Steinar Jacobsen

Steinar Jacobsen

FØRSTE POKALEN ER SIKRET

Postet av Steinar Jacobsen den 26. Okt 2015

SBKs lilleguttlag har i helgen vært på Kosa Open på Stabæks hjemmebane Plassen. En veldig bra gjennomført cup fra Stabæks side.


Lørdagen var gruppespill mot Snarøya, Stabæk og Sagene. Kravet for å komme til Asluttspill var å bli mins nest beste 3er. Det klarte vi med knappest mulig margin og gikk videre på målforskjell. Det var vel ingen av de andre lagene som hadde troen på at Sarpsborg skulle komme særlig langt i sluttspillet søndag, men de unge krigerne fra SBK spilte en utrolig bra kamp mot Hauger og alle spillere fant frem det beste i seg selv og kriget inn seieren i kvartfinalen søndag morgen. Deretter ventet Ready i semifinalen, der var vi ikke helt på og Ready vant fortjent. Da var det Bronsjefinalen som gjenstod, nå skulle det for første gang spilles om å få pokal med hjem til den blå byen. Den ville guttene helt klart ha med hjem, Stabæk ble til tider rundspilt og SBK vant kampen komfortablet og kunne heve pokalen som bevis på at de var det 3. beste laget i cuppen.

En super helg med bandy, sol og mye fin ungdom var over. Men snart er det nye kamper for den gjengen og vi gleder oss allerede til neste oppvisning.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline