FRA LEDELSE TIL TAP

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 5. Jan 2019

Guttelaget var lørdag i Drammen for å måle krefter mot Drammen. Kampen var jevn og begge lag spilte bra bandy i første omgang. Drammen gikk opp i 1-0 ledelse etter 7 minutter spill. SBK holder motet oppe og kjemper seg tilbake i kampen og når det er spilt 31 minutter leder Sarpingene 3-1. Drammen svarer og SBK går til pause med  en 3-2 ledelse. Var det nå endelig sesongens første seier skulle komme? Ja absolutt var mulighetene for det der. Beklagligvis scorer Drammen 2 kjappet rett etter pause og vi mister litt taket på kampen. Drammen går opp i 5-3 ledelse og SBK reduserer til 5-4 ved Snorre Eriksen etter 18 minutter. Guttelaget kommer ikke nærmer og siste del av kampen preges av at enkeltspillere som skal avgjøre selv og laget fungerer ikke som et kollektiv noe Drammen av nytter og scorer 3 mål til og vi taper kampen 8-4.