Poenget glapp på overtid

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Nov 2020

(SBK-Ullern 7-9) Sarpingene så ut til å gå mot ett poeng i søndagens kamp mot Ullern, men på overtid avgjorde bortelaget kampen.

Sarpsborg fikk den verst tenkelige starten på søndagens oppgjør, da bortelaget tok ledelsen allerede etter 34 sekunder. Christer Lystad brakte imidlertid balanse i regnskapet da han utlignet etter 11 minutter.

Kampens tre neste scoringer kom etter hjørneslag, og det var bortelaget som scoret de to første. Andrei Gerasimov reduserte til 2-3, før Ullern satte inn sitt fjerde for dagen.

På overtid i første omgang satt nok en scoring etter et hjørneslag. Denne gang var det Petter Nicolaisen som reduserte til 3-4 for hjemmelaget.

Over i andre omgang var det igjen gjestene som startet best. Før det var spilt fem minutter av omgangen, hadde Ullern satt to baller i mål bak Rikard Thorkildsen.

Andrei Gerasmiov har vært en aldri så liten åpenbaring i SBK-drakta denne sesongen, og russeren viste igjen at han vil bli en viktig brikke for sarpingene i fortsettelsen. I løpet av fem minutter satte han inn to scoringer, og SBK var igjen bare ett mål bak i målprotokollen.

Ullern øket sin ledelse til 7-5 etter 70 minutter, men igjen var Gerasimov frampå for SBK. Russeren reduserte, og syv minutter før full tid utlignet Max Pherson til 7-7. Dermed gikk det mot poengdeling på Sarpsborg stadion, men Ullern ville det annerledes.

Nesten to minutter på overtid satte bortelaget inn sin åttende scoring, og tre minutter senere fastsatte Ullern sluttresultatet til 7-9.