UKEPLAN UKE 9

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 25. Feb 2019

her er oversikten over uke 9: Uke 9 kunstisbanen.docx


0 Kommentar

LITE TÆL MOT HØVIK

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Feb 2019

Mandag 11 februar gjestet Høviks guttelag Sarpsborg stadion for sesongens siste hjemmekamp for vårt guttelag. Vi vet at når vi er på topp kan vi gå seirende ut av kamper mot Høvik. Da må selvfølgelig hele laget fungere som et lag og ikke minst må humøret være på topp. Spillemessig henger vi bra med og skaper muligheter noe også Høvik gjør. Forskjellen på oss og Høvik er at de setter ballen i mål noe vi sliter med om dagen. 0-3 til pause er ingen umulighet og vi starter andre omgang bra og reduserer til 1-3, så skjer det igjen vi får en lett straffe mot oss og Høvik går opp i 4-1 ledelse herfra og ut henger flere med hode og vi prøver å skylde på alle andre og da blir vi lett bytte for Høvik som går seirende ut av kampen med hele 7-1


0 Kommentar

GUTTELAGET VELDIG NÆRE SEMIFINALE I SOLBERG CUP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Feb 2019

Helgen i uke 6 var guttelaget på cup på Solbergbanen. Laget møtte Ullevål (tap 3-2) Stabæk (seier2-1), Mjøndalen (tap 1-0) Solberg (tap5-4) og Drammen (tap 4-0) Laget gjennomførte en meget bra turnering og viste at de kan levere bandymessig bra bandy. Dette ble en opptur i en ellers tøff sesong.  Det at vi vinner over Stabæk som vant bronsje og ledere nesten til slutt mot Solberg som vinner cuppen er et tegn på vi ikke er så langt etter nå vi er på toppnivå og spiller som et lag og har en innsats som det spruter av. Dessverre kom vi ikke til semifinale pga en meget marginal svakere målforskjell enn Stabæk.

Da ble det kamp om 5/6 plassen mot Ullevål som vi dessverre taper fortjent. Virket som motviasjon datt litt bort når vi ikke kunne spille om pallplaseringer og det ble ingen god kamp.

Alt i alt en opptur og en fin turnering som flere bør melde seg på neste år. Må også nevnes at Amund og Tobias Müller ble begge kåret til banens beste i hver sin kamp. Det er gøy og fortjen å vinne slike kåringer, gratulerer gutter.


0 Kommentar

UKEPLAN UKE 8

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Feb 2019

her er oversikt over planene for uke 8: Uke 8 Kunstibanen.docx


0 Kommentar

UKEPLAN UKE 7

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Feb 2019

Her er oversikten over uke 7: Uke 7 Kunstibanen.docx


0 Kommentar

SARPING PÅ U17 LANDSLAGET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Feb 2019

Iver N Dilling er tatt ut på U17 landslaget som skal spille VM. VM spilles i Arkangelsk, Russland i tiden 14.-16. mars 2019.

Iver er en ekte Særping som for tiden utvikler seg som bandyspiller i Sandviken i Sverige. Der kombineres videregående skole med bandy.

Iver blir nr 2 fra Sarpsborg som trer på seg landslagsdraktene denne sesongen for et ungdomslandslag. Mathias Nilsen har som kjent for mange allerede representert Norge i U19 VM. Det som er litt ekstra gøy med Mathias og Iver at de er naboer og oppvokst tett på hverandre. Burde gaten få nytt navn? Bandygaten?

Sarpsborg bandyklubb gratulerer med plassen og er igjen stolte over å ha fått frem en topp bandyspiller.


0 Kommentar

TAP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Feb 2019

Onsdagens hjemmekamp mot Ullevål starter bra og Guttelaget spiller bra bandy og virker til å henge godt med. Så skjer det igjen småslurv og ikke 100% på i alle situasjoner og vipps så er det 4-0 til Ullevål til pause. Vi går igjen over til en mer offensiv formasjon i andre omgang. det viser seg å fungere og vi presser på og scorer mål, også kommer en unødvendig utvisning og vi mister trykket igjen. Vi klarer å score 3 mål i andre omgang det samme gjør også Ullevål og kampen ender med tap 7-3. Igjen en ok kamp som kunne vært jevnere i målprotokollen.


0 Kommentar

SESONGEN OVER FOR ALAGET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Feb 2019

Tredje kvartfinale endte med tap i Drammen. Resultatmessig jevn kamp som måtte avgjøres på straffekonkuranse.

full rapport her:

https://wp.nif.no/MatchDetails?id=6969635


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline