Fantastisk snuoperasjon mot Mjøndalen!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 30. Nov 2023

Mjøndalen-SBK 5-6(3-2)

Vi starter kampen best og leder også 0-2 etter 17 spilleminutter. I den 25 spilleminutt blir vi tildelt straffe. Denne blir reddet og isteden for 0-3, så scorer Mjøndalen 1-2 rett etterpå. Før pausen har de brune scoret ytterligere to ganger, og vi går til pause på stillingen 3-2. I andre omgang går vi ut i et høyt tempo og vi skaper mange sjanser, og i den 60 spilleminutt kommer endelig reduseringen.  Gleden blir dokk kortvarig, da Mjøndalen scorer to sjappe mål og stillingen er plutselig 5-3. Når kampuret runder 80 minutter, så var det nok ikke mange på Vassenga som trodde på SBK seier.

Men etter en fantastisk snuoperasjon de siste 10 minuttene , så vinner vi kampen 5-6 og tar med oss to utrolig viktig poeng med hjem til Sarpsborg!

Gustav Jansson 🏑

Ny kamp allerede til søndagen, da Røa kommer på besøk til Sarpsborg. Ta turen å støtt gutta’🔵⚪️

Blå & stolt!💙

Bortekamp mot Mjøndalen 29/11 kl 19:00

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 28. Nov 2023

Onsdad 29/11 kl 19:00 møter vi Mjøndalen på Vassenga!

Kampen sendes live på Mjøndalens YouTube-kanal:

Kampen kan også følges via liveoppdatering her:

Seier over Solberg!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 25. Nov 2023

Solberg-SBK 3-5(3-2)

Vi tar sesongens første borteseier!💙

Etter en relativt jevnspilt første omgang avslutter Solberg sterkest og vi går til pause på stillingen 3-2 til hjemmelaget. Andre omgang starter også denne jevnspilt med to gode lag defensivt uten at noen av lagene klarer å score. De siste 20 minuttene tar vi over spillet, og vi trykker på hardt for en redusering. I spilleminutt 83 så kommer endelig reduseringen.

Med ytterligere to scoringer før kampens slutt , så tar vi med oss begge poengene hjem til Sarpsborg! To utrolig deilig poeng!

Kampens BB blir forsvarssjef Emil Øby Olsen med en meget solid kamp!

Kampens målpoeng:

Samuel Baatz 🥅🥅

Ola Braathe 🥅

Anton Olsson 🏑

Ilya Sysoev 🏑

Neste kamp spilles også denne på bortebane, når vi førstkommende onsdag tar turen til andre siden Solbergelva for kamp mot Mjøndalen!

Blå & Stolt!💙

Bortekamp mot Solberg 24/11 kl 19:00

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 24. Nov 2023

I serierunde 4 møter vi Solberg på bortebane.

Kampen sendes live på Solbergs YouTube-kanal:

Tap mot Ullevål!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 19. Nov 2023

SBK-Ullevål 3-6(1-4)

Det blir et skuffende tap i dagens hjemmekamp.

Vi skaper mange sjanser i det offensive, men er utrolig ineffektive og da blir det vanskelig å vinne kampen. Ullevål derimot står opp bra i det defensive og tar godt vare på sjansene de skaper offensivt. Det er bare å gratulere Ullevål med to poeng!

Mathias Nilsen 🥅🥅

Samuel Baatz 🥅🏑

Nye tak førstkommende fredag når vi møter Solberg på bortebane!

Ullevål kommer på besøk søndag 19/11!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 16. Nov 2023

Ullevål kommer på besøk til Sarpsborg.

Ullevål har startet sesongen med en sterk seier mot Ready før de i sist serierunde gikk på tap mot Mjøndalen.  Møt opp å støtt guttene mot to nye poeng!💙

Kampsponsor: Øst-Riv As

Billettpris:

Voksen 100 kr

Honnør 50 kr

Under 18 år gratis

Det finns fortsatt mulighet for å kjøpe sesongkort ved inngangen,pris for dette er 800 kr.

Blå & stolt 💙

Seier over Høvik!

SBK-Høvik 8-0(3-0)

Sesongens første to-poenger er i boks. Høvik er absolutt ikke ufarlig, men i løpet av 90 minutter er vi det sterkeste laget, og vi vinner kampen komfortabelt 8-0. Vi har fortsatt en del å jobbe med i det offensive spillet, men defensivt spiller vi en bunnsolid kamp.

Ny hjemmekamp allerede førstkommende søndag når Ullevål kommer på besøk til Stadion.

Kampens BB går til Samuel Baatz som leverer sterke 5 mål og 1 assist!👊🏻

Samuel Baatz 🥅🥅🥅🥅🥅🏑

Christer Lystad 🥅🏑

Sesongens første hjemmekamp onsdag 15/11!

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 15. Nov 2023

Onsdag 15/11 kl 19:00 er det endelig hjemmepremiere! Ta turen å støtt gutta til to poeng! 💙

Kampsponsor: Flis og VVS Senteret - DIN FLISBUTIKK I SARPSBORG

Det er også mulighet for å kjøpe sesongkort ved inngangen, pris for dette er 800 kr.

Har du barn som liker å stå på skøyter?

Postet av Sarpsborg Bandyklubb den 9. Nov 2023

Har du barn som liker å stå på skøyter, så er bandy en veldig fin idrett 💙

Sesongen er fra november til begynnelsen av mars. Den kan fint kombineres med andre idretter. Bandy er ganske likt fotball, men her er fotballsko byttet ut med skøyter og det spilles med kølle og en liten ball. Denne sesongen har vi 4 aldersbestemte lag, bestående av jenter og gutter. De yngste er født i 2014, og de eldste 2007. Lagene er med i serier, deltar på cup'er og sosiale sammenkomster.

Det meste blir dekket av treningsavgiften (kr 1000.- til 2000.-) og inntekter fra kiosken som driftes på dugnad. Utstyr som trengs er skøyter, hjelm og noe beskyttelse.

Ta gjerne kontakt for mer info: Ida Johansson, mob 97033292