JEVN KAMP OG NOK ET NM POENG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Jan 2017

I kveldens NM kamp på Frogner stadion i flomlys og lett snødrev var det Ready og Sarpsborgs småguttelag som skulle gjøre opp om 2 nye NM poeng.

Sarpsborg tok kommandoen de føsrste minuttne som de har gjort de siste kampene og fører kampen i starten noe som også resulterer i mål etterhvert jevner kampen seg ut. I en første omgang hvor kampen var jevn og uten de store sjansene var det SBK som gikk til pause med 2-0 ledelse. Litt fortjent for SBK var litt vassere. Ready viser at de har gode spillere og en av de får muligheten til å frakte ballen fra deres banehalvdel og gjennom hele SBKs lag og scorer mål tidlig i andre omgang, her får vi svar på hvor fort det kan gå når vi ikke gjør jobben vår og holder sammen som lag. Resten av andre omgang er meget jevn og med flere halvsjanser til hvert av lagene, dessverre er det Ready som scorer og ikke vi så de utligner til 2-2 som også blir sluttresultatet.

En meget jevn kamp som med litt stang inn vi kunne vunnet, men totaltset rettferdig resultat å dele poengene.