Nytt kvartfinaletap - sesongen over for SBK

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Feb 2020

Det ble stortap for Aleksei Popov, Anton Olsson og resten av SBK-laget i den tredje kvartfinalekampen borte mot Ready i NM-sluttspillet i bandy mandag kveld. Ready vant kampen i Oslo hele 10-1 og sikret seg semifinaleplass. For sarpingenes del er sesongen over. (Foto: Tobias Nordli)

(Ready - Sarpsborg Bandyklubb 10-1) Sesongen er over for Sarpsborg Bandyklubb. Mandag kveld røk de ut av NM-sluttspillet etter stortap borte mot Ready i den tredje kvartfinalekampen.

SBK ble slått ut av NM-sluttspillet i bandy etter stortap borte mot seriemester Ready i den tredje kvartfinalekampen mandag kveld. Readys 10-1-seier innebar at de gikk til 3-0 i kamper i denne kvartfinaleserien, som avgjøres i best av fem kamper - og med det sikret seg semifinaleplass.

Den tredje kvartfinalen skulle egentlig blitt spilt søndag, men måtte utsettes på grunn av voldsomt uvær og for dårlige baneforhold. Men mandag ble det kamp i hovedstaden, og vertene Ready var overlegne i møtet med sarpingene. Allerede etter 11 minutters spill hadde Ready fått en 2-0-ledelse på egen is.

Tre Ready-scoringer til før pause gjorde at all spenning i realiteten var utløst da 2. omgang startet, og etter hvilen kjørte hjemmelaget på. De gikk til 9-0-ledelse før Ivan Fedorkov reduserte for bortelaget. Filip Hallmén sørget så for at Ready gikk til tosifret; 10-1.

Dette ble også sluttresultatet, og dermed er altså Sarpsborg Bandyklubb slått ut av årets NM-sluttspill.

SBK-trener Tobias Johansson syntes det var kjipt å gå på et slikt stortap etter at laget hadde spilt jevnt mot Ready i de to første kvartfinalene. I de kampene ble det ettmålstap, henholdsvis 1-2 og 3-4, men mandag kveld fungerte det ikke for sarpingene.

– I dag var vi ikke i nærheten av å prestere. Det er litt synd etter to gode kamper før denne, der vi spilte jevnt med seriemesteren, sa «Tobbe» til Sarpsborg Arbeiderblad.

Kampfakta

Bandy, NM, kvartfinale 3

Ready - Sarpsborg Bandyklubb 10-1 (5-0)
Gressbanen kunstis

Mål:
1-0 (6 min.) Filip Hallmén (Felix Emanuel Ljungberg)
2-0 (11 min.) Albin Rønnkvist
3-0 (21 min.) Iskander Nugmanov
4-0 (44 min.) Iskander Nugmanov
5-0 (45 min.) Carl Isac Jerner (Albin Rønnkvist)
6-0 (63 min.) Carl Isac Jerner
7-0 (68 min.) Filip Hallmén (Iskander Nugmanov)
8-0 (71 min.) Filip Hallmén
9-0 (78 min.) Martin Leisner Bjerkely (Albin Rønnkvist)
9-1 (86 min.) Ivan Fedorkov (Anton Olsson)
10-1 (88 min.) Filip Hallmén

Ready har vunnet kvartfinaleserien med 3-0 i kamper og er klare for semifinale.

Av Kjetil A Berg (Sarpsborg Arbeiderblad)