Knepent tap for bandygutta

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 12. Jan 2020

Ivan Fedorkov (91) scoret to av målene for SBK søndag, men de lokale bandygutta måtte likevel se seg beseiret av Ullern. Gjestene vant oppgjøret på kunstisen ved Sarpsborg stadion med 5-4. Dette bildet er fra SBKs kamp mot Mjøndalen 5. januar. (Foto: Kjetil A. Berg)

(SBK – Ullern 4-5) Det ble et surt ettmålstap for SBK hjemme mot Ullern i eliteserien i bandy søndag.

Sarpsborg Bandyklubb hadde hjemmekamp mot serietoer Ullern på kunstisen ved Sarpsborg stadion søndag.

Gjestene tok ledelsen allerede i det første spilleminuttet, men SBK kom ajour få minutter senere. Det sørget Petter Nicolaisen for, på pasning fra Ivan Fedorkov.

Bortelaget scoret imidlertid to mål til før pause, slik at stillingen var 1-3 etter halvspilt kamp.

I 2. omgang sørget Petter Nicolaisen for ny spenning med sitt og SBKs andre mål for dagen. På 2-3-målet hadde Aleksei Popov assist.

Ullern gikk til 2-4 midtveis i 2. omgang, men SBK-spiller Ivan Fedorkov reduserte deretter til 3-4 med drøyt kvarteret igjen å spille.

Henrik Wilhelm Brune scoret så Ullerns femte for dagen fem minutter før full tid.

På overtid ble Ivan Fedorkov tomålsscorer for hjemmelaget da han fikset 4-5, assistert av Anders Olsson.

Men SBK kom ikke nærmere. Dermed ble det et knepent ettmålstap på egen is søndag.

SBK er nummer syv på tabellen i eliteserien, med åtte poeng på 14 kamper.

Av Kjetil A Berg (Sarpsborg Arbeiderblad)