Viktig seier over Ready!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Jan 2024

Ready-SBK 0-2(0-1)

Eliteserien 23/24 er i sluttfasen,og tabellen er jevnere enn noen gang. Vi tar en meget solid seier på Gressbanen i går kveld, etter en av sesongens beste kamper defensivt. I og med seieren topper vi nå tabellen med en kamp mer spilt en Drammen, da det gikk på et hardt 5-1 tap mot Solberg i går kveld.

Tabelltoppen lever i høyeste grad, og det vil bli nervepirrende helt inn!

Kampens målpoeng:

Mathias Nilsen 🥅

Artur Sysoev 🥅

Emil Øby Olsen 🏑

Kampens BB går til Amund Stenersen som også var vikarierande lagkaptein i Anton Olsson sin fravær. Han gjør en meget solid kamp og står på og smeller på som bara Stenersen kan!👊🏻

Neste kamp er førstkommende søndag når fjorårets Norgesmester Stabæk kommer på besøk til Sarpsborg. Håper vi ser dere på Stadion!🔵⚪️

Blå & stolt!💙

Viktig bortekamp mot Ready!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 27. Jan 2024

Søndag 28 januar spiller A-laget kamp mot Ready på bortebane! Viktige poeng står på spill!⚪️🔵

Kampen sendes live på Ready sin YouTube-kanal:

Kampen kan også følges via liveoppdatering her:

Svak innsats mot Mjøndalen!

SBK-Mjøndalen 6-6(4-3)

Det blir dessverre et unødvendig poengtap i en kamp hvor vi absolutt  burde hatt to poeng, men Mjøndalen scorer 6-6 i det 89. spilleminutt og kampen ender uavgjort. Dette var en av sesongens svakere innsatser, og dette holder ikke hvis  vi skal bli topp 3 i tabellen!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 23. Jan 2024

Fire kamper gjenstår av Eliteserien i bandy 23/24. Mjøndalen kommer på besøk og to viktige poeng står på spill.

Guttene trenger sin 12. mann, og vi håper at vi ser dere på Stadion!💙

Før kampen fra kl 17:00 tilbyr vi Bandypub på Borregaard-VIP’N på hovedtribunen på Sarpsborg Stadion.⚪️🔵Pølser og godt drikke står på menyen, og det blir quiz med QuizMaster Patrick Walter Larsen, med fine premier🤩

Røa-SBK 3-5(2-3)

Alt lå opplagt til fine forhold på Bogstad.

Etter 30 minutter leder vi kampen 3-0,og det ser ut å bli en enkel vei mot to poeng.

Røa ville det annerledes og reduserer to ganger om før pause. I andre omgang er det et voldsomt snøvær, hvor stort sett hele omgangen består av lange baller. Vi behersker dette best, og vinner tilslutt kampen 5-3 og tar med oss to viktige poeng!⚪️🔵

Kampens BB går til Mathias Nilsen som fremstår som en levende ballmagnet på de offensiven langballen!👊🏻

Samuel Baatz 🥅🥅

Ilya Sysoev 🥅🏑

Mathias Nilsen 🥅

Ilya Ponomarev 🥅

Gustav Jansson 🏑🏑

Anton Olsson 🏑

Denne uken er det landslagspause, så neste kamp spilles fredag 26/1 når Mjøndalen kommer på besøk!🔵⚪️

3 - søk opp Røa bandy i appen

4 - velg "follow" og du vil får varsel om og kan se live sending fra hjemmekamper hos Røa

(opptak vil gjøres tilgjengelig på Røa bandys youtube kanal dagen etter kampen)

Kampen kan også følges via liveoppdatering i Min bandy, følg link under:

Tap i årets første hjemmekamp!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Jan 2024

SBK-Solberg 4-5(2-3)

Det blir tap i årets første hjemmekamp.

En jevnspilt kamp hvor spillet bølger frem og tilbake med mange sjanser begge veier. Dessverre drar Solberg det lengste strået,og tar med seg begge poengene hjem til Solbergelva!

Anton Olsson 🥅🥅

Gustav Jansson 🥅🏑

Artur Sysoev 🥅

Ilya Sysoev 🏑🏑

Verdt å bemerke er at vi før kampen gratulerte Robin Eliasson med 100 obligatoriske kamper for SBK!🔵⚪️

Neste kamp spilles førstkommende søndag mot Røa på bortebane.

Årets første hjemmekamp for A-laget!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Jan 2024

I morgen onsdag er det dags for årets første hjemmekamp når Solberg gjester Sarpsborg Stadion. Guttene skal gjøre alt for to nye poeng, og vi håper at vi ser dere på Stadion!💙

HM Montasje As

Alt innen glass, fasade og rekkverksløsninger.

To viktig poeng mot Ullevål!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Jan 2024

Ullevål-SBK 2-5(0-2j

Ullevål på bortebane er en av sesongens tøffeste kamper. Vi går ut og gjør det vi skal, og levere en solid kamp defensivt. Når defensiven sitter så kommer også målene fremover,og vi tar med oss to utrolig viktige poeng hjem til Sarpsborg!⚪️🔵

Kampens BB går til Anders Olsson som leverer en solid kamp som defensiv midtbane!👊🏻

Artur Sysoev 🥅🥅

Anton Olsson 🥅

Mathias Nilsen 🏑

Ola Braathe 🏑

Anders Olsson 🏑

Ny kamp allerede førstkommende onsdag, når Solberg gjester Sarpsborg . Håper vi ser dere på Stadion!🔵⚪️

Høvik-SBK 1-8(0-3)

Vi startet året på beste måten med en deilig borteseier. Vi styrer kampen fra første spilleminutt, og har full kontroll både i det defensive og offensive spillet. Verdt å notere er at vi har hele fire to-mål scorere!🔵⚪️

Kampens BB går til Ilya Ponomarev som viser storform med fine to mål og to assist!👊🏻