Info - 2. juledagskamp

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 23. Des 2021

Det var mange sesonger siden SBK spilte hjemmekamp 2. Juledag og nå er det endelig dags igjen. 💙
Ta med deg nære og kjære å skap en stemming på tribunen som bare sarpinger kan! 💙

Kampsponsor: Pluss Oss - Økonomitjenester

Billettpris:
Voksen 100 kr
Honnør 50 kr
Under 18 år gratis
50/50 lodd selges for 20 kr stk


Tre innganger, der 1 og 2 er sitterplasser. Ta med sitteunderlag. Inngang betales med Vipps eller kontant.
Vi følger de nasjonale retningslinjene for arrangementer. Publikum vil få tilviste plasser av vaktene.
Vær vennlig å bruke munnbind når dere ikke står/sitter på plassene.

Blå og stolt, sammen er vi sterke! 💙


Ny keepersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Nov 2021

Da er signaturen til vår yngste A-lagspiller denne sesongen på plass. Tobias Müller er en keeper som har spilt bandy i klubben i en årrekke. Tobias er 17 år og fikk sin debut i eliteserien sist sesong. Han blir en av tre keepere som skal kjempe om keeperplassen på vårt eliteserielag. Vi håper Tobias fortsetter å utfordre de etablerte og at han setter seg mål om å bli keeper nr. 1 i klubben. SBK har en historie med å få frem gode keepere fra egne rekker og ønsker at Tobias blir den neste. I tillegg til å krige om en plass mellom stengene på vårt eliteserielag, vil Tobias bli en viktig keeper for vårt rekruttlag. Der vil han også få god kamptrening.
Ny spillersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Nov 2021

Sjefen sjøl er klar for en ny sesong. Anders Olsson er ikke bare en god bandyspiller – han er også klubbens leder. Anders kom til klubben som juniorspiller og har siden da blitt her. Nå har han rundet 30 år og er blitt en rutinert og meget anvendelig spiller. Han kan spille i de fleste posisjoner, men trives best når han kan være en del av midtbanen. Anders har blitt en ekte Særping som tenker på klubbens beste. Han bidrar både på og utenfor banene for at klubben skal lykkes.
Ny spillersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 19. Okt 2021

Kapteinen er klar! Siste års bauta og kaptein Emil Olsen er klar for nok en sesong i Sarpsborg Bandyklubb. Emil har vært en trygghet bakerst i forsvaret i mange år. Han er en viktig og rutinert spiller som holder laget sammen både på og utenfor banen. Emil sin spilleforståelse og rutine gjør at det er vanskelig for motstander å komme gjennom Sarpsborgs forsvar. Når vi nå går inn i en sesong med nykomponert forsvar blir det viktigere enn på lenge å ha en rutinert kar bakerst som kan veilede og bygge trygghet.


Ny spillersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Okt 2021

Det er med stolthet og glede vi kan presentere Jesper som ny spiller i Sarpsborg Bandyklubb. Jesper kommer fra den svenske klubben Haparanda SKT Bandy. Han er 21 år og har spilt bandy for Haparanda alle sine år. Jesper kan spille alle defensive plasser på banen, som vil si at han er en anvendelig spiller både som back og def midtbane. Han er en solid spiller med god fysikk og spilleforståelse. Klubben ønsker Jesper velkommen og er utrolig stolt over å ha fått han med på laget.
Ny spillersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Okt 2021

Ilya Sysoev er klar for klubben. Han kommer fra Haparanda, i likhet med Jesper. Ilya er en meget rutinert spiller. Han har spilt for flere store klubber i Russland før han dro til Haparanda og og ble værende der de 10 sesongene. Ilya har vært spillende trener i Haparanda. Med Ilya får vi ikke bare en meget god bandyspiller men også en ledertype som kan være med på å utvikle våre spillere. Vi ønsker Ilya hjertelig velkommen til Sarpsborg og gleder oss til å se deg i kamp mot Blåsut om en uke!

Ny spillersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Okt 2021

Magnus Bratland er den tredje junioren som signerer for kommende sesongs Eliteserielag. Magnus fikk flere kamper for Eliteserielaget sist sesong og viste en meget positiv utvikling. Magnus har med årene sakte men sikkert tatt steg på bandybanen. Magnus er en spiller som er meget fleksibel med tanke på plassering på banen, og har sine styrker offensivt på grunn av bra fart på skøyter og bra skudd. Dette gjør at Magnus blir en spiller som blir anvendt i flere posisjoner denne sesongen. Klubben forventer ytterligere positiv utvikling, og vi har troen på at han får sitt første Eliteseriemål. Når det første målet er i boks vil det helt sikkert komme flere også.
Ny spillersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Okt 2021

Nok et ungt talent har signert for klubbens Eliteserie-lag for kommende sesong. Philip Jacobsen som fikk sin Eliteserie-debut forrige sesong har nå blitt tatt opp i klubbens Eliteserie-stall. Philip har de siste årene vist at målbevisst trening gir resultater. Philip kombinerer bandy med skolegang på toppidrettslinjen på St. Olav Vgs. Philip er tenkt å være en del av den offensive delen av laget og vil være en spiller som vil bli brukt som angriper og offensiv midtbane. Han ble tatt ut som en spiller som skulle kjempe om en plass i NBF sin tropp for U17 landslaget før forrige sesong. Koronaen satte en stopper for landslagssamlinger, men nye muligheter kommer neste sesong og U19. Klubben er stolte av at nok en spiller fra egen junioravdeling er klar for Eliteserien og er i betraktning når NBF tenker ungdomslandslag.


Ny spillersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Okt 2021

Amund Stenersen har skrevet under sin første kontrakt med klubben. Amund fikk sin Eliteserie-debut sesongen 2019/20 og har spilt noen kamper for klubben i eliteserien de to siste sesongene. Nå har Amund endelig blitt en del av klubbens Eliteserie-stall, og etter fokusert og målbevisst trening er han nå klar for å bli en Eliteserie-spiller. Amund er en sterk spiller med gode kvaliteter i å bryte ned motstanderens angrepsspill. Amund blir en viktig brikke i vinterens forsvarsrekke. SBK er stolte av å ha utviklet et nytt talent med ekstremt gode defensive kvaliteter. I tillegg til å være god defensiv er Amund meget godt trent og vil bli en brikke også i det offensive spillet.

Ny spillersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 17. Sep 2021

Mathias Nilsen har signert kontrakt for kommende sesong. Mathias har spilt bandy i SBK siden han var liten og har spilt både på U17 og U19 landslaget. Mathias utdanner seg til politi i Stavern og har lagt opp til å både klare studier og bandyspill i Eliteserien for SBK. Det blir noen timer med pendling i uken, men hva gjør man ikke for å drive med verdens fineste sport kombinert med utdannelse. Dette er en viktig brikke i kommende sesongs angrepspill, Mathias har i flere år kriget på topp. Vi gleder oss til vinteren og å se deg krige inn flere og viktige mål for SBK.


Ny keepersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 19. Jul 2021

SBK styrker stallen og henter rutinert keeper fra Sverige. Klubben er nå inne i et generasjonsskifte på keepersiden. Rikard trapper litt ned mens Thomas og Tobias er under utvikling. Derfor er det viktig og riktig å hente en god keeper med solid erfaring fra svensk bandy som kan bistå med utvikling av egne keepere. Samtidig får SBK en meget god keeper som kan være med å avgjøre de jevne kampene. Dette et kjempe bra tilskudd.

SBK er stolte av å ha signert Robin Eliasson. Robin starta karrieren i moderklubben Vargöns BK som 4 åring. Han har også spilt i IFK Vänersborg før han gjorde to sesonger i SBK i starten av 2010. Han har deretter representer Gripen BK 9 sesonger, 7 sesonger i Allsvenskan og 2 sesonger i Elitserien. 
Rekrutt-trenerne klare

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 25. Jun 2021

Kommende sesong stiller SBK med rekruttlag i 2. divisjon. Klubben er veldig fornøyd med å allerede fått på plass trenerteamet for dette laget. 

Det nye trenerteamet består av Joachim Eriksen og Marius Haglund. Joachim har de siste 4 årene vært smågutt- og guttetrener i klubben. Han kjenner stammen i laget veldig godt, som består av mange juniorspillere. Marius har vært borte fra bandymiljøet noen år, men har spilt bandy i klubben fra han var barn til senior. Kombinasjonen av Joachims erfaring med klubb og spillergruppe kombinert med Marius sin glede for bandysporten og gode humør vil gi en meget bra trenerduo. 

Begge to er opptatt av humør og utvikling av spillere og lag. Dette gir oss tro på et godt rekruttlag til vinteren.

Selv om stammen i laget er ungt ryktes det at flere spillere som har hatt pause noen sesonger er på vei tilbake og vil gi en fin mix av spillere. 

Lykke til gutter!Sesongens første spillersignering

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Mai 2021

Det er gledelig å kunne presentere neste sesongs første spillersignering. Andrei Glazer har signert en ny kontrakt med Sarpsborg Bandyklubb. Andrei kom til klubben forrige sesong og viste raskt at han var en meget god skøyteløper. Han er en fysisk sterk spiller med høy fart og god kontroll på ballen. Glaz som han blir kalt scoret 2 mål og hadde 7 assist sist sesong. Klubben er storfornøyd med å få med Glaz en sesong til og håper på at dette er en signering som vil hjelpe oss oppover på tabellen til vinteren.

Muligheter for å spille bandy i Sarpsborg

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 12. Mai 2021

Visste du at Nedre Glomma-regionen har et rikt utvalg av studie- og arbeidsmuligheter? Har du planer eller ønsker å flytte til "gamle Østfold" en periode er det greit å vite at du kan spille bandy både på Eliteserie- og mosjonsnivå i Sarpsborg. Vi i Sarpsborg Bandyklubb bistår gjerne med å skaffe jobb og bosted hvis du ønsker. Send gjerne noen ord om deg selv på en mail til steinarjacobsen28@gmail.com så tar vi kontakt.
Trenerduoen for sesongen

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Mai 2021


Planleggingen av sesongen 2021/22 er i gang og vi er glade for å kunne presentere trenerduoen for sesongen. Christer Lystad og Anton Olsson har har takket ja til å trene klubbens Eliteserielag kommende sesong. Det er veldig hyggelig for klubben å kunne benytte lokale ressurser. Christer og Anton har begge lang erfaring og god kompetanse som klubben vil nyte godt av. Barmarkstreningen er i gang og det legges foreløpig opp til to fellestreninger i uken.

Trenerne er godt i gang med å kartlegge troppen for neste sesong. Det jobbes både med spillere fra forrige sesong, egne unge talenter og eventuelt forsterkinger utenfra. De er opptatt av å ha en rutine, men samtidig også tørre å satse på egne talenter i klubben. Det blir spennende å følge utviklingen og hvordan spillerstallen tar form de neste ukene. Vi vil ha som mål å informere fortløpende når spillere blir klare.Innkalling til årsmøte i Sarpsborg Bandyklubb

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Mai 2021

 • Torsdag 27. mai
 • kl. 1900
 • Klubblokalene ved Sarpsborg kunstis ev. digitalt


Det innkalles til ordinært årsmøte i Sarpsborg bandyklubb. Styret håper så mange som mulig av klubbens medlemmer ønsker å delta, vel møtt! Påmelding sendes på e-post til: sarpsborgbk@gmail.com

Dagsorden:

 1. Møtet åpnes.
 2. Godkjenning av stemmeberettigede. 
 3. Valg av dirigent og referent. 
 4. Valg av 2 representanter til å underskrive årsmøtets protokoll. 
 5. Godkjenning av saksliste. 
 6. Godkjenning av årsberetninger.
 7. Godkjenning av årsregnskap samt budsjett for 20/21. 
 8. Innkommende forslag fra medlemmer: Innkomne forslag må være styret i hende senest tirsdag 20.05.21 
 9. Fastsette medlemskontingent. 
 10. Valg av styre og komitéer. Basert på valgkomitéens innstillinger


Sarpsborg 6 mai 2021
Anders Olsson leder, Sarpsborg Bandyklubb