ER DU KLAR?

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Des 2015
VELKOMMEN 2. JULEDAG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 24. Des 2015


Velkommen til Sarpsborg Stadion 2.juledag kl 1300 på bandyens nasjonaldag!
Kom for å heie frem SBK til seier og vær med å lag en heidunderens fest! Velkommen skal dere være - store som små!
Inngansbilliett kjøpes ved inngangen. Pris: Voksen 100 kr. Barn under 16 år gratis.
BLÅ OG STOLT!
UKEPLAN UKE52

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Des 2015

Her er aktivitetene på kunstisen uke 52 UKE 52.doc
HVA SKJER UKE 51?

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Des 2015

her er ukeplan for uke 51 UKE 51.doc
SEIER 3-2 OVER READY I ONSDAGENS KAMP PÅ GRESSBANEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Des 2015

Alaget tok en meget sterk borteseier mot Ready onsdag kveld. Ready ledet 1-0 før Sarpsborg utlignet til 1-1 på corner ved Anton. Deretter går SBK opp ledelsen 2-1 ved Sigurd og 3-1 ved Christer før Ready scoret i siste minutt og sluttresultatet ble 3-2 til SBK. En kjempeinnsats og ikke minst viktige poeng for de blå fra Særp. Søndag er det hjemmekamp mot Stabæk, møt opp og støtt guttene.
VÆRGUDENE ER IKKE MED OSS

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Des 2015

Isen er stengt onsdag og torsdag for aktiviteter. Banemannskapet jobber mot værgudene og isen smeltet igjen mye tirsdag, men klarte akkurat og beholde merkingen. Det må kjøres vann igjen og går alt etter planen er isen klar for aktivitet lørdag.
ISEN STENGT TIRSDAG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Des 2015

Banemannskapet gjør en kjempejobb og isen vokser raskt. Men de trenger tirsdagen til å kjøre vann for å bygge is. Banen er mandag kveld merket ferdig men det mangler ca 60 vogner med vann som skal på før isen er klar derfor ingen treninger tirsdag.
ISEN ER STENGT, BANDYSKOLE OG ALL AKTIVITET UTGÅR MANDAG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Des 2015

Dessverre har ikke isen tålt helgens uvær. Isen har smeltet ned en del og merkingene er borte. Dette betyr at vi ikke kan gjennomføre morgendagens bandyskole, lilleguttkamp og andre treninger. VI krysser fingrene for at vårt dyktige banemannskap kjapt fikser isen og at vi er tilbake i løpet av få dager. Ny info kommer her mandag kveld
UKEPLAN UKE 50

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Des 2015

Her ser du hva som skjer på isen i uke 50, trykk her: UKE 50.doc
4 SBKere TATT UT TIL A LANDSLAGSSAMLING

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 30. Nov 2015

SAMLING A-LANDSLAGET LØRDAG 5. DESEMBER
Norges Bandyforbund (NBF) har innkalt følgende 26 spillere (31, inkludert 5 forfall) til samling nr. 2 på Ullernbanen lørdag 5. desember 2015 kl. 12.00 – 17.00.
Det spilles internkamp fra kl. 1400.

Målvakter:
Christopher Smerkerud, Ullevål, Kenneth Larsen, Sarpsborg, Aleksander Nygård, Stabæk

Utespillere:
Didrik Land, Drammen, Robin Nicolay Cras, Mjøndalen, Kristian Hagen, Nässjö, Christian Lauenborg Waaler, Ready, Fritiof Hagberg, Broberg, Emil Øby Olsen, Sarpsborg, Sigurd Strømnes, Sarpsborg, Petter Nicolaysen, Sarpsborg, Marius Austad, Solberg, Sondre Bratvold Kristoffersen, Solberg, Eirik Bøe Johnsen, Solberg, Christian Randsborg, Stabæk, Fredrik Randsborg, Stabæk, Magnus Høgevold, Stabæk, Nikolai Rustad Jensen, Stabæk, Sverre Brecheisen, Stabæk, Knut Holmen Jensen, Stabæk, Simen Holmen Jensen, Stabæk, Fridtjof Schmidt, Stabæk, Anders Greger Svenn, Ullevål, Jonas Gaare, Ullevål, Sondre Erik Hammerstad, Ullevål, og Jan Fredrik Løland, Ullern.

Forfall: Petter Løyning, Stabæk, Jan Olav Løyning, Stabæk, Petter Moen, Solberg, Jonas Tjomsland, Helenelund, Peder Remman, Surte.

Neste samling: Lørdag 19.12 på Frogner Stadion kl. 1400-1800, hvor A-landslaget møter "Immigrants" kl. 1600. VM finner sted i Uljanovsk, Russland i tiden 1.-7.februar 2016.
ANDERS OLSSON MÅ STÅ OVER 2 KAMPER

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 27. Nov 2015

Anders (bildet) fikk rødt kort i kampen mot Mjøndalen onsdag etter en bentakling. NBF har ilagt Anders 2 kampers straff. Det betyr at Anders må stå over kampene mot Høvik og Ready.

UKEPLAN UKE 49

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 27. Nov 2015

her kan du se hva som skjer uke 49 UKE 49.doc
UKEPLAN UKE 48

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Nov 2015

her ser dere hva som skjer uke 48 på kunstisen UKE 48.doc
GRATIS BANDYSKOLE STARTER OPP MANDAG 23 NOVEMBER

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Nov 2015

Mandag 23. november kl 1800 på Sarpsborg kunstis starter sesongens bandyskole.

Påmelding ved oppmøte, spørsmål kan stilles på mail webmaster@sarpsborgbandyklubb.no

Tilbudet er for gutter og jenter i alderen 5 år og oppover, det deles opp i grupper ut fra nivå. Her kan både nybegynner og de som har stått på skøyter fra før av møte opp.

Håper vi ses

her er et bilde fra 2014 hvor isen var full av flotte barn i friluft som koste seg på skøyter
SBKs LILLEGUTTLAG EN AV DE HELDIGE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 17. Nov 2015


I går var lillegutts trener Steinar Jacobsen på Hafslund Hovedgård på vegne av Sarpsborg bandyklubbs lilleguttlag for å motta en støtte på 5000,- kroner i en avslutningstur til Vänersborg i Sverige.

SBKs lillegutter er alene i sitt fylke i å bedrive bandy, det betyr mye reising til Oslo og Drammen for å møte motstand, dette lar seg gjennomføre pga velvillige foreldre som stiller opp både sent og tidlig å kjører de håpefulle rundt om i bandy Norge.

Bandy er en liten idrett i Norge, men veldig stor i vårt naboland. For at guttene skal få se og oppleve hvor stor idretten er utenfor våre landegrenser er det bestemt at vi skal på en avslutningstur i uke 9 2016 til Väneresborg i Sverige. Her vil de kunne trene og spille kamper i en kjempeflott ishall mot jevnårige svenke bandyspillere og ikke minst også kunne oppleve noen av verdens beste bandyspillere på nært hold. Dette er selvfølgelig også en stor utgiftspost for foreldre og spillere og i den forbindelse søkte laget støtte hos Lions Skjeberg. Jubelen var stor da vi i går kunne motta en pengegave på 5000,- til dette formålet av Lions.

En stor takk til Lions Skjeberg som er en organisasjon med mange dyktige frivillige mannfolk som jobber og står på for at barn skal kunne få det lille ekstra. SBKs anbefaling er støtt opp om Lions sine arrangement og ikke minst stopp og kjøp lodd av de i disse juletider hvor du vil treffe de mange steder. Støtter du de støtter de barna dine. her kan du besøke deres hjemmeside for mer info: http://www.lions.no/club/show/Skjeberg/564


Under ser dere representanter fra de andre lagene som også fikk gave av Lions i går. Tveter HK, Borgen IL, Skjeberg Golfklubb, Ullerøy, Hornes og Sandbakken skolekorps Skjeberg skytterlag.

UKEPLAN UKE 47

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Nov 2015

Hvis isen blir klar i løpet av uken ser ukeplan slik ut:

UKE 47.doc
INGEN AKTIVITET PÅ SARPSBORG KUNSTIS DENNE UKEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Nov 2015

Været er ikke med oss og det blir ingen som slipper til på kunstisen i uke 46 heller. Det så lenge lyst ut men etter at været med varme, vind og regn kom og 2 ganger med kalking(hvitmaling) måtte Sarpsborg kommunes dyktige folk gi tapt og starte på nytt igjen. kalk som har smeltet to ganger gir ikke noe god is og det ble besluttet å slå av anlegget og bygge is fra bunn av igjen. Vi satser på at yr melder riktig og at det blir kaldere fremover slik at vi kan skli ut på isen i uke 47.

Det betyr også at hjemmekampen til Alaget som skulle vært spilt søndag er "snudd" og spilles i vikingskipet kl 1800 søndag
STATUS FREMDRIFT IS

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Okt 2015

Det går fremover, men litt sakte. Betongen er ganske fersk og den avgir noe gass som gjør at isleggingen går noe tregere enn det er håpet på, i tillegg er det ganske varmt. Noe is har det blitt og i kveld males den hvit før man håper på at det kan merkes i morgen. Banemanskapet har fortsatt troen på at første istrening blir mandag 2 november.


slik så det ut i ca klokken 1700 i dagDA ER VI ENDELIG I GANG MED TRENINGER

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 24. Aug 2015

Da har vi endelig sluppet til på is i Sparta amfi. Slik trener vi:

Sparta Amfi.17.08.15 Mandag Kl. 1900-2100 (2050) A-laget

Sparta Amfi.19.08.15 Onsdag Kl. 2100-2300 (2250) A-laget

Sparta Amfi.22.08.15 Lørdag Kl. 0900-1000 (0950)+05/06

Sparta Amfi.23.08.15 Søndag Kl. 0900-1000 (0950) 07/08/09 (disse starter ikke med trening før 13 september)

Vil du være med å spille bandy send en mail til webmaster@sarpsborgbandyklubb.no med info om alder på barnet så sender vi kontaktinfo om aktuell lagleder


bildet over er fra lillegutttreningenTRENGER ET SMÅGUTTELAG TIL TIL SARPSBORG CUP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Aug 2015

Drammen har trekt laget sitt i Sarpsborg Cup 5 september, vi trenger derfor et lag som kan ta plassen deres. hjelp oss å dele og vil dere være med send mail til webmaster@sarpsborgbandyklubb.no eller ring Steinar på tlf 91122556KAMPOPPSETT SARPSBORG CUP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Aug 2015

Her er kampoppsettet kampoppsett versjon 4.xlsxFØLG KENNETH, SIGURD OG EMIL LIVE UNDER VM

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 31. Mar 2015

Besøk hjemmesiden til VM så vil du få alt av info.

De sender også kampene live i tillegg til at du kan se kampene i reprise her

ÅRETS VIKTIGSTE KAMP ENDTE UAVGJORT 6-6

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Mar 2015

Sist torsdag var det duket for årets viktigste kamp for de minste. Knøtt og lillegutt hadde slått seg sammen og laget et kjempesterkt lag. På den andre siden av banen stod en gjeng topptrente foreldre som skulle gi jernet.

De minste hadde nok ikke regnet med at de møtte kanskje Norges beste foreldrekeeper i Ingvild (moren til Jørgen) se bildet underHun hadde flere feberredninger. Forsvaret til foreldrene spilte tøft og tett, og med en midtbane og angrep som var skikkelig målsugne så startet kampen som forventet og de eldste ledet komfortabelt 4-1 til pause. Etter pause så hadde tydeligvis de minste peppet hverandre og gikk ut i et forykende tempo. Plutselig stod det 5-5 og kampen stod og vippet. Så scoret de voksne og så ut til å kunne ri de seieren inn, men med en kjempeavslutning av de små ble det til slutt 6-6.

En fin avslutning på sesongen, neste år spørs det om det er mulig å kunne spille jevnt mot de små kjempene, de har litt raskere utvikling enn oss voksne :)

under ser vi alle som var med på kampenNå gjenstår kun Stabæk cup til helgen for de minste SBK før vi tar en velfortjent sommerferie.
SARPSBORG CUP SEPTEMBER 2015

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Feb 2015

Nå som sesongen er på hell er det viktig å planlegge neste sesong. Start sesongen i Sarpsborg. Velkommen til vår kombinerte bandy og fotball cup.

innbydelsen finner du her: Sarpsborg_Cup_innbydelse.docx
ANTON ER FORNØYD…..

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 27. Feb 2015

http://www.sa.no/Trener_Anton_Olsson_er_forn_yd_med_SBK_laget-5-46-31930.htmlDigipost

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 24. Feb 2015

Registrer dere alle sammen…… Lettjente penger for klubben dersom DU registrer deg!Brev Digipost.pdfSEMIFINALE FOR GUTTELAGET ULLEVÅL- SARPSBORG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 22. Feb 2015

Etter seier nå i kveld 5-1 over Snarøya er Andreas Adler Olsen, Ola Braathe, Mathias Nilsen og Lodve Thorsen fra SBK klar for semifinalespill sammen med alle de andre 98 gutta fra Ullevål.

2 mål av Ola Braathe i dagens kamp.
KVARTFINALE I GUTTEKLASSEN……..

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Feb 2015

NM kvartfinale Gutt søn 22.2 kl 18.30, Bergbanen

19FebKnut Audun Sørensen
UIL_SBK møter som ifjor Snarøya i Q finalen


Cup er cup. 50/50 sjanse. Vi tok 2. plass i NM puljespill etter Ullevål 99. Snarøya tok 6. plass. I kretsserien ligger vi på 2. plass etter Ullevål 99, men kan vinne den med seier fredag 27 februar mot 99 laget. Snarøya tok 5 plass i kretsserien. Men nå er det sluttspill og cup er cup.

Vi gleder oss til nok en kvartfinale dyst mot de grønne fra Fornebolandet. Ifjorårets kvartfinale var de grønne svært kampvillige og overrasket oss med høyt press og hardere spill enn normalt (Snarøya spiller normalt hardt). Snarøya er gode på tett defensiv med god formasjon. Den gang hadde Snarøya 97 spiller Jacob Willock med som avgjorde kampen til fordel for Snarøya. I år der det Ludvig Os vi skal se opp for.

Ullevål_Sarpsborg vil neppe la seg overraske på samme måte i årets kvartfinale. Vi vil gå på banen søndag 22.2. for å spille underholdende og god bandy. Blir det nok en tøff fysisk kamp er dette greit om det er skulder mot skulder. Vi er fysisk godt trent og sterke(ere). Går det over streken fra motsstander med for eksempel påløpninger med og uten ball, slag på skøyter og skøytetaklinger regner vi med at dyktige dommere slår ned på dette. Vi lar oss ikke affisere og gjør vår jobb.

I sesongen har samabeidslaget møtt Snarøya tre ganger og vunnet hver kamp.

Seier 5-2 i første kamp i NM puljespill på Frogner 21 november. Ludvig Os sto for begge målene til Snarøya. Våre kom mål kom fra: Jesper Sagen (1), Laurits A. Sørensen (1), Martin Killingmo (2) og Ola C. Braathe (1). Assistene kom fra Ludvig Lyche (1), Martin Killingmo (1) og Ola Tenge (1).

Seier 5-4 i andre møte i kretsserien 1.desember borte på Snarøya. Har ikke notert Snarøya mål og assists, men Ludvig Os sto flere av målene. Våre målscorere var Ola C. Braathe (2), Ola Tenge (1), Jesper Sagen (1) og Andreas Adler Olsen (1). Assist dessverre ikke notert.

Seier 3-1 i tredje møte i Snarøya Cup 7 desember på Snarøyabanen. Vi vant 3-1 til tross for at vi stilte halvt lag. tre SBK f 98 og en SBK f 00 ikke var med. Ej heller var Ullevåls 00 spillere med. Ullevål stilte med halve laget + 02 spillere og utlånt målvakt fra 99 som utespiller. Våre målscorere var Ola Tenge (1), Laurits A. Sørensen (1) og Jonatan Søberg Wiede (1) som også hadde 1 assist. Mjøndalen slo oss dengang i semifinalen 2-0. Ikke dårlig av oss mot fjorårets NM mestere.

Vi har med andre ord inneværende sesong god statistikk mot Snarøya. Men det hadde vi også ifjor og tapte kvartfinalen. Cup er cup. Makter UIL_SBK å ta frem det de gjorde i Moskva kan dette gå bra.

Vi ser frem til match søndag 22.2.kl 18.30 hjemme på Bergbanen.
HVA AVGJØR HVEM SBK MØTER I SEMIFINALEN? OG INFO OM SEMIFINALER

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 17. Feb 2015

Semifinalene spilles best av 5 kamper

Semifinalisten som har best plassering fra eliteserien trekker mellom de to semifinalistene som har

lavest plassering fra eliteserien.

De to best plasserte lagene fra eliteserien spiller hjemme i 1., 3. og eventuelt 5.kamp.

Om klubbene etter fire kamper står med to seiere hver, spilles det en 5. kamp.

Hver kamp i semifinalene skal ha en vinner. Dersom resultatet er uavgjort etter ordinær tid spilles det

to ekstra omganger av inntil 10 min, men avbrytes straks et av lagene har gjort mål (første mål vinner).

Står det fortsatt uavgjort etter ekstraomganger, avgjøres kampen ved straffeslagskonkurranse etter

NBFs bestemmelser.
MANDAG 16. FEBRUAR ER DET KVARTFINALE NR 2

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Feb 2015

Da kommer Ullevål til Sarpsborg. Kommer du? SBK trenger din støtte, kom og hei de blå frem til en semifinale i NM, med seier i denne kampen er SBK klar for semifinale. Kampen starter klokken 1900. Vi sesULLEVÅL I KVARTFINALEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Feb 2015

Kvartfinalene spilles best av tre kamper. Ullevål er det best plasserte laget fra eliteserien og spiller hjemme i 1. og eventuelt 3.kamp.
Kvartfinaleomganger: Lørdag 14.2, mandag 16.2, event. onsdag 18.2
Semifinalene elite spilles best av fem kamper i tidsrommet 21.2 til 1.mars.
NM-finalen spilles på Frogner Stadion i Oslo lørdag 7.mars kl. 1700.DAGENS TILBAKEBLIKK…….

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 4. Feb 2015

Fra en bandytrening i ungdomshallen, januar 2009. Ola C. Braathe, Lodve Thorsen og Andreas A. Olsen.
FØRSTE DAG AV U17 VM GJENNOMFØRT MED STIL

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 23. Jan 2015

Det har nærmest vært en perfekt dag på og rundt Sarpsborg kunstis i dag. Alt har fungert prikkfritt og St. Olav vgs må være stolte av sine elever som har vært med på å organisere og gjennomføre dette.

se dagens innslag på NRK her http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestfold#t=6m48s


Degen startet med 2 kamper før det var klart for den offisielle åpningssermonien, som avsluttets med et fantastisk fyrverkeri som du kan få en smakebit av på instagram @sarpsborgbandyklubb. Deretter fulgte 2 nye kamper hvor Norge bla slo Estland med 7-0.

les hva SA skriver om vm http://www.sa.no/I_dag_starter_VM_med_tre_sarpinge...

For fyldig info og referater, bilder osv besøk vm siden http://www.bandywcsyouth17boys.com/

I morgen spiller Norge semifinale klokken 1600, møt opp og hei de fram til finale


I MORGEN FREDAG 23 JANUAR STARTER U17 VM

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 22. Jan 2015

I morgen er dagen mange har ventet på endelig her. Da starter VM opp med første kamp klokken 1000 mellom Sverige og Finland. Norges første kamp er klokken 1200 mot Russland.

Klikk på linken under og se dagens innslag fra NRK om mesterskapet

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestfold/D...=7m24sVM UKA ER I GANG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Jan 2015

Da er VM uka i gang i Sarpsborg. På bildet under ser vi 3 av de i VM komiteen

Hege, Egil og Inger Helene var å finne på isen i dag når skolecuppen ble avviklet.
Skolecuppen var et arangement som St. Olav vgs hadde planlagt i lengre tid og det viste seg at de hadde gjort en kjempejobb. 8 lag stilte i dagens cup. Arangemmentet gikk smertefritt og St. Olav elevene bør være stolte av jobben de gjorde. Finalen ble spilt mellom Borgen og Lande skole. Bildet under er hentet fra finalen.


Lande ble vinner, mens Borgen tok både 2. og 3. plass.

I morgen er det treningsdag for noen lag mens alle lag er på plass fra torsdag. Fredag starter U17 VM med blant annet 3 sarpinger i troppen. Disse 3 er Ola Braathe, Andreas A. Olsen og Lodve Thorsen.

Besøk U17 VMs sider for mer info http://www.bandywcsyouth17boys.com/

SOLBERG CUP FOR KNØTTENE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Jan 2015

Sist søndag var det de minste SBKerne som skulle ut å spille bandy. De tok turen til Solberg. Her ventet fine forhold på en bra preppet naturis.

Resultatmessig gikk det ikke veien og det ble 3 tap. Men etter mange timer på is siden sist kamp for disse var det likevel en stor opptur. Spillemessig har alle guttene tatt store steg både som inndivider og som lag. Det er gøy for oss som er på is med de flere ganger i uken å se at det de trener på fungerer i kamp. Her er det bare å trene på og ha troen på seg selv så er jeg sikker på at vi også vil se resultater på resultattavlen også. Neste cup for disse er Ullern cup 7 februar.

Lagene vi møtte var Hauger, Solberg og Stabæk.

Er du født i 05 eller 04 og vil bli en del av denne gjengen møt opp når vi trener på stadioen hver mandag kl 1800, Tirsdag 1745 og torsdag 1830.

PER OLAV THORSEN, PER HARALDSTAD, THOMAS THALBERG, PER ANDERS THORSEN..........

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Jan 2015

Det er kjente navn for alle som har vært på stadion og sett bandy de siste 30 årene. Alle disse pluss 8 stk til var i kveld samlet til SBKs første Old Boys trening.

Morten Nilsen og Lasse Holm har tatt ansvar og samlet flere gamle SBK stjerner og foreldre i ungdomsavdelingen til å trene bandy.

Det var knyttet litt spenning til kveldens trening om det kom noen og når vi telte 12stk var det veldig gøy. Så da er det bestemt vi trener bandy for alle som har lyst og er 35 år eller eldre hver torsdag klokken 2000. SÅ har du skøyter hjelm og en bandykølle møt neste Torsdag.

Vi har fokus på å spille bandy og ikke minst god tid i garderoben. Per garanterer mange gode historier som det er verdt å få med seg fremover.

Neste Torsdag håper vi at vi blir 20 stk, klarer vi det?