Tung kveld for SBK

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Des 2019

TO SENE REDUSERINGER: Ola Braathe scoret ett av SBKs to trøstemål onsdag kveld. Den andre scoringen sto Ivan Fedorkov for. Foto:

(SBK-Solberg 2-7) SBK hang ikke med da topplaget Solberg kom på besøk til Sarpsborg onsdag kveld.

Det var muligens kampen mot Øvrevoll Hosle på mandag som satt igjen i beina til SBK-spillerne onsdag kveld, for SBK kom aldri ordentlig i gang, og håpet om poeng var nærmest borte etter den første omgangen.

Solberg tok ledelsen etter ni minutter, før de doblet ledelsen 20 minutter senere. Solberg scoret to nye mål før hvilen, og med 0-4 til pause, handlet det mest om å spille for æren i andre omgang for SBK.

Vondt ble til verre for sarpingene de siste 45 minuttene da bortelaget gikk opp til 5-0 bare ett minutt inn i omgangen. Ytterligere to scoringer før kvarteret var passert av annen omgang gjorde at det sto 0-7 på resultattavla på kunstisen.

Helt på tampen av oppgjøret sørget scoringer fra Ivan Fedorkov og Ola Braathe for at hjemmelaget pyntet litt på resultatet, men SBK måtte gå i garderoben med et tungt 2-7-tap.

Søndag spiller sarpingene sin tredje kamp på seks dager. Da reiser SBK for å møte Drammen i sesongens tiende kamp.