Trenerduoen for sesongen

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Mai 2021


Planleggingen av sesongen 2021/22 er i gang og vi er glade for å kunne presentere trenerduoen for sesongen. Christer Lystad og Anton Olsson har har takket ja til å trene klubbens Eliteserielag kommende sesong. Det er veldig hyggelig for klubben å kunne benytte lokale ressurser. Christer og Anton har begge lang erfaring og god kompetanse som klubben vil nyte godt av. Barmarkstreningen er i gang og det legges foreløpig opp til to fellestreninger i uken.

Trenerne er godt i gang med å kartlegge troppen for neste sesong. Det jobbes både med spillere fra forrige sesong, egne unge talenter og eventuelt forsterkinger utenfra. De er opptatt av å ha en rutine, men samtidig også tørre å satse på egne talenter i klubben. Det blir spennende å følge utviklingen og hvordan spillerstallen tar form de neste ukene. Vi vil ha som mål å informere fortløpende når spillere blir klare.

0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i Sarpsborg Bandyklubb

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Mai 2021

 • Torsdag 27. mai
 • kl. 1900
 • Klubblokalene ved Sarpsborg kunstis ev. digitalt


Det innkalles til ordinært årsmøte i Sarpsborg bandyklubb. Styret håper så mange som mulig av klubbens medlemmer ønsker å delta, vel møtt! Påmelding sendes på e-post til: sarpsborgbk@gmail.com

Dagsorden:

 1. Møtet åpnes.
 2. Godkjenning av stemmeberettigede. 
 3. Valg av dirigent og referent. 
 4. Valg av 2 representanter til å underskrive årsmøtets protokoll. 
 5. Godkjenning av saksliste. 
 6. Godkjenning av årsberetninger.
 7. Godkjenning av årsregnskap samt budsjett for 20/21. 
 8. Innkommende forslag fra medlemmer: Innkomne forslag må være styret i hende senest tirsdag 20.05.21 
 9. Fastsette medlemskontingent. 
 10. Valg av styre og komitéer. Basert på valgkomitéens innstillinger


Sarpsborg 6 mai 2021
Anders Olsson leder, Sarpsborg Bandyklubb


0 Kommentar

SBK tilbake på vinnersporet

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Des 2020

(Ullevål-SBK 0-2) SBK tok sesongens tredje seier i borteoppgjøret mot Ullevål.

I en tett og jevn match på Bergbanen skulle det ta lang tid før kampens første scoring kom. Med 0–0 til pause sto kampen lenge og vippet, men det var sarpingene som skulle ta med seg alle poengene hjem.

Etter 80 minutter sendte Max Pherson SBK i ledelsen og mindre enn to minutter senere doblet Andrei Gerasimov ledelsen til 2–0.

Med sesongens tredje seier klatret SBK forbi nettopp Ullevål og opp på sjuendeplass på eliteserietabellen.

Av Patrick Walther Larsen


0 Kommentar

Poenget glapp på overtid

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Nov 2020

(SBK-Ullern 7-9) Sarpingene så ut til å gå mot ett poeng i søndagens kamp mot Ullern, men på overtid avgjorde bortelaget kampen.

Sarpsborg fikk den verst tenkelige starten på søndagens oppgjør, da bortelaget tok ledelsen allerede etter 34 sekunder. Christer Lystad brakte imidlertid balanse i regnskapet da han utlignet etter 11 minutter.

Kampens tre neste scoringer kom etter hjørneslag, og det var bortelaget som scoret de to første. Andrei Gerasimov reduserte til 2-3, før Ullern satte inn sitt fjerde for dagen.

På overtid i første omgang satt nok en scoring etter et hjørneslag. Denne gang var det Petter Nicolaisen som reduserte til 3-4 for hjemmelaget.

Over i andre omgang var det igjen gjestene som startet best. Før det var spilt fem minutter av omgangen, hadde Ullern satt to baller i mål bak Rikard Thorkildsen.

Andrei Gerasmiov har vært en aldri så liten åpenbaring i SBK-drakta denne sesongen, og russeren viste igjen at han vil bli en viktig brikke for sarpingene i fortsettelsen. I løpet av fem minutter satte han inn to scoringer, og SBK var igjen bare ett mål bak i målprotokollen.

Ullern øket sin ledelse til 7-5 etter 70 minutter, men igjen var Gerasimov frampå for SBK. Russeren reduserte, og syv minutter før full tid utlignet Max Pherson til 7-7. Dermed gikk det mot poengdeling på Sarpsborg stadion, men Ullern ville det annerledes.

Nesten to minutter på overtid satte bortelaget inn sin åttende scoring, og tre minutter senere fastsatte Ullern sluttresultatet til 7-9.


Av Patrick Walther Larsen (Sarpsborg Arbeiderblad)


0 Kommentar

Nytt russisk stjerneshow: – Han er en «sniper» med ekstreme ferdigheter

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Nov 2020

Christer Lystad, Andrei Gerasimov og Max Phersson. Foto: Tobias Nordli

 

(SBK – Mjøndalen 6-5) Sarpsborg bandyklubb tok sin andre seier for sesongen, mye takket være russisk kunst fra Andrei Gerasimov.

Russeren som flyttet til Sarpsborg i november for å spille bandy noterte seg for fem av seks scoringer på kunstisen på Sarpsborg stadion.

Det er andre kamp på rad at han scorer fem mål i en kamp. Totalt står russeren med 11 scoringer på tre kamper – SBK har totalt scoret 15 ganger i år.

Det gjorde Gerasimov på en kveld som for første gang så langt i sesongen kunne minne om et godt gammeldags bandyvær – eller skal vi si vanlig russisk bandyvær. Minusgrader.

Russisk duell

Men det var en annen russer som innledet målshowet på stadion fredag kveld. Bortelagets Alexander Serov sendte Mjøndalen i ledelsen etter bare to minutter. Serov scoret for øvrig tre ganger i løpet av oppgjøret.

SBKs Andrei Gerasimov utliknet fire minutter senere, og da var kampen for alvor i gang.

Til pause var stillingen 3–3.

Lagene fulgte hverandre også etter hvilen helt til Gerasimov scoret to ganger mot slutten av kampen. SBK fikk med det en tomåls ledelse, og selv om Mjøndalen reduserte en gang så holdt det til to poeng og hjemmeseier.

- Veldig moro å ha de rundt oss

SBK har reist seg etter det ydmykende 24–1 tapet i den første serierunden. Med seire på de to påfølgende kampene kan laget se oppover på tabellen.

Christer Lystad forteller at SBK var dominerende.

– Det er helt unødvendig at vi skal lage spenning i kampen på den måten. Vi er klart best fra start av, men gjør mye feil bakover noe som Mjøndalen utnytter. Men vi vinner, det var en arbeidsseier, og det er vi fornøyde med, sier han.

– Russerne deres leverer igjen?

-Ja. Både Andrei Glazer og Andrei Gerasimov er fantastiske. De spilte russisk eliteserie så sent som i fjor, og holder høyt internasjonalt nivå. De er best offensivt, og har ekstreme ferdigheter. Gerasimov er en typisk «sniper», som skyter på alt og banker ballene i krysset. Det er veldig moro for oss andre å ha to slike spillere rundt oss, sier Lystad, som selv har spilt bandy i Russland i flere år og nå også fungerer som tolk i SBK.

– Ja, jeg får praktisert litt russisk hver dag nå, bekrefter han.

– Dere har også kommet dere etter det ydmykende tapet borte mot Stabæk?

– Før den kampen hadde vi ikke vært på is. Nå har vi alle mann tilbake. Vi har gode treninger og formen er stigende, sier Lystad.


Av Mats Duan(Sarpsborg Arbeiderblad)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline