Bandyklubben fikk «grisebank» i serieåpningen

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Nov 2020

Tøff start: Sarpsborg Bandyklubb fikk en tøff start i Bærum og måtte reise hjem med stort tap i serieåpningen. Foto: Tobias Nordli

(Stabæk- Sarpsborg BK 24-1) Det ble en vond start for Sarpsborg Bandyklubb da serien tok til søndag. De måtte reise hjem fra Stabæk med 24–1 tap.

Sarpsborg Bandyklubb fikk seg en leksjon i bandy av seriefavoritten Stabæk under seriestarten i bandy. De var klar over at det ville knallhardt, men hadde likevel håpet på et bedre resultat.

Bare fem minutter

Sarpsborg Bandyklubb kom til Stabækbanen med begge sine nye spillere fra Russland. Både Andrei Gerasimov (32) og Andrei Glazer (31) var med til Bærum og klare for serie åpningen.

Dessverre for gjestene fra Sarpsborg ble det nærmest spill mot ett mål. På grunn av baneforholdene måtte kampen deles opp i tre omganger på hver 30 minutter.

Det tok bare fem minutter før den første ballen lå bak Sarpsborgs keeper. Bare ett minutt gikk det før den neste ballen måtte plukkes ut av nettmaskene.

Tung start

Da de første 30 minuttene var unnagjort ledet Stabæk 5–0 og det var lite gjestene hadde å vise fram.

Halve matchen var nesten unnagjort da Sarpsborg Bandyklubbs Andrei Gerasimov scoret sesongens første seriemål og reduserte til 9–1. Han utnyttet muligheten etter en fin pasning fra Anton Olsson. 9–1 til Stabæk sto det også etter 45 minutter.

Det ble ikke spesielt mindre tungt de siste 45 minuttene for gjestene fra Olavs by. De tapte 15-0 de siste 45 minuttene.

Også i den andre omgangen ble det scoringer på løpende mot bandygutta. Det stoppet ikke før hjemmelaget hadde scoret 24 ganger. Det ble med bandyklubbens ene fra første omgang.

Av Ole-Morten Rosted (Sarpsborg Arbeiderblad)