Steinar Jacobsen

Steinar Jacobsen

ER VI GÆRNE?

Postet av Steinar Jacobsen den 19. Des 2015

Ja vil nok mange si når vi i dag måtte stå opp lenge før klokken 0600 på en lørdag. Men jeg tror nok det er sunt å være litt gæærn.

Lørdag morgen klokken 0615 gikk minibussen avgårde fra Sarpsborg stadion med retning Karlstad. Bussen var fylt med en gjeng trøtte 11 - 12 åringer som skulle på sin første utenlandstur som bandyspiller.

I Karlstad ble vi møtt av en gjeng svensker vi skulle spille bandy mot, vi som trenere var nok litt spendt på hvordan nivået var og hvordan vi skulle klare oss i en av verdens beste bandyland.

Spenningen gikk fort over og etter kun noen minutter ledet vi 4-0 før vi fikk summet oss. Oi er vi så gode? Nei vi var nok ikke det, Boltic som var dagens motstander kom mer og mer inn i kampen og til pause var det en knapp ledelse til Boltic. Guttene fra SBK spilte en til tider meget bra kamp og de første 10 minutten var vel årsbeste og det betyr spiller vi på vårt beste kan vi hamle opp med svensker også, noe som er veldig gøy. I andre omgang var Boltic meget gode og reiste fra oss i målprotokollen, men vi hadde også våre muligheter, men fikk ikke ballen over målstreken hver gang. Til slutt vant Svenskene 17-10. Sum av summarum en bra kamp fra vår side og vi kan være fornøyd med egen innsats.

Etter kampen ble det Pizza og brus før vi satte oss i minibussen og kjørt tilbake til Norge med en god opplevelse.

Vi har nå fått god kontakt med Boltic som vi kanskje kan få besøk av i Sarpsborg også. Takker Boltic for fint opplegg og Geir Kåsa som fraktet oss trygg fram og tilbake.

Under ser dere noen bilder fra dagen.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline