Mjøndalen-SBK 2-6(0-3)

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Des 2022

Seiertoget forsetter! 4 av 4 seire!✅ Vi har et utrolig go i laget om dagen, og viser igjen en fantastisk lagmoral!💙

Dagens BB i dag blir Artur Sysoev som gjør sin beste kamp i SBK-trøyen så langt!👊🏻

SBK-Drammen 3-2(1-2)

Kampen ble akkurat så jevn og hard som vi trodde i forkant med mye tøffe dueller. Drammen er det beste laget i første omgang og leder fullt fortjent til pause. Etter pause så kommer vi ut med ny energi og vi viser på nytt hvor strake vi er i andre omgang og snur kampen til seier 3-2. Dette betyr at vi etter 7 kamper står med 13 av 14 poeng.Deilig!💙

Før kampen gratulerte vi vår forsvarsgeneral Emil Øby Olsen med 300 obligatoriske kamper for SBK. Gratulerer Emil !😊

Dagens BB blir Jesper Ariluoma som gjør en meget solid kamp!👊🏻

Dagens målpoeng:
Ilya Ponomarev 🥅🥅
Christer Lystad 🏑

Nå er det 10 dagers landslagspause før vi den 21/12 møter Stabæk til toppkamp på hjemmebane!

Solberg-SBK 3-3(0-0)

Vi spiller ikke sesongens beste kamp men er godt fornøyde at vi får med oss et poeng hjem til Sarpsborg!

5 av 5 ✅
I første omgang produserer vi mange cornere og gode sjanser men får ikke ballen i mål og vi går til pause med stillingen 0-0. I andre omgang går vi ut og scorer 6 mål og vi vinner tilslutt kampen 6-1. Alt i alt en solid kamp fra vår side, og vi står nu med full pott etter 5 spilte serierunder!💙

Kampens BB blir vår solide forsvarsgeneral Emil Øby Olsen!👊🏻

Ilya Sysoev 🥅🥅
Mathias Nilsen 🥅

SBK-Røa 7-2(4-0)

På en tungt spillet is og en middels dag så vinner vi tilslutt 7-2. og vi har startet årets Eliteserie helt optimalt med 6 av 6 poeng!👊🏻

Dagens BB blir Oskari Jerkrot som viser klarhet etter klarhet var kamp!👍🏻

Anders Johansson får også sin eliteseriedebut når han i den 75:e spilleminutt bytter av Robin i mål. Ikke mange som kan flagge med både eliteseriekamper i hockey og bandy!💙

Ready-SBK 1-2(1-2)

Vi tar med oss to utrolig deilig poeng hjem fra hovedstaden!
For en lagmoral!💙

Ilya Ponomarev 🥅
Magnus Bratland 🏑

Robin Eliasson står en fantastisk kamp i mål og blir fullt fortjent utsett til dagens BB!👊🏻

Neste serierunde er førstkommende søndag da Røa gjester Sarpsborg Stadion. Møt opp og støtt guttene!

Seriestart Eliteserien 22/23

Endelig er seriestarten avklaret! Etter en nervøs første omgang med mye premierenerver går vi til pause med 0-0.

I andre omgang kommer vi ut som et nytt lag og vi vinner tilslutt 11-2! Alltid deilig å starte sesongen med to poeng!💙

Før kampen gratulerte vi Christer Lystad med 400 obligatoriske kamper i SBK.
Han takket og bukket, produserte 1 mål og 4 pass og ble etter kampen utsett til kampens BB!👊🏻

Artur Sysoev🏑

Molly Johanson har blitt tatt ut på U-17 jenter landslagssamlig!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 24. Nov 2022

SBK er utrolig stolte av Molly Johanson, 14 år, som har blitt tatt ut på U-17 jenter landslagssamling. Molly har spilt bandy i mange år, og har vært den eneste jenta på laget. Hun er en stor motivator for de yngre jentene (og gutta) i klubben. Nå krysser vi fingrene for at du blir tatt ut på U-17 jentelandslaget. Vi heier på deg!

Treningskamp Möndal-SBK

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Nov 2022

Möndal-SBK 2-9(2-5)
Sesongens tiende treningskamp er avklart! Det er herlig å se at spillet nå begynner å sitte skikkelig bra og at alle treninger og treningskamper gir gode resultat. Ekstra moro i dag er at Magnus Bratland scorer sitt første A-lags mål i SBK 😊
Til mandagen så flytter vi endelig inn på stadion igjen, så nå er det bare å håpe at isen snart kommer! Heldigvis for oss så spiller vi førstkommende tirsdag ny treningskamp mot Gripen U i Trollhättan.👍🏻