Thomas Fjellgaard #1

Posisjon: Keeper

Alder: 22

Spilt i SBK siden: 2012

Jeg begynte på bandy da jeg var 13 fordi jeg ikke fikk tid til hockey. Det beste med bandy er gutta. Mitt høydepunkt i karrieren er 0-0 kamp mot Solberg (guttekamp). Er singel, tlf: 41241278. Er også fattig student, så vipps er much appreciated.

Tobias Müller #71

Posisjon: Keeper

Alder: 17

Spilt i SBK siden: 2016

Da er signaturen til vår yngste A-lagspiller denne sesongen på plass. Tobias Müller er en keeper som har spilt bandy i klubben i en årrekke. Tobias er 17 år og fikk sin debut i eliteserien sist sesong. Han blir en av tre keepere som skal kjempe om keeperplassen på vårt eliteserielag. Vi håper Tobias fortsetter å utfordre de etablerte og at han setter seg mål om å bli keeper nr. 1 i klubben. SBK har en historie med å få frem gode keepere fra egne rekker og ønsker at Tobias blir den neste. I tillegg til å krige om en plass mellom stengene på vårt eliteserielag, vil Tobias bli en viktig keeper for vårt rekruttlag. Der vil han også få god kamptrening.

Robin Eliasson #67

Posisjon: Keeper

Alder: 30

Tidligere klubber: Vargöns BK, Blåsut BK, IFK Vänersborg, SBK, Gripen/Trollhättan BK, Slussen BK 

SBK styrker stallen og henter rutinert keeper fra Sverige. Klubben er nå inne i et generasjonsskifte på keepersiden. Rikard trapper litt ned mens Thomas og Tobias er under utvikling. Derfor er det viktig og riktig å hente en god keeper med solid erfaring fra svensk bandy som kan bistå med utvikling av egne keepere. Samtidig får SBK en meget god keeper som kan være med å avgjøre de jevne kampene. Dette et kjempe bra tilskudd.

Anton Olsson #4

Posisjon: Half

Alder: 31

Tidligere klubber: Vargöns BK, IFK Vänersborg, Blåsuts BK

Spilt i SBK siden: 2009

Begynte med bandy i 1995, pappa tok meg med på bandyskolen i Vargön. Det beste med bandy er å spille verdens kjappeste ballsport med kompiser. Høydepunktet i karrieren min er når vi slo ut Linköpings i semifinalen med P19 og gikk til DM-finalen 2008/2009 sesongen.

Carsten Kornelius Holter #5

Posisjon: Half

Alder: 18

Var nysgjerrig på bandy, så jeg ble med på en trening med knøttelaget. Har spilt bandy i 8 år. 

Jesper Ariluoma #8

Posisjon: Def midt

Alder: 21

Tidligere klubber: Haparanda SKT Bandy

Spilt i SBK siden: 2010

Det er med stolthet og glede vi kan presentere Jesper som ny spiller i Sarpsborg Bandyklubb. Jesper kommer fra den svenske klubben Haparanda SKT Bandy. Han er 21 år og har spilt bandy for Haparanda alle sine år. Jesper kan spille alle defensive plasser på banen, som vil si at han er en anvendelig spiller både som back og def midtbane. Han er en solid spiller med god fysikk og spilleforståelse. Klubben ønsker Jesper velkommen og er utrolig stolt over å ha fått han med på laget.

Amund Stenersen #9

Posisjon: Midtbane/spiss

Alder: 19

Spilt i SBK siden: 2008

Amund Stenersen har skrevet under sin første kontrakt med klubben. Amund fikk sin Eliteserie-debut sesongen 2019/20 og har spilt noen kamper for klubben i eliteserien de to siste sesongene. Nå har Amund endelig blitt en del av klubbens Eliteserie-stall, og etter fokusert og målbevisst trening er han nå klar for å bli en Eliteserie-spiller. Amund er en sterk spiller med gode kvaliteter i å bryte ned motstanderens angrepsspill. Amund blir en viktig brikke i vinterens forsvarsrekke. SBK er stolte av å ha utviklet et nytt talent med ekstremt gode defensive kvaliteter. I tillegg til å være god defensiv er Amund meget godt trent og vil bli en brikke også i det offensive spillet.Jeg synes bandyskolen var gøy, så jeg ville begynne å spille bandy.

Mathias Nilsen #10

Posisjon: Spiss

Alder: 20

Spilt i SBK siden: Siden jeg var gammel nok (knøtt)

Jeg begynte på bandy fordi pappa tok meg med på isen med en gang jeg klarte å gå. Det beste med bandy er det sosiale og vinne kamper. Høydepunktet i karrieren er VM i Russland.

Sivert Lithander Byvold #15

Posisjon: Back

Alder: 20

Spilt i SBK siden: Knøtt

Startet med bandy fordi jeg slutta på hockey, men ville fortsette med skøyter. Det beste med bandy er at det er gøy å holde på med. En litt "utenom det vanlige" sport å drive med. Mitt beste høydepunkt i karrieren er da jeg scoret mitt første mål i Eliteserien mot Stabæk. Jeg ønsker å utvikle meg og en dag komme med på landslaget.  

Magnus T. Pettersen #18

Posisjon: Def midt

Alder: 26

Tidligere klubber: Nordre Sande, Mjøndalen, Strømsgodset, Drammen bandy

Spilt i SBK siden: 2017

Jeg begynte med bandy fordi jeg ikke hadde noe annet enn bandy og fotball i bygda mi, og fikk ikke lov å sitte inne med lego hele dagen. Det jeg synes er best med bandy er å få kjeft av Lystad, dusje med Petter og slå på skøytene til Anton. Mitt høydepunkt i karrieren er en rakett av et skudd mot Hamar i SBK-debuten fra 30 meter og 100 meters defensive løp fra dørlinje til dørlinje, UTEN ball. Siden har det vært stille. 

Magnus Bratland #19

Posisjon: Half

Alder: 18

Spilt i SBK siden: 2009

Startet på Bandyskolen, og etter det spilte jeg med lillegutt laget. Spilt bandy i 10 år.


Ola Braathe #20

Posisjon: Midtfelt

Alder: 22

Spilt i SBK siden: 2004

Tidligere klubber: Ullevål

Så lenge jeg kan huske har jeg spilt bandy. Pappa tok meg med ned på isen så fort jeg kunne gå. Det beste med bandy er kulturen i garderoben, vinne kamper, farten i spillet og mulighetene på banen. Mitt høydepunkt i karrieren er da jeg ble norgesmester for andre gang med Ullevål.

Andrei Glazer #21

Posisjon: Midtbane/spiss

Alder: 31

Tidligere klubber: Zorkij, SKA Sverdlovsk, Uralsky Trubnik, Akzhaiyk

Spilt i SBK siden: 2020


Christer Lystad #22

Posisjon: Midtbane

Alder: 48

Tidligere klubber: SFK, Stabæk, IFK Motala, Västerås SK, Zorkij, Boltic/Göta

Spilt i SBK siden: 1990

Anders Olsson #23

Posisjon: Midtbane

Alder: 30

Tidligere klubber: Vargöns BK, IFK Vänersborg, Blåsuts BK

Spilt i SBK siden: 2011

Begynte på bandyskolen i 1994/95. Pappa tok med meg og brodern og ble etter det hekta. Det beste med bandy er farten og vinner kamper. Høydepunktet i karrieren min er 2 stk junior SM-sølv. Tilleggsinfo: Skal score flere mål enn Nilsen!

Sigurd Strømnes #64

Posisjon: Bekk/midtbane

Alder: 27

Tidligere klubber: Edsbyn

Spilt i SBK siden: 2014 (av og på)

Begynte med bandy i det jeg kunne gå. Min far tok meg med. Det beste med bandy er det sosiale. Høydepunktene i karrieren min er 2 stk SM finaler, debutere i A-laget til Edsbyn, x antall VM for Norge, vanskelig å velge ut en av de. Tilleggsinfo: Er fra Fredrikstad.

Max Pherson #79

Posisjon: Fri rolle

Alder: 30

Spilt i SBK siden: 2009

Tidligere klubber: Rättvik, Edsbyn

Jeg begynte på bandy på grunn av pappa som var bandyspiller som ung. Det beste med bandy er å score mål. Mitt høydepunkt i karrieren er NM gull 2020 med SBK? Ble i 2006 svensk mester i golf som juniorspiller. 

Andrei Gerasimov #88

Posisjon: Midtbane/spiss

Alder: 32

Tidligere klubber: Mayak, Baykal Energy, Sibselmash, Uralsky Trubnik

Spilt i SBK siden: 2020

Philip Jacobsen #91

Posisjon: Midtbane

Alder: 16

Spilt i SBK siden: 1999

Jeg begynte med bandy fordi pappa tok meg med og jeg likte det. 

Emil Øby Olsen #99

Posisjon: Libro

Alder: 29

Spilt i SBK siden: 1999

Begynte med bandy i 1999 (8 år gammel). Hadde en kompis som spilte og da ble jeg med han for å prøve. Det beste med bandy er å konkurrere på et høyt nivå sammen med noen av mine beste venner. Høydepunktet i karrieren var å spille i VM i Khabarovsk i 2015, og vinne NM gull med junior i 2010.