SBK tapte igjen - Nå venter bunnoppgjør

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Des 2019

NOK ET TAP: Max Pherson fortsetter å score mål for SBK, men nå har sarpingene tapt fire kamper på rad. Foto:

(Ullern-SBK 5-1) SBK holdt følge med topplaget Ullern i en omgang, men det endte til slutt med klart tap for sarpingene.

Et skadeskutt SBK-lag kom bakpå fra start i onsdagens oppgjør i hovedstaden, da Ullern tok ledelsen allerede da det var spilt fem minutter. SBK kjempet imidlertid bra i den første omgangen, og etter 13 minutter utlignet deres svenske toppscorer Max Pherson til 1-1.

Flere scoringer ble det ikke i løpet av de første 45 minuttene, og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Over i andre omgang ble det derimot tøft for gjestene, og hjemmelaget tok ledelsen 2-1 bare 19 sekunder inn i omgangen. 3-1 kom etter 50 minutters spill, og drøyt midtveis i andre omgang satte Ullern inn sitt fjerde og femte mål i matchen. Da var kampen om poengene i realiteten over, og flere mål ble det heller ikke i kampen.

Dermed røk SBK på sitt fjerde strake tap i bandyens eliteserie. SBK innehar nå den siste sluttspillplassen på tabellen, på 8. plass, med bedre målforskjell enn tabellnabo Øvrevoll Hosle. Søndag kommer nettopp Øvrevoll Hosle på besøk til Sarpsborg i en meget viktig kamp i bunnstriden