ta plass på et meget godt Buskerudlag. Magnus klarte det og skal spille for Buskerud søndag på Vassenga.

I 2003 Klassen stiller Østfold lag sammen med Hedemark. De spiller sine kamper lørdag på Stabekkbanen. Her er Carsten Holter, Sander Jensen, Snorre Eriksen, Ole Robin Kåsa Kjellmann, Mikkel Hasslien,Jørgen Aune og Anders Røren tatt ut fra SBK.

i 2004 klassen stilles det også et HED/ØST lag, her er Henrik Ulland, Tobias Müller, Herman Gundelsby og Philip Jacobsen tatt ut fra SBK. De spiller sine kamper på Bogstad (Røa) søndag.

Dette gir trygghet for fremtiden at vi har mange gode spillere på gang i egne rekker som er på vei mot toppen i norsk bandy.

Sarpsborg bandy klubb er stolte av dere og ønsker dere lykke til i helgen.

MATHIAS NILSEN KLAR FOR U19 LANDSLAGET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Jan 2019

Mathias Nilsen er tatt ut til å representere Norge U19 under VM i Russland 25-27 Januar. Siver Byvold er hjemmeværende reserve.

Mathias er en seriøs idrettsutøver som til daglig går siste året på Toppidrett på St. Olav vgs. Han er et ekte Sarpeprodukt og har i alle sine år vært trofast i klubben vår. Han er et svar på at du kan nå toppen i Norsk bandy selv om du bor utenfor de sentrale bandyregionene i landet vårt. Vi gratulerer med plassen på lanslaget og ønsker lykke til i Russlnd og med serieinnspurten med SBKs A-lag.

ENDELIG FOR GUTTELAGET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Jan 2019

Endelig løsnet det for guttelaget. Mandag møtte de Ready hjemme på stadion til seriekamp. En kamp som ble preget av både snø og regn, men som ble en ok bandykamp tross det og en stor takk til banemannskapet for en meget bra jobb. Kampen startet jevnt som det pleier, forskjellen fra tidligere kamper denne sesongen var at hele laget fra keeper til spiss fungerte optimalt. Alle guttene stod på fra start til slutt og det gir resultater. Resultatet til pause var 3-1, ikke noe trygg ledelse i bandy men med fult trøkk i andre så rykket SBK fra Ready og vant til slutt 7-3. Veldig deilig med endelig poeng i sesongens serie, Mandag er det ØHIL på bortebane, kan et gode spille fortsette?

MANDAG 7. JANUAR STARTER BANDYSKOLEN OPP IGJEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Jan 2019

Værgudene er ikke helt med oss hvis vi skal stole på Yr.no men vi skal gjøre det vi kan for at det skal bli bra. Ønsker alle som var med før jul og nye velkomne til gøy på isen.

FRA LEDELSE TIL TAP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Jan 2019

Guttelaget var lørdag i Drammen for å måle krefter mot Drammen. Kampen var jevn og begge lag spilte bra bandy i første omgang. Drammen gikk opp i 1-0 ledelse etter 7 minutter spill. SBK holder motet oppe og kjemper seg tilbake i kampen og når det er spilt 31 minutter leder Sarpingene 3-1. Drammen svarer og SBK går til pause med  en 3-2 ledelse. Var det nå endelig sesongens første seier skulle komme? Ja absolutt var mulighetene for det der. Beklagligvis scorer Drammen 2 kjappet rett etter pause og vi mister litt taket på kampen. Drammen går opp i 5-3 ledelse og SBK reduserer til 5-4 ved Snorre Eriksen etter 18 minutter. Guttelaget kommer ikke nærmer og siste del av kampen preges av at enkeltspillere som skal avgjøre selv og laget fungerer ikke som et kollektiv noe Drammen av nytter og scorer 3 mål til og vi taper kampen 8-4.

Nye muligheter hjemme mot Ready mandag klokken 1915

SMÅTASSENE PÅ TOKT I HOVEDSTADEN

Lørdag 5. januar har våre knøttespillere vært på tur til Oslo og spilt Røa Energizercup. Nok en gang rapporteres det om gode prestasjoner og stor idrettsglede. Litt ekstra sommerfugler i magen til dagens debutant i mål Truls meldes det om, ingen grunn til sommerfugler der for gutten stod 3 meget bra kamper og kanskje er det en ny keeperkjempe på gang i SBK? Tette og jevne kamper ble det og resultaten ble: SBK- Ullern 3-5, SBK - Ready 4-0 og SBK - Røa 3-4. Bra jobbet småtasser og lykke til videre med sesongen.