SBK-tap i Drammen

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Des 2019

Max Pherson (79), Ivan Fedorkov og de øvrige SBK-spillerne tapte 0-6 borte mot Drammen i eliteserien i bandy søndag kveld. (Foto: Tobias Nordli)

(Drammen - SBK 6-0) Det ble for tøft for Sarpsborg Bandyklubb borte mot Drammen søndag. Hjemmelaget vant eliteserieoppgjøret med 6-0.

– Vi slapp inn tre mål før pause. Det første kom etter corner, de to andre på returer der vi ikke er med. I pausen følte vi likevel at det ikke var helt kjørt, men etter 4-0-målet, som kom etter klabb og babb foran mål, gikk luften ut av oss. Vi gjorde ingen god match, sa SBK-trener Tobias Johansson til SA-sporten etter kampen.

To Drammen-scoringer til i sluttminuttene sørget for sluttresultat 6-0 til vertene.

Tapet gjør at SBK ligger tredje sist på tabellen i eliteserien, med fem poeng etter ti kamper. Neste utfordring for SBK-gutta er hjemmekamp mot tabelljumbo Høvik på bandyens store festdag, 2. juledag.

– Vi ser frem til kampen 2. juledag. Vi håper det kommer litt folk også, for vi trenger støtte nå, sier Tobias Johansson.

Kampfakta

Bandy, menn, eliteserien

Drammen - SBK 6-0 (3-0)
Marienlyst kunstis