LITE TÆL MOT HØVIK

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 18. Feb 2019

Mandag 11 februar gjestet Høviks guttelag Sarpsborg stadion for sesongens siste hjemmekamp for vårt guttelag. Vi vet at når vi er på topp kan vi gå seirende ut av kamper mot Høvik. Da må selvfølgelig hele laget fungere som et lag og ikke minst må humøret være på topp. Spillemessig henger vi bra med og skaper muligheter noe også Høvik gjør. Forskjellen på oss og Høvik er at de setter ballen i mål noe vi sliter med om dagen. 0-3 til pause er ingen umulighet og vi starter andre omgang bra og reduserer til 1-3, så skjer det igjen vi får en lett straffe mot oss og Høvik går opp i 4-1 ledelse herfra og ut henger flere med hode og vi prøver å skylde på alle andre og da blir vi lett bytte for Høvik som går seirende ut av kampen med hele 7-1