Innkalling til årsmøte i Sarpsborg Bandyklubb 2022

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Mar 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Sarpsborg Bandyklubb.

Årsmøtet avholdes onsdag 30. mars kl. 19:00 i klubbhuset ved Sarpsborg kunstis. Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 17. mars på mail til sarpsborgbk@gmail.com. Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet, ta kontakt via mail til sarpsborgbk@gmail.com om ønsket. For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sarpsborg Bandyklubb i minst en måned, fylle 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sarpsborg Bandyklubb.

Velkommen til årsmøte!

Styret Sarpsborg Bandyklubb

Info - 2. juledagskamp

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 23. Des 2021

Det var mange sesonger siden SBK spilte hjemmekamp 2. Juledag og nå er det endelig dags igjen. 💙
Ta med deg nære og kjære å skap en stemming på tribunen som bare sarpinger kan! 💙

Kampsponsor: Pluss Oss - Økonomitjenester

Billettpris:
Voksen 100 kr
Honnør 50 kr
Under 18 år gratis
50/50 lodd selges for 20 kr stk

Tre innganger, der 1 og 2 er sitterplasser. Ta med sitteunderlag. Inngang betales med Vipps eller kontant.
Vi følger de nasjonale retningslinjene for arrangementer. Publikum vil få tilviste plasser av vaktene.
Vær vennlig å bruke munnbind når dere ikke står/sitter på plassene.

Blå og stolt, sammen er vi sterke! 💙

Ny spillersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Nov 2021

Sjefen sjøl er klar for en ny sesong. Anders Olsson er ikke bare en god bandyspiller – han er også klubbens leder. Anders kom til klubben som juniorspiller og har siden da blitt her. Nå har han rundet 30 år og er blitt en rutinert og meget anvendelig spiller. Han kan spille i de fleste posisjoner, men trives best når han kan være en del av midtbanen. Anders har blitt en ekte Særping som tenker på klubbens beste. Han bidrar både på og utenfor banene for at klubben skal lykkes.

Ny keepersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Nov 2021

Da er signaturen til vår yngste A-lagspiller denne sesongen på plass. Tobias Müller er en keeper som har spilt bandy i klubben i en årrekke. Tobias er 17 år og fikk sin debut i eliteserien sist sesong. Han blir en av tre keepere som skal kjempe om keeperplassen på vårt eliteserielag. Vi håper Tobias fortsetter å utfordre de etablerte og at han setter seg mål om å bli keeper nr. 1 i klubben. SBK har en historie med å få frem gode keepere fra egne rekker og ønsker at Tobias blir den neste. I tillegg til å krige om en plass mellom stengene på vårt eliteserielag, vil Tobias bli en viktig keeper for vårt rekruttlag. Der vil han også få god kamptrening.