Tap for SBK

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Nov 2019

TAPTE MOT MJØNDALEN: Emil Øby Olsen og SBK tapte onsdagens eliteserieoppgjør mot Mjøndalen. Foto:

(Mjøndalen-SBK 4-0) Sesongens andre seier lar vente på seg for SBK. Onsdag kveld ble Mjøndalen for sterke på borteis for sarpingene.

Scoringer fra Andrey Anufrienko og Nikita Sitnikov gjorde at Mjøndalen hadde med seg en 2-0-ledelse til pause i kampen mot SBK. Sarpingene presset på for en redusering tidlig i andre omgang, men i stedet var det Mjøndalen som satte inn 3-0. Nikita Sitnikov var nok en gang målscorer for hjemmelaget etter 60 minutter.

Andrey Anufrienko ble også tomålsscorer etter 73 minutter, da han fastsatte sluttresultatet til 4-0 for Mjøndalen.

SBK ligger dermed på 7. plass i eliteserien etter fire spilte kamper. Med en seier, en uavgjort og to tap, har sarpingene kapret tre poeng i løpet av de fire første kampene.

SBKs neste mulighet til å kapre poeng er i søndagens bortekamp mot Ready. Det kan bli en ny tøff kamp, ettersom Ready har vunnet alle sine tre første kamper.

KAMPFAKTA Eliteserien, bandy menn Vassenga.
Tilskuere: 103
Mjøndalen-SBK 4-0 (2-0)

1-0 (5 min) Andrey Anufrienko (Filip Andreas Johnsen)

2-0 (20 min) Nikita Sitnikov

3-0 (60 min) Nikita Sitnikov (Andrey Anufrienko)

4-0 (73 min) Andrey Anufrienko (Nikita Sitnikov)

SBKs tropp: Thomas Fjellgaard, Rikard Thorkildsen, Anton Olsson, Petter Nicolaisen, Sigurd Strømnes, Mathias Nilsen, Sivert Byvold, Magnus Tuftedal Pettersen, Ola Braathe, Anders Olsson, Jan Christoffer Halvorsen, Max Pherson, Lars Bjørge Thorsen, Ivan Fedorkov og Emil Øby Olsen.