TO UNGE SBKere KJEMPER OM PLASS PÅ BUSKERUDS KRETSLAG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Des 2017

Amund Stenersen og Magnus Bratland er begge to gode bandyspillere i sin årsklasse(2002). Dessverre for de har ikke Hamar og Sarpsborg flere spillere som holder bra nivå og de har derfor ikke som årgangen under de(2003) mulighet til å spille på et kombinert kretslag sammen med Hamar. De må derfor krige seg til en plass på Buskeruds kretslag som er landets beste kretslag. De vant nemlig kretslagsturneringen for 2002 kullet sist sesong og nåløyet er trangt for å få plass på laget. SBK hadde i fjor med en spiller Iver N Dilling på Buskeruds kretslag, han spiller ikke i år for SBK etter overgang til Ready og må derfor krige om plass på Oslos kretslag. Magnus og Amund har kommet seg gjennom første runde og skal nå vise seg frem i runde to som er på Vassenga tirsdag 2. januar. Kommer de videre herfra er det kretslagsturnering lørdag 13. januar på Bærum idrettspark. Vi heier på de og krysser fingrene for at de får vist sitt beste å tar en plass på Buskeruds kretslag. SBK takker Buskerud for at gjennom flere årstrinn har gitt Østfold mulighet til å vise frem sine beste spillere, og at bandyen kan vise brorskap på tvers av fylkesgrensene.
UKEPLAN UKE 1

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Des 2017

En uke fullspekket med kamper og treninger Uke 1 - kunstisbanen Revidert.docx
UKEPLAN UKE 52

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 26. Des 2017

Årets siste uke med aktiviteter: uke 52- kunstisbanen.docx
POENGDELING I TOPPOPPGJØRET I 1.DIVISJON

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Des 2017

SBK går på sesongens første poeng tap . Dagens kamp mot Øvrevoll/Hosle ender 4-4(1-3) etter en jevnspilt kamp. SBK sliter med å komme opp på nivå i idag og ska være glade for at vi fortsatt er ubeseiret .

...

Siste kamp før jul er førstkommende tirsdag mot Snarøya borte. Håper gutta er på nivå da! Dagens målscorere: Anton Olsson (2) Mathias Nilsen(1) Christer Lystad(1)
UKEPLAN UKE 51

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Des 2017

Julen er nær men en del aktivitet på kunstisen alikavel uke-51.-2017.docx
SMÅGUTTELAGET TILBAKE PÅ VINNERSPORET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Des 2017

Endelig kom sesongens første seier i serien.

Onsdag kveld var det Ready som var motstander i interkretserien for smågutt. Gressbanen var blitt snøbanen og banemanskapet gjorde en kjempejobb med å få bort snø, men det lavet ned de første 10 minuttene noe som gjorde at banen ble hvit av snø hele kampen. Men snø må man regne med når man driver med bandy.

Denne kvelden var beskjeden før kamp kort og enkel, Hold plassen din og heng med hvis de kommer med soloraid mot oss. Det fungerte veldig bra de første 20 minuttene, vi jobbet kompakt og godt som lag og var meget giftige fremover når muligheten bydde seg. 4-0 stod det til oss før vi slapp inn et mål rett før pause og vi gikk til hvilen med en komfortabel 4-1 ledelse. Ready har gode enkeltspillere og er meget giftige på kontringer, det fikk vi erfare i førsten av 2. omgang plutselig var det 4-3. Etter en time out ble vi enige om at vi gikk tilbake til planen og holdt plassen våre og kriget som et lag, det fungerte meget bra og vi ror i land seieren og vinner fortjent 5-3.

Oppsummert så er vi veldig fornøyd med laginnsatsen, vi er blitt et bra bandylag og jobber som et lag som vil bli styrken vår fremover. Og at vi har en keeper som redder straffe, stopper en 100% sjanse på resultatet 4-3. Et forsvar som hele tiden kriger ballen ut fra forsvar og er først på de fleste baller, at vi har en midtbane med fart og blikk, og et angrep som hele tiden terroriserer forsvaret til motstanderen ja da blir det seier.

Fortsetter vi slik kan det bli gøy å se på småguttebandy fremover med Særpeøyne
TOPPOPPGJØR 1. DIVISJON

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 12. Des 2017

Kom deg ut i frisk norsk vinter og se verdens raskeste lagidrett
REKRUTT GIKK PÅ EN SKIKKELIG VESTLANDSSMELL

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 11. Des 2017

Søndag var rekrutt på tur over fjellet for å spille kamp mot Bergen. Kampene i Bergen foregår på rink som ikke er en bandyspillers styrke. Et ungt lag med lite rutine reiste over for å forsvare SBKs ære. Det ble en tung kamp om bildet illustrerer så var det en kamp som var helt på "tryne" 16-2 i begge omganger blir til sammen 16-4. Ikke så mye mer å si enn at vi tar de på stor is i returkampen :) Målscorer ble Pallacio 3 og Håvard 1
MATHIAS NILSEN TOPPSCORER MOT FRIGG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Des 2017

Lørdagens bortekamp mot bunnlaget Frigg var ikke gitt at Alaget skulle valse over motstanderen, til denne kampen var flere av de rutinerte borte og ungutta måtte vise seg frem. Hyggelig da at en av juniorene blir toppscorer i kampen og viser ansvar, Mathias scoret 4 mål.


Vi vinner dagens bortekamp mot Frigg 8-1(5-1). Vi gjør en god kamp og prøver å spille det spillet vi vil. Kunne ha scoret noen flere mål men sparer dem til neste lørdag da det er toppoppgjør i 1 divisjon hjemme mot Øvrevoll/Hosle!... Mathias Nilsen (4) Petter Nicolaisen (1) Anders Olsson (1) Anton Olsson (1) Tim Gustafsson (1)
UKEPLAN UKE 50

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Des 2017

Her ser dere hva bandyklubben skal bruke isen til i uke 50 uke-50.-2017.docx
SMÅGUTTELAGET UTEN POENG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Des 2017


Småguttelaget har nå kommet i gang med serien og har spilt kamper mot Ready 2 og Røa. I seriesystemet spiller de mot de antatt beste lagene og vi er forbredt på god motstand. Det knyttes alltid litt spenning opp mot de første kampene i serien på hvor står vi i år opp mot de andre lagene. Både Ready og Røa har gode ungdomsavdelinger og har tidligere år vært vanskelig å vinne over. Denne sesongen ble det ingen endring på det i de første kampene, vi tapte 6-2 mot Røa og 5-2 mot Ready 2. Tross tap så er det store endringer i det unge SBK laget, mer spillende lag, høyere tempo og bedre utholdenhet. Avstanden til de beste har krympet og treningsiveren som er lagt ned i sommer og frem til nå viser resultater. Håper det skaper motivasjon og at vi kan fortsette den fine fremgangen og bli et lag som også vinner mot de bedre lagene i Norge, vi er nå nærme. En spennende sesong er i gang og onsdag drar vi til Gressbanen for å måle krefter mot Ready, kanskje sesongens første poeng kommer?
UKEPLAN UKE 49

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 1. Des 2017

her er den uke-49.-2017.docx
UKEPLAN UKE 48

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 24. Nov 2017

Isen fikk seg en nedtur i uke 47 men er nå i rute igjen og her kan dere se SBKs aktiviteter uke 48 uke-48.-2017.docx
SMÅGUTT MED PANGÅPNING PÅ ÅRETS SESONG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 19. Nov 2017

Småguttelaget har aldri trent mer før en sesong enn det de har gjort før denne sesongen. Et par spente trenere og 12 klare gutter var klare for å endelig vise at trening gir framgang. Og jaggu har det virket, for en start på sesongen det ble. Dommeren hadde knapt blåst i gang kampen mellom Ullevål og SBK på Bergbanen før det stod 1-0 til Sarpingene. Det var ingen tvil om spillerne ville vise seg frem som lag. Første kvarteret var knallgod bandy både med tanke på tempo og spill, naturlig nok sloknet vi litt mot slutten av omgangen da vi kun hadde en innbytter denne kampen. 10 mål ble scoret i første omgang 6 til Sarpsborg og 4 til Ullevål. Etter en velfortjent hvil i pausen gikk gutta ut igjen og spilte bra bandy og kontrolerer inn til seier 10-5. Til å være første kamp for sesongen var det mye bra og ta med seg og noen småting en må terpe litt mer på, men at den fysiske formen har bedret seg hos hele laget er det ingen tvil om. Trening gir resultater. Laget holdt tempo oppe hele kampen og det lover bra for en kompakt og hard sesong. VI tar med oss 2 poeng og er da med å kjemper videre i NM hvor Ready er motstander førstkommende søndag på Stadion.
ALAGET TOPPER 1. DIVISJON

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Nov 2017

Alaget slo Skeid 6-3 etter å ha ledet 3-0 til pause på Voldsløkka i lørdagens oppgjør i 1. Divisjon. Det betyr at SBK leder første divisjon og Tirsdag er det duket for kamp nr 3 i årets 1. divisjon. kom og støtt gutta på vei tilbake til Eliterserien
UKEPLAN UKE 47

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Nov 2017

Her er oversikten over uke 47 uke-47.-2017 2.docx
UNG SBKer SØKER UTFORDRINGER I OSLO

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Nov 2017


Iver N Dilling nr en fra venstre på første rad er en av få 2002 gutter som spiller bandy i Sarpsborg, da SBK ikke hadde mulighet til å stille guttelag i årets sesong og NBF satt en stopper pga av alder for å spille seniorbandy valgte Iver å pendle til Oslo for å spille bandy på et av Norges beste 2002 lag. Vi som klubb mister en god spiller men håper at Iver vil beholde SBK i sitt hjerte og søke hjemover når vi har lag som han kan spille på igjen. På bildet over ser vi Ivers Readylag som har vært i Sverige og møtt god motstand.

Her en liten oppsummering av helgen og hva Ivar har vært med på:


Helgen 3-5 november ble det arrangert Mini World Cup i bandy for 15 åringer i Bolnes i Sverige. Her skulle de beste lagene fra Sverige, Finland, Russland og Norge delta. Ready deltok sammen med 2 andre norske lag, Drammen og Stabæk. Iver Nyøygard Dilling fra Sarpsborg bandyklubb deltok for Ready bandyklubb. Ready kvalifiserte seg til Mini World cup ved at de ble nr.2 i NM og at de nådde finalen i CCM cup i 2016.

Fredag 3 november var det klart for første kamp for Ready mot Vetlanda fra Sverige. Her ble det tap 6-1 for et meget godt organisert bandylag. Lørdag ventet nok et svensk lag, Villa Lidkøping. Her ble det en sterk 4-3 seier til Ready. Senere på kvelden, fulle av selvtillit møtte Ready, et meget godt Russisk lag. Her fikk Ready spillerne en leksjon i effektivt bandyspill og tapte 11-1. Dette betød at Ready ikke nådde et sluttspill, men kunne reise hjem med et hederlig resultat, og en sportslig erfaring rikere.

UKE 46

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Nov 2017

Her ser dere SBKs aktiviteter på kunstisen uke 46 uke-46.-2017.docx
UKEPLAN UKE 45

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 3. Nov 2017

Her kan du se hva som skjer uke 45 på isen: uke-45 kunstisbanen REVIDERT 2.docx
SMÅGUTTELAGET HAR VÆRT PÅ KRETSLAGSSAMLING PÅ HAMAR

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 30. Okt 2017


Sist helg har småguttelaget vært på kretslagsamling på Hamar. Da Sarpsborg og Hamar er eneste klubb i hvert sitt fylke så har de bestemt seg for å danne et felles kretslag i kretslagsturneringen som skal avvikles i Sarpsborg Januar 2018. Håpet er å samle de beste spillerne fra hver klubb og danne et slagkraftig lag som skal gi kretser som Oslo, Buskerud og Akershus god motstand.

Første samling ble holdt på Hamar hvor det ble trent sammen i Vikingskipet og barmarkstrening på Børstad idrettsplass. Det ble også tid til en treningskamp mellom klubbene hvor Sarpsborg trakk det lengste strået og vant knepent 4-3.

For Sarpsborg sin del ble det en helg med god trening og god tid til sosialt samvær, vi bodde på Hamartoppen i campinghytter. Det å bo i campinghytte uten mor med på tur betyr at man må både rydde, vaske, re opp senger osv som alltid mamma er der å gjør. Lærerikt for de fleste så det ut til.

Spillerene ble evaluert ut fra fysisk form gjennom bla et 12 minutters testløp, ferdighetsøvelser på is med ball og i kamp mot hverandre. Dette har dannet et grunnlag for hvem som er nærmest å få plass på kretslaget som vil hete HEDØST, men alle spillere vil bli fulgt nøye med på de neste ukene i kamp og trening før de får endelig beskjed om de er med videre eller ikke.

Kretslagsturneringen vil foregå i Sarpsborg 14 januar 2018.

Under noen bilder fra helgen
NY SPILLER ER KLAR FOR SBK

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 30. Okt 2017

Magnus Tuftedal Pettersen er klar for spill i SBK denne sesongen. Magnus kommer fra Nordre Sande IL. Magnus er 23 år og studere for tiden i Fredrikstad. Han vil kombinere studier med bandyspill i SBK kommende sesong. Det er en spiller som kan bli en hyggelig tilvekst til vår Alagsgruppe sier trener Tobias Johanson. Første mulighet til å se han i blå drakt vil bli lørdag 11. november når Alaget møter Strømsgodset på Sarpsborg stadioen til serieåpning i 1. divisjon. 
ETTER MANGE ÅR I ELITESERIEN SKAL VI I ÅR SPILLE 1. DIVISJON

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 20. Sep 2017

Serieoppsett for 1. divisjon bandysesongen 2017/2018 finner dere på denne linken: https://wp.nif.no/PageTourname...

SARPSBORG CUP 2017 ER HISTORIE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Sep 2017

Roen har senket seg etter nok en Sarpsborg cup. Full fart fra morgen til kveld på is, kunstgress og dugnadsgruppa. Hele klubben har vært i sving for å gi bandyspillere fra hele Norge en super opplevelse og en markering av at bandysesongen snart er her igjen.

Alle resultatene fra helgen kan dere finne her:

resultater.xlsx

Stor takk til alle som har bidratt både på og utenfor banene denne helgen, håper vi ser dere igjen neste år
RESULTATER ETTER LØRDAGENS SARPSBORG CUP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Sep 2017

Slik ser det ut i smågutt:


                        
poeng
Røa 1 12
Røa 2 7
Sarpsborg 6
ØHIL 2 4
ØHIL 1 3

Resultatene fra alle kampene lørdag finner dere her: resultater.xlsx
SARPSBORG CUP 2017

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 7. Sep 2017

Da er endelig helgen vi har ventet på hele sommeren her, hele klubben er i sving på is, fotballbaner, kiosker osv både ung og voksen er på plass for at helgen skal bli en opplevelse og en perfekt markering av bandysesongens start.

kampprogram finner dere her: kampoppsett versjon 4.xlsx

Regler og div info finnes her: info til lagene med reglement.doc


Vil du se mye fin ungdom/barn utøve idrettsglede, møt opp i Sparta amfi og Spartabanen i helgen.
MANGE UNGE SARPINGER PÅ BANDYSKOLE I VÄNERSBORG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Aug 2017

Hele 12 spillere fra Sarpsborg bandyklubb sin junioravdeling har i uke 32 vært på bandyskole i Vänersborg. 3 stk fra guttelaget og 9 stk fra småguttelaget.

Her ser vi spillerne sammen med 4 av innstuktørene bakerste rad fra høyre ser vi Mikko Lukkarila og nr 3 fra høyre den norske landslagspilleren Felix Calander.

Spillerne har bod på Quality hotel Vänersborg hvor de har fått servert 4 måltider hver dag.

Fra mandag morgen til Torsdag ettermiddag har de trent hardt både barmark og 2 timer is hver dag. Nærmer 5 timer med trening hver dag før de avsluttet uken med cup på fredag. Her blandet de årsklassene og vi hadde med 4 stk i finalen.

Over ser vi Herman, Snorre, Mikkel og Iver som spilte finalen i cuppen fredag. De to sistnevnte var mest fornøyde da de vant finalen.

De fleste tilbakemeldingene fra guttene har vært meget positive og det virker som flere allerede gleder seg til neste sommer. Men først står en spennende vinter på programmet for denne gjengen. Neste høydepunkt er Sarpsborg cup hvor det spilles fotball og bandy.

KAMPPROGRAM SARPSBORG CUP 2017

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 10. Aug 2017

Her finner dere kampprogrammet til Sarpsborg cup 2017 kampoppsett versjon 4.xlsx
DUGNAD RUDSKOGEN 10 og 11 JUNI

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 4. Apr 2017

Dugnad på Rudskogen Lørdag10.juniog søndag 11.juni
Lørdag økt 1:06,45/12,45 Lørdag økt 2 : 12,30/18,30
Søndag økt:06,45/ 12,45 Søndag økt 2 : 12,45 / 18,00
NB: Bytter gjøres innbyrdes.
Lørdag 10.juni formiddag Lørdag 10.juni ettermiddag.
Jørgen Nikolai Aune 94499874 Cristoffer Karlsen -45974065
Magnus Bratland 90785240 Anders Røren -46416679
Niklas Bredeg- 41307787 Amund Stenersen -46616315
Snorre Bråten Eriksen 98222295 Henrik aleksander Strøm Ulland46616302
Noah Papp-Eriksen -95178703 John Olav Johansen -90985079
Iver Nyøygard Dilling -90898928 Petter Nordahl Thorsen 95081344
Mikkel Norvald-Haslien -97552662 Andreas Torget -41854160
Herman Olai Gundelsby -41643093 Ola Braathe 41419001
Christian Hansen -99227713 Jon Ove Ebeltoft -93261914
Robert Nordahl Harang -91682180 Thomas Dalen Fjellgård -91845385
Carsten Kornelius Holter -æ94807826 Jan Christoffer Halvorsen 90979192
Philip Jacobsen -91122556 Lasse Holm -90011305
Ole Robin Kåsa Kjellmann 94167329 Hans Petter Iversen -94146394
Reserve bytte muligheter.
Tobias Muller 41290120
Christian Olsen -91825818
Tobias Johansson -90873496
Søndag 11.juni formiddag Søndag 11.juni ettermiddag
Lukas Lundestad-Kemi -92090439 Morten Nilsen -95822344
Morten Larsen -99514877 Joel Lund -97424807
Petter Nicolaisen -95199058 Andreas Adler Olsen -90771280
Emil Øby Olsen -95772644 Anders Olsson -91009895
Thomas Talberg -99792303 Anton Olsson -45083375
Max Pehrson -40724116 Rikard Sebastian Torkildsen
Fredrik Thalberg -90788149 Niklas Olsen Palacio -97973998
Hermann Nilsen -90776685 Ståle Wiig -98265660
Jon Ove Ebeltoft -93261914 Jon Ove Ebeltoft 93261914
Linus Fjeld -90996007 Mathias Nilsen 93244650
Casper Henriksen -95767174 Jan Byvold -90615926
Nikolai Lykke Holst -97730389 Andre Waldersnes 0046708411205-0046708411205
Adrian Langsholt -91662830 Kivin Andre Karlsen -41616227SARPSBORG CUP 2017

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Mar 2017

Påmeldingen er åpnet til vår tradisjonsrike bandy og fotball cup

Innbydelse finner dere her: Sarpsborg_Cup_innbydelse.docx
PANGSTART ENDTE MED 0 POENG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 1. Mar 2017

Nok en gang gikk småguttelaget ut i god kjent stil og presset motstanderen høyt, og hadde selv flere nestensjanser i Tirsdagens siste seriekamp på stadion. Motstanderen i kveld var Ready. Ready et lag vi viste kunne knipe andreplassen ved seier i kampen mot oss. Vi hadde også mulighet på den andreplassen så klart vi var motivert til å vise oss frem. Men så skjer det igjen, etter ca 15-20 minutters bra spill kommer motstanderen inn i kampen pga at de scorer mål og ikke vi. Da detter laget litt fra hverandre og vi står ikke sammen som et lag. 0-3 til pause var ikke rettferdig ut fra spillet, men det er nå slik at det å score mål gjelder. Andre omgang var også jevnspilt og SBK måtte peppes med en timeout for å finne tilbake til det gode spilelt fra første omgang for det var Ready som også scoret først i 2. omgang og da var Time Outen god å ha, da fikk vi en 10 minutters periode som vi trykket til og scoret mål. Tidvis bra spill og bra jobbing som lag, det tyder på at vi kan og vil. kampen ender med seier 5-1 til Ready. Vi ligger pr dags dato midt på tabellen og vil nok ikke bevege oss mye bort fra det og skal si oss fornøyd med det.
GUTTELAGET AVSLUTTET SESONGEN MED Å KLATRE TIL 3. PLASS PÅ TABELLEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 27. Feb 2017

Etter en knusende seier 9-2 over Ullevål på bortebane i kveldens siste seriekamp for gutt klatret laget til en 3 plass på tabellen, Det er kun Snarøya som kan ødelegge bronsjeplassen som står med 2 kamper mindre spilt, tar de mer enn 3 poeng i gjennstående kamper blir det 4. plass som også er meget bra. En veldig bra gjennomført sesong av guttelaget

UKEPLAN UKE 9

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 27. Feb 2017

Siste uke med is Uke 09. 2017.doc
UKE 8

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 19. Feb 2017

En uke preget av vinterferie men noe aktivitet er det, hva som skjer ser dere her Uke 08. 2017.doc
SMÅGUTTENE VAR NÆRE SEIER MOT SERIELEDEREN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Feb 2017

Tirsdagens kamp for småguttelaget på Bogstad kunstis ble ulidlig spennende. I komlige brakker gjorde vi de beste forbredelser og var heltente på å kunne vise at vi ikke er noe dårligere enn serielederen. Dagens motstander Røa hadde ikke avgitt poeng hittil i sesongen og hadde sterke 32-13 i målforskjell. Kunne det være mulig å hamle opp mot et slikt godt lag for oss som kommer fra utkant bandyNorge?

Selvfølgelig kan vi det, etter en litt forsiktig og nervøs start og 1-0 til Røa kjapt, våknet vi og tok over kommandoen mot serielederen. Plutselig gikk vi til pause med 4-3 ledelse etter en kjempeomgang. En velfortjent pause ble brukt til å prate om viktigheten av å stå høyt og ikke gi de fart fra egen banehalvdel, det fungere meget bra og vi ledet kampen helt til nest siste spilleminutt. En Røa spiller kommer til skuddmulighet og plasserer ballen perfekt nederst i hjørnet utagbart for alle utespillere og vår keeper og fastsetter sluttresultatet til 5-5. Der og da veldig bittert men ser vi tilbake på kampen og prestasjonen som ble gjort på isen og mot seriemesteren må vi være veldig fornøyde. Vi er eneste lag som har tatt poeng fra de og vi har scoret 5 av deres 18 innslupne mål og kun slept inn 5 mål av deres totale 37 scorede mål. Det bringer oss opp på 4. plass på tabellen kun to poeng bak 2. plassen som er Ready som har og er vår neste og siste motstander denne sesongenKan vi klare 2. plassen?
FREMGANGEN FORTSETTER FOR KNØTTENE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Feb 2017

Knøttelaget forsetter fremgangen og i Ullern cup i helgen ble det 2 seier og et tap. Gøy med fremgangen disse har vist under årets sesong, både med tanke på utviklingen på isen og ikke minst at det kommer nye til og gjør at gruppen blir større. Neste år er de kanskje klar for seriespill og vil få enda mer kamptrening og utviklingen kan bare forsette for vi trenger dere i fremtiden for å opprettholde bandy på toppnivå i Sarpsborg
SESONGEN ER OVER FOR ALAGET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 14. Feb 2017

Etter mange år i øverste divisjon må vi innse at neste år spiller våre beste menn i 1. divisjon. Fredagens kamp mot Hamar endte med tap mens Ullevål klarte å vinne mot Ready. Da ender vi sist i årets eliteserie og må ta den tunge veien ned en divisjon. I følge Alagets Anders Olson er det ikke noen som umiddelbart har sagt de gir seg av spillerne, eneste usikkerhet er rundt årets nye svenske innslag Kusela som vurderer å reise hjem igjen til Sverige. Det lover bra for neste sesong med tanke på at rutinerte fortsatt vil være med samtidig som flere unggutter kan spille seg inn på laget. Vi satser på et kort opphold i førstedivisjon og at vi straks er tilbake i det beste selskap
UKE 7

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 12. Feb 2017

ukeplan uke 7 Uke 07. 2017.doc
SESONGENS VIKTIGSTE KAMP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Feb 2017

KOM! VI TRENGER DIN STØTTE
SEIER OVER STABÆK SMAKER ALLTID GODT

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Feb 2017

Tirsdagens seriekamp for smågutt på hjemmebane skulle vise seg å bli en meget jevn kamp. Vi viste på forhånd at vi kom til å møte et lag som var helt på høyde med oss på vårt beste, og at vi ikke kunne gi de noe som helst rom for da ville vi straffe oss raskt. Taktikkpraten før kampen handlet mye om å holde formasjonene våre og være tro mot plassen på banene. De første 20 minuttene fungerte dette helt ypperlig og vi var klart det beste laget, på slutten av første omgang tok kreftene litt slutt og Stabæk kom mer inn i kampen og ledelsen på 1-0 som vi hadde ble til pausereultat 1-1. 2. omgang var vi enige om at vi måtte holde oss til planen og jobbe alt vi orket. Det viste seg og skulle holde 1-1 ble til 2-2 som endelig ble til 3-2 i vår favør etter et elegant gjennomspill fra forsvar til spiss med iskald avslutning. Dette var en lagseier hvor alle bidrar 100% og jobber som et lag for å få seieren mot kveldens motstander Stabæk. Nå er vi på 5. plass på tabellen og har igjen to veldig tøffe kamper mot de som ligger som nr 1 og 2 på tabellen. Men små SBKere som gir alt så er alt mulig.

GODT GJENNOMFØRT KAMP FRA START TIL MÅL

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 6. Feb 2017

Mandagens hjemmekamp for guttelaget var en godt gjennomført kamp. To lag som det kun skilte et poeng på tabellen viste at det var viktig å vinne for å klatre på tabellen. Bortelaget Hauger/Haslum hadde et poengs ledelse på tabellen før kveldens kamp. Guttelaget vårt ville vise at de ville snu det og de ville ha et poengs ledelse på motstanderen. Det klarte de, de kjempet gjennom hele kampen med høyt tempo kombinert med fine ballvekslinger gjorde at SBK vant kampen 5-3 etter å ha ledet 2-1 til pause. Herlig laginnsats som ble kronet med klatring til 5. plass på tabellen.
SUPER FØRSTE OMGANG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Feb 2017

Sesongens siste NM kamp for smågutt ble spilt på stadion søndag. I godt vintervær med lett snødrev skulle guttæne opp mot puljeleder Mjøndalen. En oppgave vi visste skulle bli tøff, men ikke umulig. Vi så bronsjefinalen i VM mellom Norge og Finland på storskjerm mens vi skiftet og gjorde oss klare.

Håpet var å se at de på toppnivå spiller på en litt annen måte enn oss. Mer pasningspill, tetter sammen i hver lagledd, corner og frislag er gode scoringsmuligheter. Og jaggu meg så det ut til at de lærte litt av det de så, første omgang var en meget god periode hvor vi spilte meget fin bandy. Det var nok den omgangen i årets sesong som var best som lag. 2-1 ledet MIF til pause. I andre omgang startet vi bra, også skjer det igjen, motstanderen får til et par meget gode enkeltprestasjoner, mål nr 3 og 4 til MIF var super gode skudd som sitter klistret rett under tverrliggeren og kunne begge vært kåret til årets mål. Da blir det selvfølgelig tøft å hente igjen, men vi gir ikke opp og forsøker videre, men mot slutten rakner det litt som det pleier å gjøre når motstanderen leder. Til slutt taper vi 8-1. Igjen gjør vi en bra kamp med flere lyspunkter, nå trenger vi litt stang inn slik at vi også får noen mål, kanskje kommer de hjemme mot Stabæk tirsdag?
UKE 6

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Feb 2017

3 hjemmekamper denne uken for SBKs lag, den viktigste spilles Fredag klokken 1800 for vårt alag mot Hamar på kunstisen, har du ikke sett en kamp i år bør du se denne. Resten av planen finner du her Uke 06 2017.doc
VI ØNSKER MATHIAS NILSEN LYKKE TIL I VM I FINLAND

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 1. Feb 2017

Denne sesongen er det kun en SBK spiller å finne på landslag uansett alder. Mathias skal spille for Norge under U17 VM i Finland.

Annbefaller å følge U17 VM på facebook: https://www.facebook.com/WCBANDY17Y/

Vi ønsker Mathias lykke til og er stolt over å ha med en av våre unge talenter i et VM.

TAP I EN MEGET JEVNSPILT KAMP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 1. Feb 2017

Tirsdagens bortekamp på Bærum idretspark for småguttelaget mot ØHIL skulle vise seg å bli en jevn kamp. Vi var helt på høyde spillemessig gjennom hele kampen. Ingen av lagene klarte å dominere kampen og det var to lag som spilte god bandy og var flinke til å holde sine plasser på banen og gi motstanderen lite rom å briljere på. Målene mot i denne kampen kom på corner og at vi var uheldig å glippe litt i formasjonene våre noen ganger, de gangene vi glapp var ØHIL giftige og utnyttet at vi glipper i noen få sekunder. Målene vi scorer er på corner og at vi kriger fremover og spiller oss frem gjennom de små hullene i ØHILS lag. Som dere sikkert skjønner var dette en kamp vi like gjerne kunne vunnet som tapt og uavgjort hadde vært rettferdig, men med vår flaks ble det tap 5-3 hvor vi lå under 2-1 til pause. Totalt sett meget fornøyd med alle spillerne og de viser igjen at det kun er marginer mot som gjør at vi ikke reiser hjem med 2 poeng i verdens raskeste lagidrett.
JEVN KAMP OG NOK ET NM POENG

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Jan 2017

I kveldens NM kamp på Frogner stadion i flomlys og lett snødrev var det Ready og Sarpsborgs småguttelag som skulle gjøre opp om 2 nye NM poeng.

Sarpsborg tok kommandoen de føsrste minuttne som de har gjort de siste kampene og fører kampen i starten noe som også resulterer i mål etterhvert jevner kampen seg ut. I en første omgang hvor kampen var jevn og uten de store sjansene var det SBK som gikk til pause med 2-0 ledelse. Litt fortjent for SBK var litt vassere. Ready viser at de har gode spillere og en av de får muligheten til å frakte ballen fra deres banehalvdel og gjennom hele SBKs lag og scorer mål tidlig i andre omgang, her får vi svar på hvor fort det kan gå når vi ikke gjør jobben vår og holder sammen som lag. Resten av andre omgang er meget jevn og med flere halvsjanser til hvert av lagene, dessverre er det Ready som scorer og ikke vi så de utligner til 2-2 som også blir sluttresultatet.

En meget jevn kamp som med litt stang inn vi kunne vunnet, men totaltset rettferdig resultat å dele poengene.

UKE 5

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 29. Jan 2017

ukeplan uke 5Uke 05. 2017.doc
TIRSDAGENS SMÅGUTTEKAMP SVINGTE SOM EN BERG OG DALBANE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 25. Jan 2017

Etter kun et par minutter ledet Sarpsborg 2-0 etter en pangåpning. Vi holdt trykket oppe og storspilte i 15 minutter. De siste 15 minuttene av første omgang tom kveldens motstander Snarøya over mer og mer og 2-2 var pauseresultatet. I pausen ble vi enige om å gå mye på skøyter og ta tilbake inisiativet i kampen, det lykkes vi ikke med og bortelaget ledet 4-2 på stadion, da våknet vi og fant tilbake til det gode spillet og reduserte til 3-4. Nå hadde vi trykket og var det beste laget og vi var ved flere annledninger nære å få inn 4-4, men så skjer det. Snarøya kontrer og scorer et par kjappe mål på slutten av kampen og vinner til slutt 6-3

Oppsummert en kamp som svingte som en bra berg og dalbane, til tider topp bandy og til tider svak bandy. Søndag er det nye muligheter bort mot Ready. Bildet over viser keeperen vår som igjen reddet straffe igjen og var med på å holde spenningen i kampen oppe.
SMÅGUTTELAGET KRIGET TIL SEG 2 POENG MOT ULLERN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 22. Jan 2017

Håpet om seier var der, men det å møte laget som ligger som nr 2 på tabellen når man selv ligger nest sist gjør at man ikke alltid tror man har mulighet.

Guttæne ville vinne i dag det så vi med en gang, ut i bra tempo og med en krigersk innstilling ville de vise at nest sisteplassen i NM serien er de ikke stolte av. 1-0 ledelse ble det ganske raskt, kampen vippet deretter frem og tilbake og i rettferdighetens tegn så utligner Ullern etterhvert og det står 1-1 til pause.

Bildet over sier det meste om andre omgang, Ullern fikk møte et tettpakket og tøft SBK lag som ikke la noe mellom. Skal man vinne kamper må innsatsen opp på topp og det var den i andre omgang. 1-1 ble til 2-2 før SBK gikk opp i 3-2 og 4-2. På 4-2 sank pulsen litt hos publikum som hadde hat like høy puls som spillerne i denne meget underholdende og spennende kampen. Men så skjer det som ikke skal skje vi får straffe mot oss, skal det rakne for oss nå tenkte flere og fikk opp pulsen igjen, men vi hadde glemt en ting. Vi har jo straffedødaren Tobias i mål, selvfølgelig redder han straffen på et meget viktig tidspunkt i kampen og vi får muligheten til å roe ned og kontrolere seieren inn til 4-2.

En meget god kamp av alle og denne seieren er en ekte lagseier hvor alle bidrar.

vi klatrer en plass på tabellen og ser nå oppover, tabellen finner dere her: https://wp.nif.no/PageTournamentDetailWithMatches....
UKEPLAN UKE 4

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 22. Jan 2017

her ser dere hva som skjer i uke 4 Uke 04. 2017.doc
MATHIAS NILSEN FIKK PLASS I U17 TROPPEN

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Jan 2017

Mathias Nilsen fikk endelig beskjed om at han er med i landslagstroppen som reiser til Finland i Februar. Sivert Byvold er hjemmeværende reserve og må basere seg på å reise på kort varsel. Utrolig gøy at SBK har unge talenter som er noe av det beste landet har i sin årsklasse. Gratulerer og lykke til
GULL TIL ALLE SBKs KRETSLAGSPILLERE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Jan 2017

I helgen har Iver N Dilling (2002), Mathias Nilsen (2000), Sivert Byvold (2000), Sindre Bratland (2000) og Andreas Torget (2000) vært på kretslagsturnering for sine årsklasser og spilt på Buskerud sitt lag da vi i Østfold er for få til og stille eget lag. Begge lag spilte meget bra og tok gull i hver sin klasse.

Rapportene fra banene sier at Guttene bidra godt og var alle viktige bidragsytere til at det ble gull. Sindre scoret et mål mens Mathias scoret 4.

Over ser vi Iver med sin velfortjente gullmedalje i 2002 klassen.

Over ser vi fra venstre Mathias, Andreas, Sivert og Sindre med sine velfortjente gullmedaljer

BORTETAP FOR ALAGET

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Jan 2017

Det ble tap borte mot Høvik. Her kan du se liverapporten fra Høvik sine hjemmeside:

Høvik - Sarpsborg 5-2

Ready - Hamar 5-2

Drammen - Stabæk 5-12

Mjøndalen - Ullern 5-5

Solberg - Ullevål startet 20:00

Comments(0)

20:14 Slutt på Høvikbanen

Comments(0)

20:13

Sarpsborg spiller bra defensivt og forsvarer seg godt. Høvik har mest ball, men klarer ikke å omsette sjansene.

Comments(0)

20:08 Corner Høvik

fra høyre, blir ikke noe ut av den

Comments(0)

20:02 Corner Høvik

fra venstre, mål Sergey

Comments(0)

20:01 Timout Sarpsborg

Comments(0)

20:00 Mål Høvik

Scoring Serov, pasning Krapivin

Comments(0)

19:57 Corner Høvik

fra høyre, skuddet går i muren

Comments(0)

19:57 Corner Høvik

fra venstre, det blir spill, men den går i muren

Comments(0)

19:56 Corner Høvik

fra venstre, skuddet går i muren

Comments(0)

19:46 Corner Høvik

fra venstre, Skuddet går utenfor

Comments(0)

19:40 Mål Sarpsborg

Scoring Petter Nicolaisen etter langpasning fra Anton Olsson

Comments(0)

19:33 Frislag Høvik

fra 20 meter. Waaler deler ball, Opytov skyter i muren

Comments(0)

19:32 Mål Høvik

Iskander setter ballen i mål over høyre arm på Sarpsborgkeeper

Comments(0)

19:31 Straffe til Høvik

Sergey blir felt i det han er alene med keeper

Comments(0)

19:29 Corner Høvik

fra høyre, skuddet går over

Comments(0)

19:28 2. omgang i gang

Comments(0)

19:24

Høvik er også på vei ut til andre omgang

Comments(0)

19:23

Der kommer også Sarpsborg sine spillere ut på isen

Comments(0)

19:21 Det nærmer seg 2. omgang på Høvikbanen

Dommerne er på vei ut på isen

Comments(0)

19:03 Øvrige kamper

Pause:

Drammen - Stabæk 4-4

Mjøndalen - Sarpsborg 2-2

Comments(0)

19:02 1. omgang er ferdig

Comments(0)

19:01 Corner Sarpsborg

fra venstre, skudd fra 3. skytter, Simen kjøllmoen redder skuddet

Comments(0)

19:00 Mål høvik

Nugmanov gjør alt alene fra midten og skyter ballen i mål fra 17 meter

Comments(0)

18:53 Corner Høvik

fra høyre, Høvik prøver seg på en spillvarriant, men lykkes ikke

Comments(0)

18:48 Corner Høvik

fra høyre, skuddet går rett over mål fra Opytov

Comments(0)

18:45 corner Høvik

Corneren skytes utenfor

Comments(0)

18:45 lagadvarsel sarpsborg

for tidlig rus på corneren

Comments(0)

18:45 Corner Høvik

fra høyre, skuddet går i blokka

Comments(0)

18:40 Kampen er forholdsvis rolig

Begge lag er litt avventende i sitt spill

Comments(0)

18:37 Mål Sarpsborg

Målscorer: Andreas Adler Olsen

Pasning: Jonathan Kuusela

Comments(0)

18:27 Mål Høvik

Sergey Scorer kampens første mål

Comments(0)

18:25 Utvisning Høvik

Serov 5, minutter for sabotasje

Comments(0)

18:24 Corner Høvik

fra høyre, skuddet går i blokka

Comments(0)

18:20 corner Høvik

Skuddet går i blokka

Comments(0)

18:20 Sarpsborg redning

Skudd fra skrå vinkel,

Comments(0)

18:19

begge lag holder på ballen og prøver noen flipper og langballer på hverandre

Comments(0)

18:16 Kampen blåses i gang.

Sarpsborg begynner med ballen.

Comments(0)

18:10 Sarpsborg sine spillere er også på vei ut på isen

Comments(0)

18:09 Høvikspillerne er nå ute på isen
UKE 3

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Jan 2017

oversikt over uke 3 Uke 03. 2017.doc
VIL DU BLI EN AV OSS?

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Jan 2017

Over ser du Sarpsborg Bandyklubbs yngste lag som sist helg var på Røa cup og storspilte. Har du lyst til å bli en av denne gjengen som driver med verdens raskeste lagidrett? De trener hver mandag klokken 1800 og torsdag klokken 1700 på Sarpsborg kunstis.

Bandy er en vinteridrett som drives utendørs fra november til midten av mars på Sarpsborg kunstis. Eneste krav til utstyr er skøyter og hjelm med gitter, kølle får man lånt hvis man ikke har selv. Sarpsborg bandyklubb legger til rette slik at man ikke blir satt opp på mange dugnader og krevd for treningsavgift første året så her er det mulighet til å teste ut en idrett som er perfekt å kombinere med sommeridretter som feks fotball.

Knøttelaget vårt (bildet over) består av gutter og jenter som i hovedsak er født i 2006-2008. Så har du lyst til å prøve denne fantastiske idretten kan du kontakte treneren som er Tobias på telefon 90873496 eller på epost: netobias@hotmail.se du kan også møte opp direkte på isen på en trening (mandag eller torsdag)

Er du utenfor alderen som nevnt over så er du velkommen på vår bandyskole som er hver mandag klokken 1800 på Sarpsborg kunstis.
SPENNENDE HELG FOR VÅRE UNGE TALENTER

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 13. Jan 2017

Denne helgen spilles det kretslagsturnering for 2000, 2001 og 2002 årgangen. Som eneste lag i vår krets er det ikke noe hensikt å stille lag fra Østfold. Derfor har SBKs største talenter innen sin årsklasse fått mulighet til å spille på Buskeruds kretslag. På 2000 laget spiller blant annet Sivert Byvold og Mathias Nilsen som må spille på sitt aller beste for at de skal få den gjeve billetten til U17 VM i februar som går i Finland. Andre sarpinger som stiller for Buskerud er Sindre Bratland og Andreas Torget. Veldig gøy at hele 4 SBKere er funnet gode nok på dette nivået.

På 2002 laget har kun en Sarping fått mulighet denne helgen og det er Iver N Dilling. 2002 laget til Buskerud består av et meget godt årskull og her var det ikke lett å kunne få vise seg frem og SBK fikk kun mulighet til å sende en som fikk mulighet til å vise seg frem. Iver fikk muligheten og grep den og fikk plass i kretslagstroppen til Buskerud. SBK har også to andre talentfulle 2002 spillere i Magnus Bratland og Amund Stenersen som vil bli nøye vurdert inn mot neste års kretslagsturnering og mest sansynlig vil få mulighet til å vise seg frem hvis de fortsetter å utvikle seg i samme takt som de har gjort denne sesongen.

Vi ønsker våre unge talenter lykke til i helgen og heier på dere
UKEPLAN UKE 2

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 8. Jan 2017

her er oversikten Uke 02.2017.doc
MØT OPP PÅ STADION I KVELD OG SE ALAGET FORSTERKET MED NY SVENSKE

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 4. Jan 2017

Vi ønsker Johan Krosse velkommen tilbake til SBK.
Johan spilte for SBK mellom åren 2007 til 2009.
Han har rukket og blitt 30 år, og kommer med sin alder til å gi mye rutine til laget, noe vi tror blir meget viktig i slutten av sesongen.
Johan er en kraftfull forsvarer med et fryktet skudd.
Debuten/comebacken skjer i kveldens hjemmekamp mot Solberg kl 1900.
Vi hilser han hjertelig velkommen tilbake
URETTFERDIG!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 4. Jan 2017

Hvorfor vinner ikke det laget med flest målsjanser? Hvorfor vinner ikke det laget som går mest på skøyter? Hvorfor vinner ikke laget som styrer kampen? Hvorfor vinner ikke det beste laget? Det finnes sikkert 1000 flere HVORFOR spørsmål etter gårsdagens kamp for småguttelaget som ble spilt borte mot Hauger/Haslum på Bærum idrettspark. Det var en kamp SBK styrte fra start til slutt, riktig nok ledet hjemmelaget 3-0 før vi klarte å score, men det vi som så kampen følte var vel at dette ikke var så farlig for vi hadde jo kontroll på kampen og målene måtte jo komme. Det gjorde de også, 3 – 3 stod det til pause. Nå var det vi som var i førersete og hadde flyten så var det bare å gå ut og jage flere mål og vinne denne kampen. Men hva skjer? Vi styrer kampen og hjemmelaget scorer 3 mål ut av ingen ting, da føles livet urettferdig og de 1000 hvorforspørmålene dukker opp hos de fleste. Vi klarer å lirke inn et mål til før kampen avsluttes og sluttresultatet blir 6-4 til hjemmelaget. En herlig bandykamp fra Sarpsborg spillerne sin side, topp innsats og meget god lagmoral. Neste kamp håper vi at den lille ballen vil inn i målet til motstanderen for nå fortjener vi en seier. Gårsdagens tap gjorde at vi datt ned fra tabelltoppen, men vi henger fortsatt godt med og muligheter for å nå toppen igjen er der.
UKEPLAN UKE 1

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 1. Jan 2017

Godt nytt år, her ser dere hva som skjer uke 1Uke 01.2017.doc