LILLEGUTT FANT IKKE GIRET MOT HØVIK

Postet av Steinar Jacobsen den 11. Jan 2016

Det er viktig å være klare for kamp når dommeren blåser i gang kampen. Det var dessverre ikke lillegutt i dagens hjemmekamp mot Høvik. Høvik gikk ut i et meget høyt tempo, både ball og spillere flyttet seg raskt på motstanderens lag denne kvelden. De unge Særpingene så i første omgang mer ut som publikum enn spillere, ingen ledd i laget fungerte som det skal. Vi var på hæla alle sammen. Resultatet viste 8-0 i favør Høvik til pause. I pausen ble vi enige om at alle skulle være frempå og fokusert og vi skulle krige for drakta vår. Samtidig måtte vi demme opp for et par av Høviks meget gode skøytegåere. Det klarte vi veldig bra fra angrep til keeper var gutta på og det smalt både her og der samtidig som vi tok den tunge jobben og hang oss på de hjem. Da er det plutselig en fryd å se på disse små blå guttæne igjen. Det handler mye om fokus på kampen og være på fra 1 sekund da er denne gjengen utrolig gode. Andre omgang ender 2-1 i favør Høvik og vi taper kampen 10-1. Men vi sitter igjen med godfølelsen etter en meget solid andre omgang.

Også var det ille gøy at en av Norges beste dommer stilte opp og dømte oss. Tror det er første gang jeg har hørt disse gutten si: i dag var dommeren god. Stor takk skal du ha Gjermund

Lørdag er det Ready cup og vi er klare for å krige igjen.