UKEPLAN UKE52

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 26. Des 2016

her ser du årets siste uke Uke 52.doc
MATHIAS OG SIVERT ET STEG NÆRMERE VM I FINLAND

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 23. Des 2016

Sivert Byvold (til venstre) og Mathias Nilsen er begge med videre i Norges U17 tropp som skal spille romjulscup i Drammen. I går var begge i Bærum og spilte internkamp hvor landslagsledesen skulle plukke ut 20 stk som skal være en del av troppen som skal vise seg frem i romjulen. Begge to gjorde jobben sin bra og ble tatt ut i Norges tropp som nå teller 20 stk. Troppen skal slankes med ytterligere 4 stk og skal bestå av 16 stk som skal reise til Finland i februar og kjempe med flagget på brystet i U17 VM. Bra jobba gutter, Sarpsborg Bandyklubb er stolte av innsatsen og gratulerer med fortsatt plass i landslagstropppen.
FORELDRENE FIKK SOM FORTJENT

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 23. Des 2016


Årets siste småguttekamp var mot foreldrene torsdag kveld på kunstisen. Foreldrelaget var toppet for anledningen med alt fra Stavanger Oilsers sin kaptein til tidligere stjerner som Joachim Eriksen og Per Olav Thorsen. Og som ventet gikk foreldrelaget ut i et høyt tempo og scoret det første målet, småguttene utlignet til 1-1 før foreldrene raste fra og ledet 4-2 til pause. Med god sommertrening i kroppen kombinert med en svært selvsikker Bernt i mål så vel de eldste for seg en enkel andre omgang. Men det de eldste hadde glemt var at de små hadde trent mye mer en bare sommertrening og de gamle ble rett og slett tatt på kondisen og de små reduserte til 5-5 når det kun var et par minutter igjen av 2. omgang. Da var de eldste klare for å beholde uavgjort for å ikke måtte høre om et tap i noen måneder fremover, men så skjer det som ikke skal skje, en liten tass dukker opp og klinker ballen i mål og småguttene leder 6-5 og med kun sekunder igjen ser det håpløst ut. Siste angrepet til de store burde resultert i straffe og utligning, men dommerene blåser av kampen og de store må bare konstanter at de nå bare er størst og ikke best lenger.

Over ser vi en gjeng med små blå som synes det var viktig å gni det inn ovenfor treneren sin at de hadde vunnet

Etter kampen var det juleavslutning på brakka med grøt mens vi så på oss selv spille kamp på tv.

Og brått dukket nissen opp:

Her ser vi Jørgen i god dialog med nissen, og jaggu hadde barna vært snille og fikk hver sin godtepose.

Nå hviler vi skøytene noen dager og ønsker alle bandyvenner GOD JUL hilsen småguttelaget

YES ENDELIG SEIER IGJEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 21. Des 2016

Etter en dårlig første omgang, og en bedre andre omgang så vinner SBK dagens viktige hjemmekamp over Ullevål med 6-4 (1-3)


1-0 Christer Lystad (Lars Bjørge Thorsen) 19min
1-1 Daniel Skrettingland 30 min
1-2 Ukjent 37 min
1-3 Jonathan Sørberg Wiede (Lasse Torkildsen ) 41 min
2-3 Jonathan Kuusela (Lars Bjørge Thorsen) 50 min
3-3 Petter Nicolaisen 52 min
4-3 Lars Bjørge Thorsen (Jonathan Kuusela)60 min
5-3 Jonathan Kuusela (Petter Nicolaisen)85min
5-4 Rickard Geiborg 87 min
6-4 Petter Nicolaisen (Lars Bjørge Thorsen) 91 min

DEILIG!!! BLÅ OG STOLT!💙MESTERLIG OPPHENTING MEN INGEN POENG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Des 2016

Småguttelaget spilte i kveld mot Ullevål på stadion og kjempet om 2 viktige NM poeng. Ullevål ledet kampen 1-0 lenge i 1. omgang hvor spillet var meget jevnt, ikke ufortjent var det at vi utlignet til 1-1 rett før pause. Litt rotete start på 2. omgang ga Ullevål ledelsen 4-1, ikke fortjent at de skulle plutselig lede så mye for banespillet var ganske jevnt. En timout var på tide og guttene ble minnet på at de har klart å hente opp underlege på kort tid i to tidligere kamper denne sesongen og igjen viste de at det kan de. Plutselig skrudde SBK på og resultattavlen viste 4-4. Guttæne fra Sarpsborg holdt presset men fikk ikke ballen i målet til Ullevål og så kommer det som ofte skjer når et lag presser, motstanderen kontrer. Ullevål scorer ikke men vi får straffe mot oss og fordi om Tobias (keeperen vår) er etter ballen scorer de. Et par minutter med "Hawai bandy" resulterer i nok et Ullevålmål og vi taper kampen 6- 4. I ettertid føles det litt bittert og at vi har spilt en stang ut kamp.

Mye bra bandy som vi må ta med oss videre, Torsdag er det kamp mot foreldre før en velfortjent liten juleferie før vi kjører et par treningsøkter i romjulen med harde økter slik at vi er klare for å møte januar med godt trente kropper og bandy i høyt tempo.
NY UKE NYE MULIGHETER

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Des 2016

Uke 51 skal Ullevål besøke oss med både smågutt og Alag. Først ut er det småguttene som skal spille NM kamp mot Ullevål på stadion klokken 1830 tirsdag kveld (står terning i ukeplan, det skyldes at kampen har blitt omberammet i skrivende stund). Onsdag klokken 1900 er det Alaget til Ullevål som kommer på besøk for å kjempe mot våre beste. Klarer vi å frarøve Ullevål alle poengene denne uken og skaffe oss årets fineste førjulsgave? møter du opp så får du svaret.

resten av uken ser slik ut:Uke 51.doc
TAP FOR KLUBBENS ALAG BORTE MOT MJØNDALEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Des 2016

Det ble tap i dagens viktige bortekamp 5-3.
Vi spiller med 10 man i 75 min etter rødt kort i den 15 minutt.
Vi kjemper bra hele kampen men det blir tungt og spille 75 min med 1 man kort.
Dagens målscorer Christer Lystad, Anton Olsson og Petter Nicolaisen.
Nye tag på søndag, då kommer Ullern på besøk!SMÅGUTTELAGET TOPPER TABELLEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Des 2016

Småguttelaget tok i mot Høvik på hjemmebane tirsdag kveld. Etter en forykende innsats sist uke mot Ready var det knyttet litt spenning til hvor gode vi egentlig er denne sesongen. Var det et blaff av overprestasjon eller er vi faktisk blitt så gode? En pangåpning ga oss svar på at vi er gode, mye skøytegåing og til tider mange fine pasninger ble vist fram samtidig som vi stoppet Høvik mange ganger i deres oppbygging av angrepspillet deres. Når pausen kom var det en hyggelig resultattavle som vi kunne nyte, 5-0 til SBK til pause sier vel sitt om første omgang. 2. omgang var målet å holde plassene våre og fortsette med det gode spillet, noen flere gode enkeltpreatasjoner og noe mindre spill mellom lagdelen ble det, men det er naturlig når man føler at man har taket på motstanderen. Vi glipper litt i slutten av kampen på det å holde plassen vår på banen men vi vinner komfortabelt 8-1 og kan bekrefte ovenfor oss selv at vi er gode :)

Selvltillit er en viktig del av det å lykkes som idrettsutøver og det lyser selvtillit av guttene om dagen noe som gjør at det bare er å glede seg til fortsettelsen. Vi topper tabellen etter 2 serierunder med en god målforskjell, mer om resultater og tabeller finner du her: https://wp.nif.no/PageTournamentDetailWithMatches....

Søndag er det kamp igjen, da er NM kamp mot Ullevål i Oslo
GUTTELAGET BLE FOR SMÅ MOT SNARØYA

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Des 2016

Mandag kveld møtte guttelaget Snarøya hjemme. Med kun en innbytter og hvor 4 spillere er småguttespillere egentlig var det en vanskelig oppgave guttelaget stod ovenfor. Snarøya gikk opp i ledelsen 1-0 noe SBK klarte å snu til sin fordel og pauseresultatet var 2-1. EN bra avslutning på 1. omgang gjorde at gutta hadde troen når andre omgang startet, men Snarøya viste seg som det beste laget og vant til slutt litt fortjent 6-2. En kamp på det jevne. 2 av 4 mulige poeng denne sesongen hittil for guttelaget, håper og tror på flere poeng fremover.
UKEPLAN UKE 50

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Des 2016

dette skjer uke 50 Uke 50.doc
MAGISK BANDY PÅ NIH TIRSDAG KVELD

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Des 2016

Tirsdagens forestilling fra Småguttelaget får terningkast 6 uten tvil. Guttene gikk ut i et forykende tempo og ledet kjapt 2-0 etter et meget bra trykk i første del av første omgang. Godspillet fortsatte tross at Ready kom på et par soloangrep som de fikk scoring på og resultatet plutselig var 2-2 som ble til 3-2 ledelse til Ready til pause. Noen ganger er ikke resultatet rettferdig ut fra hva som skjer på banen og det var en slik kveld. Etter en 5 minutters pause hvor vi ble enige om å fortsette å spille og ha troen på oss selv gikk vi på isen med en innstilling som det lyste seier av. Til tider rundspilte vi Ready som igjen fikk et heldig mål og når det gjenstod i underkant av 10 minutter ledet Ready 4-3 og vi som så på kampen tenke vel at det er veldig ergelig når man spiller super bandy at man ikke kunne få en seier. Men gutten holdt roen og troen på seg selv og fortsatte med fine pasninger, vendinger og topp innsats, og vips så var det 5-4 ledelse til SBK. Ledelsen holdt helt inn og årets første topenger var i boks.

Takk for en fantastisk kamp småguttelaget og en kjempetakk til foreldrene som stiller opp og heier de frem. At det er over ti stk som setter av en tirsdagkveld i Oslo for å se på dette er supergøy for guttene. Neste tirsdag er det hjemmekamp, da er det bare å møte opp for dette er gøy, spennende og meget underholdende.

TO SARPINGER PÅ U17 LANDSLAGSAMLING

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Des 2016

Sivert Byvold og Mathias Nilsen har i helgen vært på U17 samling på Høvikbanen hvor de har spilt Innternkamp mot og med de 31 andre spillerne som er i troppen frem mot U17 VM i Finland i februar. Hele 13 klubber var representert med spillere på denne samlingen og det blir spennede å følge de unge SBKerene på veien mot å få representere landet vårt i Finland . Neste steg i landslagsoplegget denne sesongen er 22. desember hvor det er uttakskamp for videre spill på landslaget denen sesongen.

Vi heier på dere
ENDELIG POENG FOR SMÅGUTTENE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Des 2016

Søndag kveld klokken 1800 var det sesongens andre NM kamp for småguttene som sto på programmet.

Etter å ha sett Alaget få bank av Høvik hjemme i Sarpsborg var det en tent gjeng som dro til Drammen for å vise at vi kan spille bandy i Sarpsborg.

Planene for kampen var enkel holder vi plassene og gir alt vi har, dvs max innsats så blir vi vanskelige å slå. Og det var akkuratt det som skjedde i Drammen denne Søndags kvelden. Etter å få en fin åpning og lede 1-0 for så å se Drammen gå opp i ledelsen både 2-1, 3-2 og 4-2 så kjempet vi og holdt oss til kampplanen helt til dommeren blåste for full tid. Da sto det 4-4 på måltavla etter at vi scoret 2 mål i de siste 4 minuttene av kampen. En toppers innsats av alle de 14 spillerne som var med til Drammen og ikke minst av den trofaste heiagjengen anført av Hanne A Riise.

Tirsdag kveld er vi igjen på veien for å spille bandy, Da er det Ready på NIH som er målet i årets første seriekamp, kanskje kommer årets første seier? Med samme insats som ble vist søndag kveld er mulighetene store
UKEPLAN UKE 49

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 4. Des 2016

Her ser dere hva som skjer på isen uke 49 Uke 49.doc
SMÅGUTTELAGET HOLDT IKKE HELT INN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 27. Nov 2016

Alt lå til rette for en perfekt kamp på stadioen i dag. Sol, nypreppet speilblank is, bra med publikum og et tent SBK lag.

Kampen åpnet som vi hadde ønsket og blitt enige om. Laget hang bra sammen og farten fremover var der, innsatsen og viljen til å vinne ble vist i duellene. 2-0 ledet vi til nesten 1. omgang var over, Stabæk fikk straffe på slutten av første omgang og reduserte til 2-1. I andre omgang måtte vi slite med sterk motvind og et Stabæk lag som hadde fått opp farten. Viljen og tenningen hos spillerne var litt under det vi vet som bor i de og Stabæk gikk opp i ledelsen 4-2 før vi reduserte til 4-3, derfra var det Stabæk som ville mest samtidig som vi fikk et par utvisninger som gjorde det tøft i motvinden. Kampen ender med 6-3 seier til Stabæk.

Det betyr at vi står med 0 poeng etter årets første NM kamp, neste uke venter Drammen i Drammen, en god treningsuke nå så går vi for seier i Buskerud.

Tabell og resultater fra NM kan dere se her: https://wp.nif.no/PageTournamentDetailWithMatches....
TO AV SBKs LAG SKAL KJEMPE OM POENG SØNDAG 27. NOVEMBER

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 26. Nov 2016

Blir det mer SBK jubel Søndag?(bilde fra sa.no)

Først ut er småguttelaget som åpner sesongen hjemme mot Stabæk klokken 1300 på kunstisen. Senere på Søndagen er det A-laget som skal kjempe mot Ready på Gressbanen klokken 1800.

Småguttelaget skal spille NM kamp og er godt forbredt for sesongen og har som mål å nå sluttspillet i NM, derfor er det viktig med god åpning av sesongen og seier hjemme. Oppfordringen er klar: kom deg ut av sofaen og ned på stadion i morgen og gi de små støtte i kampen om poeng mot Stabæk.

Når småguttekampen er ferdig er det bare å sette seg i bilen og sette kursen mot Oslo og Gressbanen, her er det de store SBKerne som trenger støtte.

Med andre ord en Søndag spekket med SBK bandy og viktige poeng som skal kjempes om, har du ikke mulighet å se kampen live i Oslo kan du følge den her: http://readybandy.coverpage.coveritlive.com/index2...
UKE 47

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Nov 2016

Hvem hva hvor Uke 47.doc
BANDYSKOLEN STARTER OPP MANDAG 21. NOVEMBER

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Nov 2016


Igjen er det duket for vår tradisjonelle bandy/skøyteskole. Mandag 21. november klokken 1800 til 1900 på Sarpsborg kunstis er vi igang med første runde av i alt 4 runder før jul og 6 runder etter jul. Nytt av året er at alle som deltar på bandyskolen får treningsovertrekk og bandykølle til odel og eie.

Skøyte og bandy skolen er i hovedsak for barn fra 6 år og oppover, men ingen nedre grense eller øvre grense. Men tidligere år har deltagende barn vært i hovedvekt fra siste år i barnehage til 4-5 klasse.

Vi håper at mange barn dukker opp mandag for å gå på skøyter og prøve ut bandysporten for de som ønsker det. Både gutter og jenter er velkomne. Pris pr barn er 300,-

Påmelding ved oppmøte, for spørsmål kontakt Jon Ebeltoft tlf 93261914 eller epost j-ovebel@online.no


Velkommen
KNØTTENE GJØR STORE FREMSKRITT

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Nov 2016

SBKs yngste lag har i dag vært på Kosa Open og testet bandykunskapene sine mot Hauger, Stabæk og Øvrevoll Hosle. Lagets trener Tobias Johanson forteller om et lag som har tatt store skritt og blitt veldig gode. Alle 3 kampene var jevne og kun tilfeldigheter gjorde at det ble 3-1 tap mot Hauger og 4-1 tap mot Stabæk. Kampen mot Hauger var en stang ut kamp hvor SBK kunne scoret flere mål hvis marginene hadde vært på deres side og kampen mot Stabæk var meget jevn og resultatet var lenge 1-1 før Stabæk rykke fra på slutten pga litt slitne SBK bein. Siste kamp mot ØHIL var også meget jevn, men her var marginene på SBKs side og de unge særpingne vant 5-4.

Hærlig at det spirer og gror og at det er nye bandystjerner på vei opp og frem.

Under ser dere gjengen som i dag har vært og spilt Kosa Open
UKE 46 HVA SKJER?

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Nov 2016

det finner du ut her:Uke 46.doc
KIOSKVAKT LISTE HØST 2016

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Nov 2016

Her er oversikten over hvem som har hvem vakt i kiosken Kioskvaktliste 2016.docx
A LAGET ER NÅ KLARE FOR SERIESTART

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Nov 2016

Denne helgen har de vært i Vänersborg og lagt bak seg de siste treningskampene før Seriestarten mot Stabæk Søndag 13. november på Stabekkbanen.

Lørdag spilte de mot Surte BK og tapte knepent 3-4, målscorer for SBK var Max(scoret alle 3). Søndag var det Mølndal som var motstander, her ble det tap 7-9, målene til SBK ble scoret av Max (4), Kuusela (2) og Tim (1).

Alt i alt en bra gjennomføring og Eliteserielaget reiste hjem til Særp med en god følelse og er nå klare for en uke med trening på stor is før Stabæk skal slås søndag.

Max ble helgens storscorer med 7 mål, det lover bra forran sesongen at han har funnet nettmaskene
SMÅGUTTELAGET HAR MÅLT KREFTER i KOSA OPEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Nov 2016

I helgen har småguttelaget kjempet mot norsk motstand for første gang på 11er bandy. Fredag kveld var det duket for puljespill i Kosa Open på Stabækbanen. I et vær som minnet mer om åpningen av skisesongen enn bandysesongen. Tett snøvær hele fredag kveld gjorde spilleforholdene vanskelige med mye snø på banen. Men bandy handler om å takle alle værforhold. Første lag vi møtte var Solberg (som spilte seg til finale i cuppen) et godt lag som vi måtte se oss slått med 4-1 til slutt. Så var det Ready 1 sin tur, her funket taktikk og innsats perfekt og vi vant fortjent 3-0, siste kamp var mot hjemmelaget Stabæk 2, igjen samme taktikk ble lagt noe sarpingne gjennomførte med stil og gikk seirende av banen med 2-0. Dermed var kvartfinaleplassen sikret og det samme var nok en tur til Bærum lørdag. Lørdag var det kvartfinale mot Hauger/Haslum 1 (som vant cuppen) i fortsatt tett snøvær, her tapte vi rett og slett for et bedre lag, slutt resultatet ble 6-2 og cuppen var over for vår det.

Vi hadde et håp om å få en god gjennomføring på stor bane før NM sesongen stater om 2 uker, men værforholdene gjorde at vi ikke fikk spilt slik bandy vi hadde håpet på men veldig gøy å komme til en fortjent kvartfinaleplass og når vi tenker på at vinneren av puljen vår (Solberg) og kvartfinalemotstanderen (Hauger/Haslum) var de to finalelagene så sier det seg selv at vi var litt uheldig med trekning av pulje og kvartfinalemotstander, men slik er cup. Men samtidig viser det at vi ikke er lang bak de beste lagene og det lover godt for sesongen.

Igjen en stor takk til foreldrene som dropper fredagstacoen, The stream, gullrekka, skal vi danse osv for å heie frem de håpefulle små Særpingene og kjøre de til alle verdens bandybaner rundt i bandy Norge.


Over ser vi helgen stjerner

bildet over er fra fredagens kamp mot Stabæk 2

bildet over er fra kvartfinalen lørdag på Hauger
SMÅGUTTENE HAR VÆRT PÅ EVENTYR I VÄNERSBORG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Okt 2016

Når man runder 13 år er det dags for å forlate 7er bandy og ta steget over på 11er bandy. Det betyr uendelig mange flere kvadratmeter å spille på. Det er ikke gjort i en fei å lære seg nytt spillesystem samtidig som banen virker uoppnålig lang å krysse.

Derfor dro småguttene til Vänersborg helgen 21-23 oktober for å lære. Vi var påmeldt BBKs U14 cup, en cup som har lange kamper, gode dommere og meget god motstand på programmet samtidig som alt er fikset med overnatting og mat.

Første kamp i cuppen (som ble spilt fredag kveld)og på 11er bane var mot Hauger/Haslum fra Norge en jevn kamp som til slutt endte med seier til Hauger/Haslum 6-3. en god debut på 11 bane

Lørdag skulle vi spille 4 kamper. Første motstander var hjemmelaget Blåsut (som vant cuppen), her kjempet SBK heroisk og gjorde en meget god kamp, sluttresultatet ble 12-1 til svenskene. Kan man være fornøyd etter å ha tapt 12-1, ja det kan man. Ut fra det vi sitter på av opplysninger etter cuppen så er dette et va Sveriges beste lag i sin klasse og de har spilt 11er bandy i 2 år, da er det lov å være fornøyd.

Kamp nr 2 var mot svenske Borgia, et lag vi var helt på høyde med spillemessig, men her gjorde tilfeldigheter det til at vi tapte 7-5 isteden for å vinne 7-5. Bra kamp

Etter to harde kamper var det klart for lunch på Qualityhotellet for så å ta en time med hvile (les rase gjennom alle sosiale medier) i huset vi bodde i på Ronnums Herregård før vi igjen satte kursen for Vänersborg Arena og Eliteseriekamp mellom IFK Vänersborg og Gripen. Her fikk vi se bandy i toppklasse sammen med nesten 3200 andre tilskuere. Er noe annet en de ca 100 stk vi er vant til å se kamp sammen med på vårt alags hjemmekamper.

Når eliteseriekampen var ferdig var det klart for oss igjen, kamp nr 3 skulle spilles, her møtte vi svenske Höjden. En kamp vi taper 6-4 etter igjen en meget bra gjennomført kamp. siste kamp lørdag var mot cuppens andre finalelag IFK Kungälv, kampen ble spilt klokken 22:30. her var det mange slitne og trøtte spillere, ble ikke vår beste kamp og tapte fortjent 13-3.

Lørdag kveld trengte ikke vi trenere å bruke mye tid på å fortelle spillerne at nå er det lurt å sove, hver og en sloknet raskt og var klare for å vise seg frem i kampen søndag som skulle avgjøre hvem som ble nummer 5 og 6 i cuppen.

Søndagens kamp skulle spilles mot Borgia, et lag vi burde ha gode muligheter mot. Dette ble en kamp på det jevne når det gjelder prestasjoner fra spillerne og et par utvisninger på uheldige tidspunkter gjorde at Borgia trakk det lengste strået og vant fortjent 6-2.

Vi dro til Vänersborg for å lære og det gjorde vi. Vi fikk masse kjempefin kamptrening, sosialt og istid. Resultatene gikk ikke helt vår vei, men når de glemmes så har vi hat det gøy og lærerikt. VI kan nå masse mer om ting som:

Det er ille langt fra det ene målet til det andre

Målene er mye større

Offside er noe vi må lære å utnytte i forsvar

Utvisninger kan prege kamper

Det å spille sammen som et lag er et must

Angrepespilleren er førstemann i forsvar og forsvareren er førstemann i angrepet.

I Sverige er bandysporten enormt stor i forhold til Norge

Når man ser tilbake på helgen så har vi lært mye om hva vi må trene på samtidig som vi fikk mye tid sammen og ble enda bedre kjent.

Stor takk til Blåsut for en fin cup, til alle foreldre som var med ned og heiet og ikke minst til alle spillerne som gjorde en kjempejobb på banen.

Her kan dere lese hva Blåsut selv skriver om cuppen: http://www.blasutbk.se/

ALAGESTS NYE FORSTERKNING ER PÅ PLASS

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Sep 2016

Spissen Jonathan Kuusela (til høyre på bildet) har i helgen flyttet til Sarpsborg og har nå sluttet seg til A lags troppen som skal inn i en intensiv treningsperiode frem mot seriestart.
Jonathan spilte senest på Uppsala Bois, som er et 1.divisjonslag i Sverige. I sesongen 15/16 ble han bokført med 32 mål og 8 assist på 17 kamper.
Vi ønsker Jonathan velkommen til SBK og håper på like mange mål i den blå drakta.
SARPSBORG CUP 2016 ER HISTORIE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Sep 2016

Årets bandy og fotballcup er nå historie og igjen ble det en suksess. 40 lag kjempet og viste fram sine fotball og bandyferdigheter gjennom helgen. Gutteklassen ble i år litt amputert, men alikavell veldig hyggelig med Sarpsborg seier. I Smågutteklassen stilte SBK med 2 lag hvor det ene laget akkurat ikke nådde semifinale mens det andre gikk hele veien til bronsjefinale. Dessverre ble Mjøndalen for sterke i semifinalen og SBK måtte kjempe om 3. plassen mot et meget godt Røalag som det ble tap for. I smågutteklassen vant Røas andre lag mot Mjøndalen som tok sølv. I de yngste klassene fikk alle lag minimum 3 bandy og fotballkamper. 37 timer med kamper på is (sparta amfi og ungdomshallen) og ca 16 timer på fotballbanen til Sparta krever sine dugnadstimer. Hele klubben stilte og mange jobbet doble vakter for å få gjennomført cuppen, dette vitner om klubbens styrke og sammhold. Stor takk til alle frivillige.

Takker også alle lag som var med og vi håper vi ser dere igjen neste år.
SARPSBORG BANDY OG FOTBALL CUP 2016

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Mar 2016

Da er innbydelsen klar for vår tradisjonsrike cup. Velkommen til Sarpsborg 3. og 4. september 2016.

innbydelsen finner du her: Sarpsborg_Cup_innbydelse.docx
Innkalling til årsmøte i Sarpsborg bandyklubb, onsdag 30.3.2016 kl. 1900 på brakka.

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 3. Mar 2016

Du innkalles til ordinært årsmøte i Sarpsborg bandyklubb. Alle medlemmer og foreldre oppfordres til å komme.

1). Valg av dirigent og referent.

2).Valg av 2 representanter til å underskrive årsmøtets protokoll.

3).Godkjenning av årsberetninger

4).Godkjenning av årsregnskap.

5).Innkomne forslag fra medlemmer:

Innkomne forslag må være styret i hende senest onsdag 23.3.16

6).Valg av revisor: Lene Bøhaugen

7).Valg til styret:

Valgkomiteens innstilling:

  • Leder: Jon Ebeltoft(ikke på valg, 1 år igjen)
  • Nestleder: Tommy Røren(ny, for 1 år)
  • Kasserer: Ingvild Aune Steen (ikke på valg, 1 år igjen)
  • Sekretær: Ragni Bøhaugen Bråthen (gjenvalg, 2 år)
  • Styremedlem: Egil Spetaas (ikke på valg, 1 år igjen)
  • Styremedlem: Anders Olsson (gjenvalg for 2 år)
  • Styremedlem: Linn Ellefsen(ny, for 2 år)

8).Valg til valgkomite`:

* Cato Stenersen

* Tommy Røren

* Hege Paulsen

9). Ulike komiteèr.

Kiosk: Helge Otto Torget, Kristin Stenholdt + 2 til

Rekruttering: Dag Frode Hultengren, Lasse Holm (rekruttlag) + 2 til

Sponsor: Sten Holter, Anders Olsson + 2 til

Sarpsborg 03.03.2016Jon Ove Ebeltoft, leder
SEIER MOT SOLBERG I DAGENS KVARTFINALE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 21. Feb 2016

Et godt organisert SBK gikk av med seieren mot Solberg i dagens kvartfinale. En spennende kamp i et skikkelig godt bandyvær endte 4-3 til SBK.

Det betyr minimum to kamper til før semifinalelaget er klart. De to neste kampene spilles slik:

3. Kvartfinale onsdag 24/2 kl. 19.00 på Solbergbanen

4. Kvartfinale Fredag 26/2 kl. 19.00 på Sarpsborg Stadion kunstis.
UKEPLAN UKE 8

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 21. Feb 2016

Ukas høydepunkt blir kvartfinale nr 4 hjemme mot Solberg fredag klokken 1900. resten av uken finner du her UKE 08-2016.doc
KOMMER DU SØNDAG?

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Feb 2016
BRA TRØKK

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Feb 2016

Lilleguttlagets siste hjemmekamp ble spilt i kveld mot Hauger. En meget tett og jevnspilt første omgang og pauseresultatet var 4-4. Litt ruskete start på andre omgang gjorde at Hauger skaffet seg en luke og gikk opp i 9-4 ledelse før SBK puttet et par kjappe og var så nære som 9-6 før HAuger puttet spikeren i kista og sluttresultatet ble 6-10.

Resultatet viser at Hauger var 4 mål bedre enn oss, men på banen var det mye jevnere. Guttene kjempet bra og det var bra innsats og bra spill i alle ledd på banen. Med slik innsats blir det bra resultater på sikt, det kjempes som et lag og alle tar i et skikkelig tak. Det er lov å tape så lenge man gir alt og holder trøkket oppe. Nå er det spillefri to uker før det er foreldrekamp og en helg i Venersborg og til slutt avsluttes sesongen på bortebane mot Snarøyen 12 mars.

SOLBERG I KVARTFINALEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Feb 2016

Stabæk – Høvik
Solberg – Sarpsborg
Mjøndalen – Ready
Drammen – UllernKvartfinalene spilles best av fem kamper. De fire førstnevnte lagene spiller hjemme i 1.kamp, 3.kamp og eventuelt 5.kamp.
Kampdatoer 20.februar, 22.februar og 24.februar, evt. 26.februar og evt. 28.februar.
Klokkeslettene vil bli publisert under siden for seriene.
YES VI ER I KVARTFINALEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Feb 2016

Ullevål ble beseiret 4-3 i den viktige kampen i søndag kveld. Hvem vi møter i kvartfinalen er ikke avgjort men slik ser finalespillets kampdager ut:

Kvartfinalene Spilles disse datoer og er best av 5.

Lørdag 20.02 - Mandag 22.02 - Onsdag 24.02 - Fredag 26.02 - Søndag 28.02

Semifinalene har disse datoer, og best av 3.

Onsdag 02.03 - Fredag 04.03 - Søndag 06.03

Finale, 12.03 Frogner Stadion

Her ser vi gutta som i dag beseiret Ullevål

UKE 7

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Feb 2016

Her ser dere hva som skjer uke 7. Siste bandyskole for sesongen mandag 15 februar UKE 07-2016.doc
​UKEPLAN UKE 6

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Feb 2016

Ukeplan uke 6 ser du her: UKE 06-2016.doc
NORGESMESTERNE HEDRET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 2. Feb 2016

Norgesmestrene hedret på Sarpsborg galla'n 2016 Fire gutter fra Sarpsborg var i fjor med på samarbeidslaget Ullevål-Sarpsborg 98 og ble Norgesmestere 6. Mars. Lodve Thorsen, Ola Braathe, Andreas A. Olsen og Mathias Nilsen ble av den grunn hedret under Sapsborg galla'n 2016 av ordføreren og Sarpsborg kommune.
OLD BOYS GUTTA BLIR BARE FLERE OG FLERE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Jan 2016

Torsdag kveld måtte Old Boys gutta bruke hele isen for å få plass. 19 stk møtte opp til trening. Utrolig gøy at så mange nå finner veien til isflata for å spille å ha det gøy.

For mange kan det kanskje føles som et slektstreff for Thosen slekten, i går var de 5 stk og utgjør en god prosentandel av hele gruppa. Men som det synges i sangen vår "når Thorsengutta er i slag har vi norges beste bandylag" og det gjelder vel fortsatt :) vi som var på isen i går følte oss i hverfall veldig gode og konkuranseinnstinktet er høyt og vinn og tap med samme sinn eksisterer ikke på isen , men i garderoben både før og etter er det superbra stemning.

God spredning både fysisk form og ferdigheter, men alle trives og vi har plass til flere, så har du rundet 35 år og vil trimme kroppen litt møt opp på stadioen torsdager klokken 2030.

Her kan du se noen bilder fra torsdagens økt:
UKEPLAN UKE 5

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Jan 2016

Her ser du hva som skjer uke 5 UKE 05-2016.doc
KVELDENS KAMP MOT HAMAR AVLYST

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 27. Jan 2016

Pga dårlig vær er kampen utsatt til 12 februar
UKEPLAN UKE 4

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 25. Jan 2016

sjekk hva som skjer uke 4 UKE 04-2016.doc
UKEPLAN UKE 3

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Jan 2016

Her kan du se hva som skjer på stadioen uke 3UKE 03-2016.doc
BANDYSKOLEN STARTER OPP IGJEN MANDAG 11 JANUAR KLOKKEN 1800

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Jan 2016

Bandy er en tradisjonsrik utendørs vinteridrett som har lang historie i vårt distrikt.
Formålet med bandy-og skøyteskole er på en lekfull måte å lære deltagerne grunnleggende ferdigheter på skøyter og i bruk av bandykølle.
Alle deltagere er velkommen til å fortsette på ett av våre lag i ungdomsavdelingen hvis de ønsker det etter avsluttet bandy-/skøyteskole.
For å delta på bandy-/skøyteskolen må du ha skøyter og hjelm. Ellers er det viktig med god og varm påkledning som tar hensyn til forholdene. Bandyskolen er gratis
UKE 2

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Jan 2016

Ukeplan uke 2 UKE 02-2016.doc
BLIR BANDY OL IDRETT?

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 3. Jan 2016

Bandy er den raskeste lagidretten i verden. Formelt grunnlagt i England i 1891 og i dag representert i 33 nasjoner. I antall lisensierte utøvere frå 13 år og oppover er den tre og en halv gang større enn langrenn. Sammenlignet med dagens olympiske vinteridretter er bandy nest størst, kun slått av ishockey. Nå banker bandy på OL-døra.

se innslaget fra NRK sporten her: http://www.nrk.no/video/PS*245336
UKEPLAN UKE 1

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 1. Jan 2016

klikk her UKE 01-2016.doc