Philip Jacobsen landslagsaktuell

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Mai 2020


Philip Jacobsen er tatt ut som kandidat til U17 Troppen til Norges bandyforbund. Han har blitt plukket ut sammen med flere talentfulle spillere i Norge som inngår i en satsingtropp frem mot U17 VM som skal arrangeres i Norge første delen av 2021. 

Det er utrolig gøy at Sarpsborg igjen får frem en kandidat til et U17 landslaget. Dette er 3 året på rad at Sarpsborg leverer en spiller som skal vise seg frem for landslagsledelsen til Norges Bandyforbund. 

Sarpsborg Bandyklubb gratulerer Philip med uttaket og ønsker lykke til med sesongen. Vi håper du når helt opp og får representere Norge på hjemmebane under VM i 2021!

Philip spiller Half og har det siste året tatt store steg på bandybanen. Han har en spennende tid foran seg på bandybanen.
4 SBK TALENTER PÅ KRETSLAG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Jan 2020

Sarpsborg bandyklubbs 4 talenter Henrik Ulland, Philip Jacobsen, Herman Gundelsby og Tobias Müller er tatt ut til å representere HEDØST i kretslagsturneringen for 2004 årgangen lørdag 11. Januar i Drammen. HEDØST er et sammensatt kretslag av spillere fra Hedemark og Østfold og de skal spille kamper mot Oslo, Akershus og Buskerud. SBK er stolte av å ha med unge spillere i en turnering for de beste i landet i sin årsklasse og vi ønsker dere lykke til.

vil du vite mer om helgens kretslagsurneringer kan du lese mer her: https://bandyforbundet.no/?p=45338&mID=71&mAct=0
(Guttelaget) SBK - Stabæk

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Nov 2019

En jevnspilt kamp. Kampen bølger frem og tilbake og det handler mye om å få det første målet. Stabæk er sikre på at de skal gå opp i ledelsen når det er spilt 20 minutter og de får straffe, men SBKs keeper Tobias Müller redder på mesterlig vis. En jevnspilt kamp ser ut til å gå til pause uten mål, men etter 26 minutter går Stabæk opp i ledelsen. Etter 36 minutter dobler de, før Magnus Brattland klinker ballen oppe i nettaket og lagene går til pause med 2-1 i Stabæks favør. Andre omgang preges av litt mer slitne SBK spillere og Stabæk øker fort til 4-1 før SBK kommer inn flytsonen og reduserer 2 ganger ved Carsten og Magnus. Når vi tror vi har grepet om kampen så gjør vi noen slurvete småting som Stabæk straffer oss hardt for. De scorer 2 til før kampen er slutt og vinner til slutt 6-3 mot et guttelag som tar steg spillemessig men må bli litt flinkere med pasninger og råere i angrep.