Steinar Jacobsen

Steinar Jacobsen

KNØTT OG LILLEGUTT PÅ HAMARTUR

Postet av Steinar Jacobsen den 23. Nov 2014

I helgen har Knøtt (04/05) og lillegutt (03) vært på Hamartur. Takket være to hyggelige sponsorer i Toyota og Goodtech har vi kombinert bandy og sosialt samvær.

Knøtt spilte sine kamper lørdag og lillegutt sine kamper søndag.

Vi stilte med et knøttelag og to lilleguttlag. Vikingskipet cup ble spilt i Vikingskipet under særdeles gode forhold. I tillegg var cuppen godt organisert med gode dommere som gjør at cuppen blir en kjempeopplevelse. All honnør til alle dere på Hamar som bidrar til at dette blir en kjempeopplevelse.

Resultatmessig så ble det midt på treet. De kampene vi tapte, tapte vi med knepne tap eller så tok vi med oss et par seiere og et par uavgjort også. Her er det små marginer som vi håper tipper i vår favør neste gang. Nå meldes det om is på Sarpsborg kunstis og vi kan endelig starte med skikkelig trening igjen. Og da vil vi nok få opptrykket i laget igjen og vi kan vise motstanderene at vi er å regne med.

En slik tur er ikke bare det sportslige som settes i fokus. Vi overnattet på Hamar vandrerhjem hvor vi koste oss med pizza lørdag kveld. Også ble det masse tid til mingling både for spillere og foreldre. Dette er med på å bygge et sterkere samhold både for foreldre og spillere.

Alt i alt en kjempetur. Stor takk til heiagjengen (foreldrene), Hamar bandy og Hamar Vandrerhjem som legger til rette for at dette ble en kjempetur.

Og til slutt, vi er veldig misunnelige på dere på Hamar som har en slik fin hall å utøve bandy i.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline